ArmA II: British Armed Forces

UK-dokumentar forfalsker Arma2 video

In-game video blev til IRA-optagelser.

I øvrige nyheder, den er ikke helt frisk, kan nævnes, at en britisk TV kanal, ITV, i en dokumentar udsendelse om IRA den 26 september, 'kom til' at bruge optagelser fra Arma2 og gav indtryk af at det var autentiske IRA optagelser.

Webside kan lave missioner til Arma II

Genialt og gratis tool spytter færdig fil ud.

Krigssimulatoren Arma II, PC gamernes trumfkort overfor de forkælede konsolspillere, er en måske lidt nørdet sandkasse for folk med hang til über realistisk first person shooter kamp.

Arma II: Reinforcements inden længe

Soldater-sampak med to styk DLC.

Bohemia følger nu en trend sat af Rockstar Games, som for nylig frigav Liberty City Stories, en sampak med GTA IV DLC-pakkerne The Lost and Damned og The Ballad of Gay Tony.

ArmA II map afbilder ruralt Danmark

Velkommen til vort lille, flade land.

Et nyt map er på vej til den måske eneste rigtige soldatersim derude lige nu, ArmA II. Der er tale om et typisk dansk landskab kaldet Favslev, som rent faktisk bygger på et område vest for Sønderborg i det sydlige Jylland.

ArmA II: British Armed Forces

ArmA II: British Armed Forces

Skyder med skarp accent.

British Armed Forces er en DLC-pakke, - et ekstra modul - til infanterikampsimulatoren ArmA II.

En status: Spillet udkom for et års tid siden (læs anmeldelse), vi er tre DLCer nede af vejen, og det holder stadig ubestridt pladsen som bedste FPS i kategorien 'hov, kan man skyde så langt med en sniper riffel?!'.

Det nye modul tilfører spillet britiske kamptropper, britiske køretøjer og en masse 'crikey' og kringlet, engelsk accent. Det er såmænd meget rart for en gangs skyld at høre noget andet end amerikansk 'twang' i computerspil, men måske overdriver de lidt på den gode måde. Der er også en ny minikampagne med fire missioner, en stribe single-missioner og bundlinien er, at det er Arma II-holdets bedste DLC til dato. Helt klart 50 kroner værd.

Læs mere...