Picture of Kristan Reed

Kristan Reed

Contributor

Kristan is a former editor of Eurogamer, dad, Stone Roses bore and Norwich City supporter who sometimes mutters optimistically about Team Silent getting back together.

FeatureAlien Breed Evolution

Fortidens fremtid nu.

Ser man bort fra Duke Nukem er der ikke mange spil, der har lidt under lige så meget modvilje som Alien Breed Evolution. Oprindelig var det ment som et RPG til PC i slut 90’erne, men spillet bed i støvet 18 måneder inde i udviklingen, idet udgiveren Microprose blev overtaget af de begærlige hoveder hos Hasbo Interactive. Ufortrødent fortsatte Team 17 dog og genopfandt spillet med nye visioner som PS2 titel – drevet af Snowblind-motoren – men de blev mødt med en frusterende ligegyldighed, da de forskellige involverede udgivere lod chancen gå sig forbi. Heldigvis er tiderne nu anderledes. I kølvandet på succesen, Worms på Xbox Live har affødt, har det Wakefield-baserede spilhus besluttet selv at udgive Alien Breed Evolution, mens de peger et par fingre af de udgivere, der var med til at skyde titlen i sænk i første ombæring.

Indiana Jones and the Staff of Kings

Du tænker med pisken.

Der er altid en svagt sitrende spænding, når LucasArts udgiver et nyt Indiana Jones-spil. Men som et uddøende brand, der prøver at genoplive tidligere storhedsdage, ved vi godt dybt indeni at vores tro er misvisende, mens endnu en skuffelse venter. Vi lever dog stadig i håbet.