Picture of Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Featured articles

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

PS VR dominerer markedet

Efter kun måneder på markedet, dominerer PS VR allerede markedet.

Oblivion er nu spilbart på Xbox One

The Elder Scrolls IV: Oblivion er nu på Xbox One, sammen med Medal of Honor: Airborne, Astropop og Trine 2.

Stardew Valley til konsol den 14. december

Pixelerede landbrug kommer til konsol i december.

Marvel vs. Capcom 4 kommer angiveligt i 2017

Superhelte der slår på tæven, dog uden X-Men.

Kilder har til Polygon og Eurogamer fortalt, at Capcom barsler med et nyt spil i Marvel vs. Capcom-serien, og spillet vil blive afsløret ved denne weekends PlayStation Experience.

Kommer biler til No Man's Sky?

Snart kan man måske ræse rundt på fremmed planeter.

Hello Games har lige udgivet Foundation opdateringen til No Man's Sky, der blandt andet introducerede basebygning og store fragtskibe. Og nu tyder det på, at opdateringen også lægger grundlaget for at kunne ræse rundt på fremmede planeter i buggyer.

Dark Souls-spillene er svære, og alligevel finder spilseriens fans nye måder at gøre oplevelsen sværere. Som ved at gennemføre det med en plastic-guitar, dansemåtter, eller bongotrommer. Men hvad med VR? Der er måske officiel support på vej fra From Software selv.

Hitman får offline-opdatering

Nu kan du nyde dine lejemord, når du er offline.

IO Interactive har udgivet en opdatering til Hitman, der får oplåste genstande til at virke, når du spiller offline.

Vender Duke Nukem tilbage?

It's time to kick ass and chew bubblegum, and we're all out of gum.

Duke Nukem er ikke det spilikon han en gang var, især ikke efter Duke Nuken Forever. Og Gearbox, der ejer Duke Nukem, er ikke helt færdige med ham.

Hello Games bryder tavsheden

Endelig nyt om No Man's Sky efter længere tids radiotavshed.

Hallo Games har endelig brudt den radiotavshed, som firmaet har opretholdt gennem længere tid. Og det er med annonceringen af Foundation Update.

Paul W.S Anderson skal lave Monster Hunter-filmen

Manden bag Resident Evil-filmene skal nu lave film baseret på Monster Hunter-serien.

Tilbage i september kunne vi berette, at Monster Hunter-serien er på vej til Hollywood. Nu har vi flere detaljer om projektet, inklusiv lidt om plottet, og hvem der skal gøre Capcoms spilserie til cinematisk virkelighed.

Vinger kommer til konsoludgaven af Minecraft

Elytra-vinger, byer i The End, svævedrikke og mere kommer til konsoludgaven af Minecraft.

Microsoft har annonceret en ny opdatering til Minecraft til konsol, der blandt andet tilføjer Elytra-vinger, byer til The End og nye statuseffekter.

PlayStation VR er en af 2016 opfindelser ifølge TIME

TIMEs årlige liste af de bedste opfindelser har plads til PlayStation VR.

Magasinet TIME laver hvert år en liste af 25 opfindelser, der er med til at gøre verden bedre, lysere eller sjovere. Blandt opfindelser som en kunstig bugspytskirtel, Kinas Tiangong-2 rumstation og, ahem, Barbie-dukker der ligner mennesker, finder vi et indslag fra spilverden: PlayStation VR.

New Game+ kommer til Dishonored 2

Når du får lyst til at spille Dishonored 2 igen-igen.

Til december vil Dishonored 2 få en opdatering, der vil lukke op et et New Game Plus-mode, samt muligheden for at skræddersy sværhdsgraden.

Sony varmer op til Black Friday

Besynderlig trailer fra Sony skal varme op til Black Friday.

Sony har tilbud på vej til Black Friday, hvilket ikke burde være en overraskelse for nogen. Men man kan måske undre sig over metoden. Sony har nemlig lavet nedenstående video som "optakt".

System Shock remake udskudt til 2018

Remaken af det klassiske System Shock er blevet udskudt til 2018.

Udvikleren Night Dive Studios fik masser af opmærksomhed, da de frigav en video af alpha-gameplay af deres remake af 1994-klassikeren System Shock.

Persona 5 er blevet forsinket

Denne gang drejer det sig om lidt over en måneds tid.

Det længe ventede rollespil Persona 5 skulle efter planen have været udgivet den 14. februar, men den udgivelsesdato er nu skrottet. I stedet for Valentinsdag, sigter Atlus nu på den 4. april.

Dishonored 2 inspirerer tøj

Designeren Maya Hansen laver dametøj inspireret af Dishonored 2.

Moden i Dishonored fik meget ros, da den lod kvinder gå i bukser i stedet for blot at være kjoleklædte. Og dette er fortsat i Dishonored 2. Og nu har Bethesda ladet den dansk-argentinske designer Maya Hansen, der blandt andet har lavet tøj til Lady Gaga og Kylie Jenenr, lave rigtigt modetøj baseret på Dishonored. Og det er blevet til de to kreationer du ser nedenfor. En af dem måske lidt paradoksalt en kjole...

Skyrim, Doom og Fallout som pinballborde

Bethesdas store spil bliver til pinballborde i december.

Er du blevet færdig med Doom, Fallout 4 og/eller The Elder Scrolls V: Skyrim, og har brug for mere? Er du glad for pinball? Så har Zen Studio og Bethesda et spændende samarbejde.

Rygte: Zelda: Breath of the Wild udkommer ikke samtidig med Switch

Du kommer måske ikke til at spille Zelda med det samme, på din nyindkøbte Nintendo Switch...

Selvom Nintendo aldrig har givet en konkret udgivelsesdato til The Legend of Zelda: Breath of the Wild, var "2017" nok til at kæde spillet sammen med udgivelsen af den nye Nintendo Switch. Det havde været en brag af en lancering.

Fortæller Watch Dogs 2 om nyt sci-fi spil fra Ubisoft?

Teaser gemt i Watch Dogs 2 kan være for nyt sci-fi spil.

Ubisoft er ikke bange for at referere til dem selv i deres spil. Både Watch Dogs og Assassin's Creed-serien har refereret enten direkte eller indirekte til Ubisofts gøren og færden. Og det er også tilfældet med Watch Dogs 2, der har en Ubisoft-bygning, man som spiller kan hacke som del af en side-mission.

Er dette prisen på Nintendo Switch?

Angiveligt er prisniveauet det samme på globalt plan, da Switch er regionsfri.

Ifølge hjemmesiden LetsPlayVideoGames, er de priser, der figurerer på britiske GAMEs hjemmeside, blevet bekræftet af "troværdige kilder".

Se Sonys nye liveaction-reklame

Liveaction, PlayStation og lidt Eurythmics.

Sony har en ting for at lave live-action reklamer. Hvem husker ikke den ret rørende Long Live Play-reklame om "Michael", der hjalp alle heltene på deres eventyr? Eller bare den skøre Gratness Awaits? Og nu er Sony klar igen, i tide til jul, med The King.

Se Assassin's Creed 2 på PS4

En grafisk opdatering til Assassin's Creed 2, Brotherhood og Revelations.

I næste uge udkommer Assassin's Creed: The Ezio Collection, der samler Assassin's Creed 2, Brotherhood og Revelations, og dermed har PlayStation 4- og Xbox One-ejere chancen for at opleve eller genopleve de klassiske spil.

Overwatch er gratis at spille næste weekend

Prøv det, og se om det er noget for dig.

Blizzard har annonceret, at Overwatch får en gratis weekend fra fredag den 18. november til mandag den 21. november. Her vil du kunne prøve spillet på PlayStation 4, Xbox One og PC.

første forrige