Assault Wave

Assault Wave - Anmeldelse

Assault Wave - Anmeldelse

Gemmer der sig en strateg i lommen på dig?

Når man i Apples App Store søger efter strategispil, bliver man bombarderet af alverdens tower defense-spil. Der er bare et problem; det er ikke strategispil, men puzzlespil forklædt med kanoner.

Heldigvis har Battlefront og Aniways nu sat sig for at gøre noget ved den tendens med Assault Wave. Givet de begrænsninger en iPad har som platform for strategispil, er det lykkedes dem at lave et egentligt strategispil - altså et spil, hvor du ved den rigtige brug af dine ressourcer og enheder, samt udnyttelse af terrænet, kan bringe fjenden til kamp på dine betingelser, og tvinge ham på tilbagetog eller helt udslette vedkommende.

Det interessante ved Assault Wave er den måde, man spiller på. Man "slipper" sine enheder løs bag en deployment-linje og giver dem derved en retning. Når enhederne har krydset den line, kan man kun give dem meget sporadiske ordrer. Men man kan påvirke kampen ved at kalde artilleri eller flystøtte ind, og man har også nogle "spells" til rådighed, som kan booste ens egne enheder eller forstyrre fjendens.

Læs mere...