Assassin's Creed Revelations

Spotlight

Key events

Assassin's Creed Revelations Anmeldelse

Assassin's Creed Revelations Anmeldelse

Megalomani i Konstantinopel.

Efter succeser som Prince of Persia, nok Tom Clancy titler til at fylde en middel stor skibscontainer og anmelderfavoritten Beyond Good and Evil, var der store forventninger, da Ubisoft anonncerede deres nyeste IP Assassin's Creed. Spillet selv blev af mange opfattet som lidt af skuffelse. Som en fantastisk god ide, der ikke helt blev eksekveret.

Til gengæld solgte Assassin's Creed fantastisk godt, og nu står vi altså med det fjerde spil i serien, hvor de tre seneste er blevet udgivet med at års mellemrum, lige op til julesalget. Selv sportstitler, som ellers har en god undskyldning for ikke at genopfinde hjulet hvert år, får en del kritik for den type udgivelsesstrategi.

Så spørgsmålet er selvfølgelig: kan Assassin's Creed: Revelations levere en passende kombination af nyskabelse, der kan retfærdiggøre endnu en udgivelse til fuld pris, og gentagelse af den formel, der har sikret succes ind til videre?

Læs mere...

FeatureCheckpoint: Morten Ryberg - Ubisoft

Ny serie interviews med danskere i spilbranchen.

I dag starter vi en ny række artikler med fokus på danskere involveret i alle led af den danske spilbranche. Det være sig PR-folk, programmører, grafikere, lydfolk, marketing, stik-i-rend-dreng, tester. Alt!

Jesper Kyd igen komponist bag AC

Nyt Ass Creed igen med dansk tonemester.

Danskfødte Jesper Kyd - der bor i USA - står igen bag musikken til Ubisofts Assassin's Creed-serie, når AC: Revelations udkommer den 15. november til pc og HD-konsol.

Assassin's Creed beta datosat

Assassin's Creed beta datosat

Revelations er PS3-eksklusiv i 8 dage.

Ubisoft har her til aften krydset en multiplayer betatest af Assassin's Creed: Revelations af i kalenderen.

Betatesten vil være tilgængelig på PS3 i dagene 3.-11. september, hvor deltagere kan se frem til at agere testklude for den endelige optimering af multiplayerdelen i Ezios (måske) sidste morderiske eventyr.

Hvornår betatesten lander på pc og Xbox 360 ved vi endnu ikke, men mon ikke det bliver på et tidspunkt efter den 11. september og før midten af november, hvor spillet udkommer i færdig form?

Læs mere...

FeatureAssassin's Creed: Revelations

Spiltest direkte fra E3.

Hvornår bliver vi trætte af Ezio? Assassin's Creed kan meget vel være et spil om at udforske fortiden, men det må være på høje tid, at Ubisoft drejer deres opmærksomhed over på fremtiden. Det er trods alt tvivlsomt, om Desmond Miles kan klare endnu en cliffhanger-afslutning. Manden ligger allerede i koma!