Picture of Mark Elsberg

Mark Elsberg

Redaktør

Mark er vores inkarnerede Nintendo-mand. Nintendo Boy, driller vi ham med. Men det falder altid lidt i baggrunden, når han giver igen med sit teknologiske vokabularium og øser ud af sin viden om, hvad der egentlig er inde i Mario eller næste generations konsoller. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.

Featured articles

Det blev Bethesda Softworks Fallout 4, der trak det længste strå i kampen om at blive Årets Spil 2015 til den nye danske gaming-prisfest, GG Awards, der fandt sted under GGfestival i Ballerup Super Arena forrige weekend.

2015 blev året, hvor Nintendo overraskede alt og alle med Splatoon, en helt ny IP fra den japanske spilgigant, der skulle vise sig at få kæmpe succes, og det med god grund.

Der var ellers mange, der havde spået plastik-rocken død, da henholdsvis Guitar Hero og Rock Band led en brat død tilbage i 2010. I år var de begge tilbage på plakaten, og ganske overraskende var det Guitar Hero, der trak det længste strå.

Eurogamer: En julehilsen (2015)

Fra alle os til alle jer

Så gik der endnu et år på i spilbranchen og på Eurogamer, og det er tid til at gøre status. Status over et år, der på mange måder var sværvægternes år, fyldt med den ene storslåede titel efter den anden. En skarp kontrast til 2014, hvor det kun var enkelte AAA-spil, der nåede ud over rampen, og det i stedet var indie-spillene, der tog deres tørn.

Kan din PC håndtere Dark Souls 3?

Eller må den lade livet i forsøget

Dark Souls III er efterhånden lige om hjørnet. Den 12. april 2016 går det løs i From Softwares ubarmhjertige spil, og som altid bliver det med livet som indsats. I hvert fald det virtuelle liv.

Det har været nogle fattige år for fans af futuristiske racerspil. Med Wipeout-udviklerne Studio Liverpool ude af billedet og Nintendos manglende tro på et nyt F-Zero, skal man kigge langt efter spil, hvor speedometeret viser uden for kategori.

EssentieltXenoblade Chronicles X - Anmeldelse

Sci-fi i allerhøjeste potens

Skal man pege på én ting, der binder årets største spiludgivelser sammen, er det den åbne verden. De gigantiske og nøje konstruerede spil-sandkasser, hvor man kan gå på opdagelse i eget tempo, uforstyrret af loading-skærme og usynlige barrierer, der bryder illusionen af, at det er en rigtig levende verden, man udforsker.

Konami stoppede Kojima-deltagelse til awardshow

Selvom Metal Gear Solid 5 vandt for bedste spil

Da Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain i nat dansk tid løb med prisen for bedste actionspil ved dette års The Game Awards, der er en amerikansk branchepris, forløb det ikke helt som ventet.

Tjernobyl-katastrofe foreviges i VR

Se den ukrainske ødemark med egne øjne

Snart kan du (risikofrit) gå på opdagelse nær det katastroferamte atomkraftværk Tjernobyl, når stedet foreviges i virtual reality.

Når 30.000 Deathclaws slippes løs i Fallout 4

Kan de 300 medlemmer af Brotherhood of Steel stille noget op?

Fallout 4-modder Cosmic Contrarian har en ting med at lave episke NPC-kampe i Bethesdas rollespil. Den slags med i tusindvis af kombattanter, der gerne tager flere timer at afvikle.

Er dette den ultimative mod til GTA5?

Grafik og gameplay når nye højder

Det er måske lidt at tagen munden for fuld at kalde noget "den ultimative", men ikke desto mindre er seneste version af The Pinnacle of V klart den mest imponerende mod til GTA 5, vi endnu har set.

Selvom Bloodborne var et fremragende action-rollespil, det bedste i flere år, var det, i min optik, lidt tyndt på indhold. Færre quests, items og spillemåder gjorde Bloodborne til det afgjort fattigste Souls-spil til dato, og selvom det præsenterede indhold var og er i en liga for sig, medførte det, at spillet hurtigere blev lagt på hylden, end hvad vi er vant til med From Softwares masochistiske rollespil.

første forrige