Picture of Emil Søndergaard Larsen

Emil Søndergaard Larsen

Contributor

Featured articles

Lost Planet 3 - Anmeldelse

En iskold og ensformig depression

PayDay 2 - Anmeldelse

Fyldte pengesække, vrede politimænd og aftrækkeren i bund

Remember Me - Anmeldelse

Den Franske Revolution

ShootMania: Storm - Anmeldelse

Den hæsblæsende skydeoplevelse er tilbage

Skyrim: Dragonborn - Anmeldelse

Der er kun plads til én Dovahkin.

Need For Speed: Most Wanted - Anmeldelse

Criterion er klar med nyfortolkningen af spillet fra 2005.

Det er ikke meget, der adskiller EAs nyeste Need for Speed-udgivelse fra at være det seneste skud på Criterions Burnout-stamme. Need for Speed: Most Wanted er faktisk umådeligt tæt på at være en tro kopi af Burnout Paradise med takedowns, nitroboosts og en kæmpemæssig åben verden der ligger for fødderne. Ræsene startes, nøjagtig som hos fætteren, med at brænde dækkenes gummi af i en heftig omgang hjulspin, og de forskellige varianter af takedowns har præcis de samme navne, som i Burnout. Der er i det hele taget blevet lånt rigtig meget - men det er ikke nødvendigvis et problem.

Medal of Honor: Warfighter - Anmeldelse

Lidt Call of Duty, lidt Battlefield, lidt.. Need for Speed? Poof! Medal of Honor: Warfighter!

De skæggede herrer fra Tier 1 Taskforce er efter en pause på to år tilbage for at bekæmpe international terror og trusler mod friheden - og dét lige i tids nok til at overhale kolossen, Call of Duty indenom og komme på hylderne en lille måned før pengene begynder at regne ned over Activision med endnu en formodet storsællert.

Velkommen tilbage på Baker Street

The Testament of Sherlock Holmes - Anmeldelse

Det seneste udspil i Sherlock Holmes-serien er rullet ud og denne gang er det Sherlock Holmes selv der er mistænkt i en fornem fortælling om mord, bedrageri og landets sikkerhed. Den store detektiv og hans assistent, John Watson pakker atter tasken og drager af sted med lup og pibe for at komme til bunds i sagen.

Detektiv-spil i film noir

Red Johnson Chronicles: One against all - Anmeldelse

Den rødhårede Red Johnson er privatdetektiv i Metropolis som er et gedigent lortehul. Alt hvad der kan associeres med en ren og civiliseret by har for længst pakket sammen og forladt byen, og politiet har givet op i kampen mod en syndflod af drabssager, stofmisbrugere og prostitution og har efterhånden efterladt alt arbejde til folk som Red Johnson som nu værner om byen med sit detektivbureau.