Assassin's Creed: Brotherhood

Spotlight

Key events

Assassin's Creed: Brotherhood på det store lærred

YouTube brugeren Andy Gilleand har klippet AC:Brotherhood sammen til en 2 timer lang film

Tilbage i oktober 2012 fortalte Ubisoft at de havde planer om at lave en Assassin's Creed film. På det tidspunkt gættede vi på at filmen ville komme ud til sommeren 2014.

Billige PS3-klassikere fra i dag på Playstation Network

Få alle de gode spil til knap 129 kroner.

Sony sparker gang i salget af gamle PS3-klassikere med en ny budgetserie, der kun udkommer som downloads på Playstation Network. PS3 Essentials hedder de nye spil, der kan downloades til priser forventeligt omkring 99-150 kroner. Bl.a. er Deus Ex: Human Revolution sat til salg for det lave beløb.

AC Brotherhood til pc dato og syskrav

Sæt kryds i kalenderen i marts.

Ubisoft har endelig datosat pc-versionen af Assassin's Creed Brotherhood. Samtidig er nogle overraskende lave systemkravene til samme platform nu slået endeligt fast - se længere nede i denne nyhed.

Nyt Assassin's Creed afsløres snart

Imens runder AC Brotherhood 6.5 mio.

Ubisoft går snart ind i et nyt produktionsår. Selskabet bag blandt andet Assassin's Creed og Splinter Cell starter traditionen tro hvert finansår den 1. april, og i dag falder nyheden om, at Ubi vil være klar i maj med de første detaljer om det næste Assassin's Creed.

Gratis DLC klar til AssCreed Brohood

Hun så et mord i Mont Saint-Michel.

Ubisoft frigav i den første DLC-pakke - tilmed gratis - til nyligt frigivne mordersimulator Assassin's Creed: Brotherhood, som vi anmeldte til en relativt pæn score på 8/10.

Gran Turismo 5 bedst sælgende spil i DK

Slår Black Ops, FIFA, Assassin's C:B og NFS.

Nye tal fra ChartTrack viser, at Gran Turismo 5, som blev lanceret onsdag i sidste uge, på mindre end en uge har formået at placere sig på førstepladsen blandt de bedst sælgende spil i Danmark lige nu.

Gratis AC Brotherhood DLC på vej

Ny bane og spiltype til multiplayer.

Ubisoft fortæller i dag, at indehavere af PS3- og Xbox 360-versionen af deres nylige hit Assassin's Creed: Brotherhood inden længe kan se frem til en gratis DLC-pakke med en ny spiltype samt en ny bane til brug i multiplayer. PC-folket er umiddelbart hellebard-hakket lever i den sammenhæng, indtil videre i hvert fald.

Assassin's Creed Brotherhood

Assassin's Creed Brotherhood

Veni Vidi Vinci.

Desmond Miles er en travl mand. På bare et par uger har han levet gennem to andre personers liv i sit hoved. Han er fanget i midten af et netværk af verdensomspændende sammensværgelser, men tilbringer alligevel det meste af sin tid på at ligge på sofaen og spille computer. Typisk.

Ubisoft Montreal har skam også haft travlt; blot et år efter den mastodontiske efterfølger til Assassin's Creed udkom, får vi chancen for at dykke videre ned i æteren og opklare flere mysterier omkring Edens æble og apokalypsen, og hvad de nu ellers kan grave op fra urtiden.

Men Assassin's Creed: Brotherhood handler først og fremmest endnu engang om Ezio Auditore da Firenze, der fulgte i sin faders fodspor som professionel snigmorder og drog på et ti år langt hævntogt, der kulminerede i en nævekamp med paven. Undskyld spoileren, men det er for godt til at udelade.

Læs mere...

Jesper Kyd om Assassin's Creed: Brotherhood

Spilmusikkens danske Master Assassin.

Hvad har Danmark bidraget med til verden? Den lille havfrue, Wienerbrød og Tivoli, ville svaret nok lyde i den klassiske udgave. Men indenfor spilverdenen er vi faktisk også ganske godt repræsenteret. Og her tænker jeg ikke på den skaldede lejemorder med det røde slips.

Mere Assassin's Creed i 2011

Produceren sagde nej, chefen siger ja.

Ubisoft har planer om endenu et spil bygget over Assassin's Creed. Udgivelsen vil ligge allerede næste år, i 2011, og Ubisoft vil begynde at løfte sløret for spillets form en gang efter nytår.

Nul co-op i Assassin's Creed Brotherhood

"Historien skal hænge sammen."

Patrick Plourde, designansvarlig på Ubisofts næste spil i Assassin's Creed-serien, har i et nyligt interview blandt andet svaret på spørgsmålet om, hvorvidt der vil være mulighed for at spille historien igennem i co-op.

Assassin's Creed beta-start i oktober

Assassin's Creed beta-start i oktober

Hug og stik med Broderskabet online.

Ubisoft har i dag fastsat startdatoen for betatesten af Assassin's Creed: Brotherhood til den 4. oktober.

Betatesten er eksklusiv for Playstation 3.

Alle der har forudbestilt spillet i enten standardudgaven, Auditore eller Codex Edition får automatisk adgang.

Læs mere...

AC: Brotherhood multidrab på film

Se 4 spillere hakke løs på hinanden.

De fire ikoniske figurer, der pryder stort set alt visuelt materiale der har med Assassin's Creed: Brotherhoodd at gøre, går i en ny multiplayer-trailer fra Ubisoft i flæsket på hinanden med en nærmest kunstnerisk passion for det at myrde et menneske.

Ny helt og kulisse i Assassin's Creed III

AC: Brotherhood bliver Ezios sidste blodsrus.

Jean-Francois Boivin har afsløret at Assassin's Creed III, hvis eksistens vi fik bekræftet tilbage i januar, kommer til at foregå i en hel anden kulisse, end de middelalderlige sydeuropæiske og nær-østlige beliggenheder, som har præget serien gennem de to første spil.

E3 2010

Årets spilmesse fordøjet af redaktionen.

E3 fandt sted i sidste uge og efter at have fordøjet lidt på de samlede indtryk og sovet igennem henover weekenden, er vi klar med vores betragtninger om årets historisk set definitive spil-event i det hele taget, og mere specifikt om de spil og fokusområder, der stak ud som dragehoveder undervejs.

Assassin's Creed: Brotherhood

Blodrød retfærdighed.

En snigmorders arbejde er aldrig fuldendt. Ezio Auditore er kun lige kommet tilbage til sin villa efter hele det blodige pave-hævntogt fra slutningen af Assassin's Creed II, og pludselig bryder helvede løs. Kanonkugler flyver ind ad vinduet i hans soveværelse, lige da han skal til at nyde aftenen med en veninde. Sikke en nedtur.

Detaljer om AC: Brotherhood multiplayer

Myrd løs med syv venner online.

Ubisoft har endelig løftet sløret for den første af Assassin's Creed: Brotherhoods multiplayer modes. Wanted hedder den, og den repræsenterer en noget mere vellykket brug af internet-forbindelsen end forgængernes meget lidt populære DRM-system.

AC: Brotherhood slippes løs til november

E3-traileren fyrer den af og afslører.

Hvis man skal tro den nye trailer fra Assassin's Creed: Brotherhood, ventes det tredje spil i trilogien ude senere i år, nærmere bestemt den 16. november 2010.

Assassin’s Creed: Brotherhood beta på vej

Assassin’s Creed: Brotherhood beta på vej

Prøv multiplayer mod dine venner.

Forud for lanceringen af Assassins Creed: Brotherhood vil Ubisoft lancere en offentlig beta-test.

Prøveperioden vil introducere interesserede spillere til multiplayer-delen, der bliver en helt ny ting for AC-serien. Desværre er detaljerne om beta-testen meget sparsomme, for Ubisoft vil hverken røbe en konkret dato eller konkrete gameplay-detaljer. De lover dog, at der bliver fulgt op i løbet af E3-messen i næste måned.

Assassins Creed: Brotherhood er en semi-fortsættelse til Assassins Creed 2, hvor du igen spiller som den tidligere døgenigt, nu snedige snigmorder, Ezio. Du skal indtage Rom med et broderskab og udradere korrupte Tempelriddere.

Læs mere...