Picture of Rasmus Heeger Jensen

Rasmus Heeger Jensen

Contributor

FeatureRisen 2: Dark Waters Preview

The Elder Scrolls møder Pirates Of The Caribbean?

Historisk set er gnomers tilstedeværelse i spil som gnomerne selv: Korte og Ynkelige. Gordon Freeman blev skudt ud i rummet og genopstod så som Gnome Chompski i Left 4 Dead. Bullys forsvarsløse have-gnomer blev sparket i småstykker, så Jimmy kunne gå rundt i et gnomkostume. WoW's gnomer er grundlæggende wannabe hobitter. Og Risen? Risen forvandlede disse elskelige gnomer til små fede groteske svine-goblin-tyve, som man skal slagte i hundredvis.

Dwarfs!?

Gyldent kaos.

Dværge elsker at grave efter guld - det kan der ikke være nogen tvivl om! Og det er dette faktum, der er udgangspunktet for Dwarfs!?. Du bliver indsat i rollen som Dwarf Overseer, og det er dit arbejde at sørge for, at dværgene ikke graver sig selv ihjel. Det er skam ikke, fordi de små fyre ikke kan holde til at grave, men nærmere fordi de er ustoppelige. I en guldrus farer de uhæmmet gennem undergrunden, uvidende eller måske endda ligeglade med de farer, der lurer i mørket. Og farer er der nok af.

Thor: God of Thunder

Stop! Hammer Time!

Efter et angreb på Valhalla drager Thor af sted med hånden i et fast greb om den trofaste hammer Mjölnir og lommerne fulde af torden og lynild for at slå pandebrasken ind på utallige jætter. Ved at svinge hammeren og lade torden, vind og lyn regne ned over fjenderne skal man som Thor kæmpe sig gennem Marvels udgave af den nordiske mytologi.