Anno: Create a New World

Anno: Create A New World

Anno: Create A New World

Et spil der vokser.

Det er altid en smule bekymrende når du ser at udviklere og markedsføringsagenter arbejder på tværs af hinanden. På bagsiden af omslaget til spillet, øverst i serien af billedkommentarer kan man læse at der står: Create A New World’s primære feature ”Spil med en ven og udforsk sammen.”

Det lyder meget godt og meget Wii-spiller-sammen-socialt-agtigt, men så vidt jeg kan se, er det ikke inkluderet i manualen. Det ser heller ikke ud til at være nævnt på noget tidspunkt inde i spillet. Efter at have spillet mig gennem Story Mode, prøvede jeg at sætte endnu en controller i konsollen for at se hvad der ville ske. En ny markør kommer frem, men den ser ikke ud til at have nogen rigtig funktion i spillet. Du kan sende festfyrværkeri op i luften og dekorere gulvet – hvilket den anden spiller kan få til at forsvinde uden overhovedet at benytte ’slet værktøjet’ – og intet andet.

Det modsiger dog ikke bagsiden af spillets emballage, og festfyrværkeriet er flot, men det er kun en smule mere interaktivt end at din ven sætter sig ned på hug ved siden af dig og selv peger på skærmen med sine pølsefingre.

Læs mere...