Picture of Robert Purchese

Robert Purchese

Senior Staff Writer

Bertie is senior staff writer and Eurogamer's Poland-and-dragons correspondent. He's part of the furniture here, a friendly chair, and reports on all kinds of things, the stranger the better.

Ingen udvidelsespakke til Guild Wars 2

Praksis har ændret sig, forklarer ArenaNet

Guild Wars 1 var et slag i ansigtet på den eksisterende MMO-genre, da det udkom i 2005 uden krav om månedligt abonnement. Du købte spillet, og så behøvede man ikke betale yderligere for at blive ved med at spille. Det var før mikrotransaktionernes tid, så måden, hvorpå udvikler ArenaNet og udgiver NCSoft tjente deres penge på, var ved at udgive betalte udvidelsespakker.

The Evil Within er rendyrket ondskab

Vi skræmmes af Resident Evil-skabers nye projekt

Shinji Mikami, faderen af Resident Evil og det moderne survival-horror-spil, er en flink og sympatisk mand. Hans spil, derimod, knap så meget. Faktisk synes de at være det stik modsatte. Svært modbydelige og sjældent særligt imødekommende.

Shroud of the Avatar blev en enorm succes for Garriott

Over to mio. dollars indsamlet til nyt RPG

Rollespilsdesigneren Richard Garriott, der har skabt og udviklet talrige RPG-titler i Ultima-serien, står overfor et fantastisk comeback takket være donationer fra pc-gamerne. For nogle uger tilbage søsatte Garriott en indsamling på Kickstarter, hvor han samlede penge ind til rollespilsprojektet Shroud of the Avatar.

Over 100 spil under udvikling til Vita

Udkommer angiveligt alle før marts 2012...

Sony afslører i dag ved TGS, at der foruden de netop bekræftede 26 japanske lanceringstitler til Playstation Vita er yderligere 74 spil i produktion til den nye håndholdte konsol, der tidligere gik under navnet NGP (New Generation Portable).

The upcoming PSP Metal Gear Solid game, Peace Walker, has base building, competitive multiplayer and singing tanks.

Gearbox vil tilbage til 2. Verdenskrig

Forsigtige løfter om et nyt Brothers in Arms.

Gearbox Software virker sikre på, at de kommer til at vende tilbage til Anden Verdenskrig og Brothers in Arms-serien, nu da de har fået lo-fi RPGet Borderlands banket solidt afsted ud over den postapokalyptiske ødemark.

Wii 2 mindre og billigere?

Miyamoto antyder ny konsolgeneration.

Shigeru Miyamotog har udtalt, at han er sikker på, at Nintendos konsoler i fremtiden vil fungere på same made som Wii’en.

Pirater smides ud af Xbox Live

Uægte Borderlands og Forza 3 i søgelyset.

Microsoft uddeler permanente udelukkelser fra Xbox Live til de personer der har vovet sig til at spille enten Borderlands eller Forza Motorsport 3 inden den officielle udgivelse her på fredag.

Nintendo antyder igen HD Wii konsol

Miyamoto "holder øje med udviklingen".

Nintendos Shigeru Miyamoto har igen fyret op under spekulationerne om en HD Wii ved at love at støtte ”ny teknologi efterhånden som den udkommer".

Tyskere opfordres til at droppe voldsspil

"Smid dem i containeren!", lyder parolen.

Tysklands græsrodsbevægelse mod voldelige computerspil langer atter ud efter spillene, efter at familierne til ofrene fra skoleskyderiet i Winnenden opfordrer indbyggere nær Stuttgart til at smide deres voldelige spil ud – på tysk kaldet ”Killerspiele”.

Left 4 Dead 2-demoen i detaljer

Dato, Co-op, nye infected, flere værktøjer.

Valve har offentliggjort datoen for den kommende demo af Left 4 Dead 2, både for forudbestillingskampagnen samt den generelle udgivelse.

Den Røde Baron på vej i luften igen

Selveste Damon Slye står bag.

Skaberen af Red Baron, Damon Slye, fortæller Eurogamer at hans mål er at bygge ”en ny version [af spillet] med en moderne engine”, nu hvor han har generhvervet rettighederne fra Activision Blizzard.

Resistance 3 på vej?

Amerikansk billboardreklame breder mysik.

Et skilt, der blev spottet i Louisiana over den forgangne weekend, kan have løftet sløret for Resistance 3 lidt for tidligt.

Star Trek Online forsinket til konsol?

Cryptic: Sony og MS er tunge at danse med.

Star Trek Onlines kaptajn, Craig Zinkievich, forklare at spillet er forsinket til konsol på grund af "den forretningsmæssige side af tingene". Spillet i sig selv, fortalte han, kører som sådan allerede på maskinerne.

Naughty Dog om Uncharted 2 DLC

Designholdet allerede i gang med næste spil.

Naughty Dogs multiplayer-designer Justin Richmond har afsløret at han vil ”arbejde på DLC (DownLoadable Content) det næste stykke tid”, hvilket afslører at firmaet har planer om at støtte spillet et stykke tid efter udgivelsen.

Optagelse af video i alle Xbox-spil

"Microsoft arbejder på sagen".

Microsoft kan meget muligt være i færd med at udvikle et værktøj, der gør det muligt med et overordnet konsolværktøj at optage og dele videoklip i alle Xbox 360-spil.

Alpha Protocol forsinket til 2010?

Tvivl om dato på SEGAs spion-RPG.

SEGAs spion-rollespil Alpha Protocol kommer måske først til næste sommer, istedet for oktober måned i år. Det hævder en række amerikanske spilbutikker i hvert fald, hvoraf GameStop og Amazon for nylig begge har ændret udgivelsesdatoen til juni 2010.

MAG beta sign-up er startet

16.000 pladser til rådighed.

Sony har åbnet for registreringsprocessen til den eksterne europæiske betatest af MAG - onlineshooteren som understøtter op til 256 spillere på en og samme server.

Love klar til at sagsøge Activision

Enke amok over Cobains optræden i GH5.

Kurt Cobains enke Courtney Love er blevet godt og grundigt pigesur på Activision, fordi de bruger en digitaliseret version af Cobain i Guitar Hero 5. Love truer derfor nu med at sagsøge r**** af udgiveren.

Sony udvider PS3 Platinum-porteføljen

MGS4! MotorStorm 2! Resistance 2! KZ2!

Sony har tilføjet fire nye PS3-sværvægtere til deres Platinum Hits, som alle må siges at være spil, du ikke må snyde dig selv for hvis interessen står på lerskydning, obskur ornitologi eller kørsel uden sikkerhedssele.

første forrige