Picture of Mads Madsen

Mads Madsen

Contributor

Mads Madsen er vores hardcore League of Legends gamer, hvor han helst render rundt og forgifter fjenderne som Singed eller Teemo. Når han ikke er logget ind i LoL spiller han co-op spil med vennerne på PS3 eller spiller Indiespil fra Steam. Desuden hopper han gerne omkring i Europa for at prøve de nyeste spil. Sideløbende med dette får han tid til at studere guitar på musikkonservatoriet i Esbjerg. Har været hos Eurogamer siden 2012

Featured articles

Metro: Last Light Developer Pack DLC kommer i næste uge

Bearbejd din araknofobi i The Spiders Nest

Blood Alloy er Dark Souls møder Vanquish

Kombineret med et soundtrack i stil med Miami Hotline

Fez gør sin Mac og Linux-debut i Humble Indie Bundle 9

Sammen med Brütal Legend og Mark of the Ninja

Metroid møder Monkey Island møder Limbo i The Fall

Tag kontrollen over en kunstig intelligens i en kampdragt

Oplev New York i 2094 med Deep Down

Se den nye trailer til Capcoms Assassin's Creed-lignende spil

Capcoms producer, Yoshinoro Ono, indtog i morges scene ved Sony Computer Entertainments pressekonference i Japan, for at afsløre den nye trailer til Deep Down, og for at uddybe noget af handlingen.

FilmSpil Grand Theft Auto i Disney Infinity

Old-school gangsterdrama lavet i børnespil

Disney Infinity, spillet hvor man køber fysisk legetøj, der kan interagere med selve det digitale indhold, lader brugerne lave deres egne baner. Faktisk lader det folk lave deres helt egne spil, med særlige præmisser og regelsæt.

FeatureDen nye Nintendo... 1DS?

3DS, 2DS, 1DS.. NU

Nintendos seneste håndholdte konsol, Nintendo 2DS, var en smule kontroversiel og forvirrende ved sin udgivelse. Hvorfor skulle man købe en Nintendo 3DS, som ikke havde 3D-effekten?

Xbox 360 har tre år endnu, fortæller Microsoft

Der kommer mere end 100 spil til Xbox 360 i de næste 3 år

Alle har blikket rettet mod den kommende generation af konsoller, og i Microsofts tilfælde er det Xbox One, som udkommer til november, sideløbende med PlayStation 4. Men ifølge Xbox' Yusuf Mehdi, så er der stadig masser af levetid tilbage i den otte-årige Xbox 360.

Vita-udgaven af Rayman Legends mangler 28 baner

På trods af Ubisofts løfter om at den ville have det samme indhold som Wii U-udgaven

PlayStation Vita-udgaven af Rayman Legends mangler 28 baner, i forhold til Wii U-udgaven. Denne triste nyhed opdagede Vita-ejere for nyligt.

Vanillawares seneste RPG, Dragon's Crown, kommer til Europa om bare få måneder, har udgiveren NIS America annonceret. Dragon's Crown kommer til PS3 og Vita den 11. oktober. Vanillaware er udvikleren som stod bag spil som Odin Sphere og Murimasa.

første forrige