Picture of Tom Phillips

Tom Phillips

News Editor

Tom is Eurogamer's news editor. He writes lots of news, some of the puns and all the stealth Destiny articles.

Featured articles

Microsoft laver ikke flere Xbox One S 2TB

Hvis du gik glip af en 2TB Xbox One S, så er løbet kørt.

Det fanskabte Shining Force Online går i fri beta

Sega bliver advaret om de ekstra betalingsgoder

Tæt på Nintendo 2DS

Er der overhovedet brug for den?

E3 2013: Rare annoncerer Killer Instinct til Xbox One

Opdatering: Double Helix bag klassisk kampspil

Marvel Heroes ramt af dyrt snigpremiereflop

Udviklerne lover kompensation til ramte brugere.

Rollespillet Marvel Heroes løb ind i alvorlige problemer i forbindelse med sin snigpremiere, som visse spillere havde betalt i dyre domme for at være en del af.

Der er en klar aura af eksperiment over den nye udvidelse til Assassin's Creed 3, The Tyranny of King Washington. Ikke nok med, at den med sin alternative verdenshistorie er totalt på flugt fra alt, der faktisk foregik i tiden efter Den Amerikanske Revolution. Selve leveringsmetoden bliver også anderledes end vi er vant til med DLC-udvidelser. Ubisoft deler plottet ind i tre akter, der vil udkomme med en måneds mellemrum.

Vi har kendt til Assassin's Creed 4: Black Flag i mange dage. Hvis Ubisoft var et skib, havde det faktisk taget så mange vand ind på nuværende tidspunkt, gennem sit gennemhullede skrog, at det ville synke til havets bund. Det giver en mærkelig atmosfære, når der sidder hundredvis af journalister foran den første fremvisning af et spil, der allerede snakkes om på internettet. Vi kendte alt til tidsalderen, hovedpersonen og landkortet. Det ville hedde Assassins Creed 4: Black Flag og foregå anno 1715 i Karibien.

Ny Hitman fundet til filmatisering

Paul Walker fra Fast & Furious må af med lokkerne

En ny filmatisering af den danske Hitman-serie er på vej med Fast & The Furious-stjernen Paul Walker i hovedrollen som Agent 47.

FeatureEr Windows 8 en katastrofe for gaming?

Gabe Newell satte gang i kontroversen, da han kaldte Windows 8 'en katastrofe'. Eurogamer har spurgt hele udviklermiljøet om det nye styresystems gamingmuligheder...

Windows 8 har haft det svært i sin første tid på markedet. Og allerede i beta-perioden var der kritiske røster i gamingmiljøet, der tvivlede på om styresystemet kunne hjælpe pc-gaming på bedre veje. En af dem var Gabe Newell fra Valve, der tilmed kaldte Windows 8 'en katastrofe for alle i pc-branchen'. Den modige bemærkning fik anerkendende nik med på vejen fra både Blizzard og Minecraft-skaberen Notch. Sidstnævnte kom fra indieverdenen og kaldte det et skridt tilbage for denne del af udviklermiljøet.

Xbox 360 får nyt interface fra i dag

Nu kan du gå på internettet med Internet Explorer.

Fra og med i dag polerer Microsoft kanterne og tilføjer nye funktioner til Xbox 360. Det sker, når konsolproducenten udsender en såkaldt 'dashboard'-opdatering til den populære konsol.

Nintendo 3DS XL kommer med nye designs

Vis, at du holder af Mario eller Animal Crossing med nye udgaver af 3DS.

Den nylancerede håndholdte Nintendo 3DS XL, der byder på en større skærm end den hidtidige 3DS-konsol, udkommer snart i særlige versioner med Mario- og Animal Crossing-designs

Obama reklamerer på spillekonsollerne

Gaming you can believe in!

I et håb om at nå de yngre vælgere, der måske skal stemme for første gang, men i første omgang skal bevæges væk fra sofaen og ned til stemmeurnerne, har præsident Barack Obama søsat en reklamekampagne på to af tidens populære spil.

XCOM nu TPS

Forkortelser er herlige. Den kommende shooter, XCOM, ikke strategispillet, er ikke længere et FPS, men et TPS.

Det har lidt mange forsinkelser siden sin oprindelige fremvisning til spilmessen E3 i 2010, men nu får vi langt om længe nyt fra det sci-fi-prægede 60'er-spil, XCOM, ej at forveksle med det snart kommende XCOM: Enemy Unknown.

FIFA 13 stormer ind på salgslisterne

En mio. kopier i England alene i første uge.

Der er som altid godt gang i salget af det årlige fodboldspil fra EA, FIFA 13. De første salsgtal er ankommet fra England, og de fortæller om én mio. solgte eksemplarer alene i den første uge på markedet. Det svarer med andre ord til, at 1,5% af Storbritannien ejer spillet.

FeatureSmugkig på det nye Assassin's Creed 3

Connor hedder hovedpersonen i Assassins Creed 3, der tager os til den Amerikanske Revolution.

Serien har tidligere taget os på rundtur i Korsriddernes tid og Renæssancens Firenze. Næste gang går turen til 1700-tallets Amerika, hvor de 13 kolonier forsøger at bryde fri fra englændernes jerngreb. Sådan er oplægget i Assassins Creed 3, der udkommer den 30. oktober til alle store spillekonsoller. I dette kapitel forandres mange af seriens grundprincipper og mange af de grimmere ting fra tidligere udgaver bliver skåret væk.

Parkour-løber sætter Altaïr fri i den virkelige verden

Assasins Creed lander i det moderne Amerika.

En særdeles talentfuld parkour-atlet har med lidt udklædning og en kameramand på slæb, for et øjeblik forvandlet nutidens New York til en snigmorders jagtmark. Med et Altaïr-kostume og passende musik, kommer videoen ganske tæt på at fange stemningen fra Assassins Creed-spillene.

første forrige