Picture of Emil Elsberg

Emil Elsberg

Contributor

For Emil er der ikke meget der slår Silent Hill og David Lynch Spil er noget Emil holder af, og har siden sin tidligere barndom spillet alt fra humoristiske klassikere, til brutale gyser spil. Til dagligt lusker han rundt ude på ITU, hvor han er i gang med at tage en bachelor i Digitale medier og design.

Featured articles

Ny World of Warcraft-expansion på vej

Blizzard løfter sløret for den syvende udvidelse

I aftes til Gamescom 2015 løftede Blizzard sløret for den nyeste og syvende udvidelse til deres MMORPG-gigant World of Warcraft. Udvidelsen hedder World of Warcraft: Legion og fungerer som en historiefortsættelse til Warlords Of Draenor.

Vi er nu nået til den sidste, og skjulte fløj af den nye udvidelse til Hearthstone, som går under navnet "Hidden Laboratory". I denne del gemmer der sig fire bosser, der repræsenterer de ændringer der er blevet tilføjet selve bjerget i World of Warcraft universet, herunde dets tre dungeons og to raids.

FilmUfatteligt held i Darkest Dungeon

Dobbelt op på jackpot

Det at være heldig er noget, vi alle har oplevet på et eller andet tidspunkt. Mange af nutidens populære spil, der har en grad af tilfældighed indblandet, kræver ofte, at man som spiller er mere eller mindre heldig i givne situationer.

Heroes of The Storm får nye muligheder

The Nexus bliver kun større

Under PAX EAST (Penny Arcade Expo) åbnede blizzard op for den helt store godtepose og viste en række nye features, ændringer og statistikker frem til deres kommende MOBA-titel, Heroes of the storm. Spillet er lige nu i en lukket Beta, hvilket betyder, at kun spillere med invitationer endnu har adgang til spillet.

Blizzard annoncerer ny udvidelse til Hearthstone

Svedende fjender venter i det sorte bjergs kerne

Blizzards populære online-kortspil Hearthstone: Heroes of Warcraft har netop fået dets tredje udvidelse annonceret, Blackrock Mountain. Udvidelsen blev fremvist, da den østlige afdeling af Gaming-festivalen PAX (Penny Arcade Expo) i weekenden blev afholdt i Boston, Massachusetts.

J-Popcon, den årlige danske konvention, der hylder japansk populærkultur, slår dørene op på ny for tusindevis af muntre og udklædte gæster. Begivenheden foregår denne weekend,d. 20-22 februar, i DGI-byen i indre københavn, hvor der mulighed for at deltage i fejringen af japansk pop-kultur. Festivallen består af en række forskellige aktiviteter, bl.a. Danmarksmesterskabet i Cosplay, en række forskellige forelæsninger og kurser, biografer med diverse animefilm og serier, forhandlere af japansk-importerede varer, samt gastronomiske specialiteter fra østasisen.

Charles Martinet besøger Danmark

Stemmen bag Nintendos maskot gæster J-Popcon 2015

Der er nu under en måned til kulturfestivallen J-Popcon for trettende gang slår dørene op for en weekend spækket med underholdning, i Japans tegn.

For 35 år siden tog Grommash Hellscream, den daværende leder af The Horde, imod tilbuddet om at drikke dæmonblod, der udover at give hans race større bøffer og en grøn kulør, også henkastede orkerne til slaveri, underlagt The Burning Legion.

FeatureWorld of Warcraft Patch 6.0.2

Eurogamer guider dig igennem den nyeste patch, inden det store brag i November.

De sidste 10 år har Blizzards MMO mastodont World of Warcraft sat en standard for genren online rollespil. Den femte udvidelse til grundspillet, Warlords of Draenor nærmer sig, der igen bringer nye muligheder såvel som ændringer med sig.

Over en million seere så med da Dota2 turneringen, The International, blev afholdt over weekenden i Seattle, Washington. Fra fredag har turneringens tophold, kæmpet for at vinde titlen som verdens tophold, vandrepokalen "Aegies of Champions", og den størst mulig andel i en præmiesum der slår alle rekorder

Sidste dag af årets Dota2-turnering, The International, er nået og afgørelsens time drager sig nærmere. I aften skal vinderen af The International 2014, og modtagerne af 5 millioner dollars, trofæet Aegies of Champions og titlen som verdens bedste findes.

FeatureThe International 2014 - Main Event: Dag 3

Giganters fald og nyankommen helt med kort lunte!

Tredjedagen af den spektakulære E-sports turnering The International 2014 er nået, og støvet fra gårsdagens kampe er langt fra landet. Lørdag lagde op til nogle nervepirrende kampe i første runde af losers bracket.

FeatureEn lørdag på w00t - Copenhagen Play Festival

Eurogamer til kreativ leg på Frederiksberg

Maj måned nærmer sig sin ende, og det er i disse dage, at en særlig spil-festival bliver afholdt i indre København. Frederiksberg ligger nemlig grund til w00t - Copenhagen Play Festival, der forsøger at udforske mulighederne for kreativ spil og leg i det åbne byrum.

FeatureValve annoncerer The Internationals 4

Dota 2-turneringen har fået dato fastsat

Den fjerde udgave af Dota 2-turneringen, The Internationals, vil i år blive afholdt d. 18 - d. 21 juli i Seattle, Washington. Billetsalget til MOBA-turneringen i USA starter nu på fredag og afhængigt af hvor luksuriøst opholdet ønskes, ligger prislejet imellem $99 - $499.

FeatureCosplay-parade indtog gaderne

Farverig japansk march i hjertet af København

Forud for åbningen af årets J-popcon, blev der traditionen tro afholdt et optog af danske cosplayere, der vandrede igennem Københavns gader. Kostumeparaden bestod af halvanden hundrede engagerede, fuldt udklædte og spændte deltagere, der i eftermiddags marcherede fra Nytorv imod DGI-byen, hvor J-popcon anno 2014 finder sted.

første forrige