Aliens: Colonial Marines

Spotlight

FilmNy trailer af Aliens Colonial Marines

Når det er PEGI 18 forventer man virkelig at det skal være voldeligt og eller klamt. Se for dig selv.

Key events

Udskældt Alien-spil lever fortsat

DLC-pakke på vej til Colonial Marines

Det kontroversielle skydespil Aliens: Colonial Marines lever i bedste velgående. Faktisk er tilstanden så god, at producenten bag, Gearbox, arbejder på en ny udvidelsespakke.

Sega og Gearbox sagsøgt over Aliens: Colonial Marines

For at have brudt marketingsloven ved at fremvise en demo, der ikke repræsenterede det færdige produkt

Tredje akt af balladen om Aliens: Colonial Marines er nu endt med, at udgiveren Sega og udvikleren Gearbox Software har modtaget et sagsanlæg for brud på amerikanske marketingsregler.

Aliens: Colonial Marines skal blive bedre

Randy Pitchford og resten af Gearbox har ikke glemt Aliens: Colonial Marines. Det gælder i hvert fald udgaverne til pc, Xbox 360 og PS3

Halvanden måned efter premieren på Aliens: Colonial Marines er Gearbox stadig opsat på at rette de fejl, der har præget spillets første tid på markedet. Holdet arbejder på flere fokusområder i de næste patches, der især skal gøre multiplayerdelen mere fængende, men også sikre med bedre balance og AI til singleplayerkampagnen.

Gearbox: Knap så mange fusere i næste generation

Udviklingsomkostningerne vil betyde færre, men bedre spil til PS4 og Xbox 720

De nye next-gen-konsoller får langt bedre hardware end Playstation 3 og Xbox 360, men det skaber også en vis bekymring for, at udviklingsomkostningerne stiger og udviklerne derfor bliver pressede til at droppe mange projekter. Disse bekymringer bliver dog ikke delt af Randy Pitchford, der er øverste chef for Borderlands- og Aliens: Colonial Marines-udvikleren Gearbox. I stedet forventer han, at der i fremtiden kommer færre, men langt bedre spil på grund af de skærpede krav.

Aliens: Colonial Marines - Anmeldelse

Der var engang hvor computerspil baseret på film var en nærmest sikker indikator for makværk i horisonten, og hvor man smågrinte af de fleste forsøg på at kopiere de ofte store Hollywood produktioner ned i forsimplede spilproduktioner med begrænsede budgetter.

Siden da har spilbranchen haft vokseværk, og vi har set talrige eksempler på succesfulde konverteringer, der har formået både at gengive, og ikke mindst bygge videre på, de historier vi kender og elsker fra filmens verden.

Så hvorfor er det så, at Aliens: Colonial Marines ikke fungerer for mig? Svaret er flertydigt, men i bund og grund handler det hele nok om, at Aliens filmene bare aldrig - på trods af utallige forsøg - har passet ret godt til en udgivelse som First Person Shooter.

Læs mere...

Aliens: Colonial Marines' har været flottere end det færdige spil

Se den afslørende video, der tydeligt viser forskellen

Ikke nok med, at der venter en stærkt kritisabel spiloplevelse, når du sætter Aliens: Colonial Marines i din spillekonsol og forsøger at overleve som marinesoldat i krigen mod Alien-horden. Du skal også leve med, at grafikken i den færdige udgave slet ikke er så flot som i den fremvisning, Gearbox lavede for godt et år siden.

Nu får PlayStation 3 endelig Skyrims Dragonborn DLC

Derudover Aliens, PlayStation AllStars karakterer og Anarchy Reigns

PlayStation 3 brugere kan nu endelig få fingrene i Dragonborn DLC til Skyrim. Man kan købe det på PlayStation Store idag til 134,95 kr. - men det kan fås til 59,95 i den næste uges tid.

Så dumme er rumvæsner

Man behøver ikke engang skyde dem

Tilbage i slutningen af 2012 havde vores Martin Robinson mulighed for at afprøve Aliens: Colonial Marines - og han var ikke umiddelbart særligt imponeret. En af de ting han satte fingeren på var den kunstige intelligens.

Kølig modtagelse til Aliens: Colonial Marines

De første bedømmelser af Gearbox' spil er hårde

Det ser desværre ikke ud til, at fadæsen fra Aliens Vs. Predator bliver afløst af succes med Gearbox' nye Aliens: Colonial Marines. De første anmeldelser af skydespillet giver det en meget hård medfart, som ellers er forbeholdt mange budgetspil og ultraforsinkede fiaskoer.

Aliens: Colonial Marines - Smugkig

Kan Gearbox levere det Aliens-spil, vi altid har drømt om?

Det har bestemt ikke været nogle gode år for folk, der er vilde med hele Aliens- og AvP-universet. For et par år siden udkom Aliens vs. Predator til mildest talt lemlæstende anmeldelser, da spillet var kort, for kikset og især fyldt med fejl. Derfor har der været en del håb om, at Gearbox kunne gøre et bedre forsøg med deres længe ventede Aliens: Colonial Marines. Det kommer trods alt fra et hold, der har givet os Borderlands, Brothers in Arms og Duke Nukem Forever.

Hop i Vasquez støvler i Aliens: Colonial Marines

Underskriftindsamling får Gearbox til at inkludere muligheden for at spille  kvinde.

Det ville jo ikke være helt rigtigt, uden en maskinklippet cool hispanic Colonial Marine, der med bandana om panden råber "Let's Rock!!", mens maskingeværet spytter kugler ud mod de angribende aliens. Det er i hvert fald den konklusion, som Gearbox også er nået frem til, efter at omkring 4.000 personer nu har sat deres navnetræk på en underskriftindsamling, der taler for at Aliens: Colonial Marines, ikke ville være rigtigt uden spilbare kvindelige karakterer.

En gruppe gamere, formodentlig primært bestående af kvinder, har d.d. indsamlet nær 2000 stemmer for, at Gearbox Software skal gøre det muligt at vælge en kvindelig figur i actionspillet Aliens Colonial Marines, på vej til pc, PS3, X360 og Wii U i februar næste år.

Epic er stolt af Unreal Engines dominans ved E3

Mere end 25 kommende titler på udstillingen benyttede sig af Unreal-motoren.

Spiludviklingsplatformen Unreal Engine 3 var den foretrukne spilmotor ved dette års E3, mener Epic Games. Det fremgår tydeligt af følgende liste af spil, som er blevet publiceret på Unreals officielle blog.

Aliens: Colonial Marines lever

Blev forsinket af Borderlands' succes

Gearbox Software erkender nu at Borderlands endte med at blive en større succes, end først antaget, samt at udviklerholdet har det uendeligt sjovt med at skabe den nu tredje DLC-pakke til deres Mad Max-inspirerede celshade-rollespil.