Picture of Richard Cobbett

Richard Cobbett

Contributor

Richard writes words for a living, but you know that already. He loves puns, wants to ban all spiders from games, and isn't quite as cynical as you think. Follow him on Twitter.

FeatureEVE FanFest 2013: Blandt ultrahardcore MMO-gamere

Det er koldt, ensomt og skabt af benhårde krigere. EVE Online ER Island, som Eurogamer besøgte for at deltage i den årlige FanFest. Læs vores reportage

Man er nødt til at besøge Reykjavik, hvis man vil forstå onlinespillet og fænomenet EVE Online. Man bliver ikke som så klogere på spillet af at læse om hver enkelt battlecruiser, men det bliver man af at tage taxaen fra Keflavik til CCP Games' FanFest. Island er unikt i sine små lomme af civilisation midt i utrolig stor ensomhed. Her er ingen træer, blot en masse vulkanisk aktivitet og selv samme i hvile med mos oven på. Det er hårdt og ubarmhjertigt. Selvom du finder fastfoodrestauranter på mange gadehjørner, kommer man ikke udenom, at Island er et hårdt land for et hårdt folkefærd. Alle er dybt afhængig af alle andre i en sådan grad, at man ofte undersøger, om ens kommende kæreste ikke er en nær slægtning uden at man vidste det i forvejen.

FeatureElder Scrolls Online: Preview

Vi har i mange år været vilde med Elder Scrolls-rollespillene Oblivion og Skyrim. Men hvordan klarer serien en overgang fra singleplayer til et stort MMO-rollespil?

Man kan få mange associationer, når man spiller et spil i fire timer. I mit tilfælde var det begrebet "tivoli-MMO", da jeg spillede The Elder Scrolls Online. Vi har spillet Skyrim og Oblivion, ligesom vi har set Snehvide som tegnefilm. Begge gange var vi grebet af magien, men desværre vendt abrupt tilbage til virkeligheden, da vi spillede The Elder Scrolls Online eller så en fransk madame spille Snehvide i Disneyland. Det var aldrig helt det samme.