Picture of Rasmus Max Petersen

Rasmus Max Petersen

Contributor

Rasmus er uddannet tømrer og tidligere Counter-Strike spiller på turneringsniveau, hvorfor hans primære interessefelt er FPS titler - gerne i survival genren. Når der skal slappes af fra skyderiet sker der gerne med en god simulator eller single-player titel, og gerne på PS3 (snart 4!). Har været på Eurogamer.dk siden 2010.

Featured articles

FIFA 14 - tips, tricks og taktikker

Scor flere mål med vores store FIFA 14 guide

Reaper of Souls - Preview

Blizzards kommende Diablo 3-udvidelse får nogle ord med på vejen

Søndags-guf i selskab med fanden

[OPDATERING] På søndag streamer vi Reaper of Souls

Battlefield 4 guide og tips

Her er multiplayer tips og tricks både til veteranen og begynderen - inklusiv råd om klasserne

Assassins Creed 4 Black Flag - alle missioner løst

Her er en walkthrough til hovedmissionerne i AC4: Black Flag

Velkommen til vores store guide til Assassins Creed 4 Black Flag. Her viser vi dig hvordan du løser alle missioner i spillet og giver dig tips, tricks og detaljerede løsninger på de problemer der måske forhindrer dig i at komme videre i spillet.

FIFA 14 ramte butikshylderne for et par uger siden, og selvom det med garanti har mættet fodboldlysten for en stor del af konsol-fodboldspillerne rundt omkring i landet, så sidder der nok nogen stykker tilbage, der trofast har ventet på Konamis udgivelse af Pro Evolution Soccer 2014. Ventetiden er forbi!

Pro Cycling Manager 2013 - Anmeldelse

Sekunder før bjergetaperne i Tour de France kommer her en anmeldelse af managerspillet

Årets Tour de France er godt i gang, og i kølvandet på det franske etapeløb følger vanen tro årets udgave af Pro Cycling Manager, spillet der på trods af alle mulige gode intentioner, fortsat er svært at elske.

Tomb Raider - Anmeldelse

Lara Croft kommer under behandling af en mand der godt kan lide når man kæler for detaljerne

Tomb Raider serien har sin begyndelse i de gyldne 90'ere, og siden Lara Croft første gang krøb, hoppede og skød sig vej igennem et utal af gåder og modstandere, er der sket meget. Rigtigt meget endda.. Efter to spillefilm, hvori Angelina Jolie på fortrinlig vis (og hermed ikke yderligere snak om fortrin i denne anmeldelse!) portrætterede Frk. Croft, er den tidligere spilfigur blevet verdenskendt, og hvad er så mere naturligt end en af de nok så populære "prequel" udgivelser.

Der var engang hvor computerspil baseret på film var en nærmest sikker indikator for makværk i horisonten, og hvor man smågrinte af de fleste forsøg på at kopiere de ofte store Hollywood produktioner ned i forsimplede spilproduktioner med begrænsede budgetter.

Ugens App: Smashville

Dansk killer-app. Så kan Angry Birds godt gå hjem og lægge sig.

Det er næppe nogen hemmelighed, at der sidder nogle særdeles talentfulde danske app-udviklere rundt omkring i det danske land, og det lille studie FundayFactory, er et rigtigt godt eksempel på netop dette.

Far Cry 3 - Anmeldelse

Større, længere og …. Større!

Det nyeste kapitel i den populære Far Cry serie, er en flot og alternativ tilgang til first-person-shooters, der giver spilleren mulighed for næsten endeløs udforskning af de smukke omgivelser, men som samtidigt har en del problemer med at holde fokus undervejs.

Hitman: Absolution - Anmeldelse

Ventetiden er forbi.

Tillad mig at starte med en opsang, for det føler jeg efterhånden der er behov for. Jeg modtog Hitman: Absolution en smule forsinket, hvilket betød at jeg havde mulighed for at læse en række anmeldelser af denne store titel, før jeg selv sad med den mellem hænderne. Og selvom spillet i det store hele, har høstet roser stort set hele vejen rundt, er der alligevel et begreb jeg efterhånden er virkeligt træt af at høre om: ”Open world”.

Chaos on Deponia - Anmeldelse

Adventurespil med en hovedperson der er egoistisk, selvcentreret og dum som en dør.

Da jeg for et halvt år siden fik lov at se på den dystre adventure titel Yesterday, var det et kærkomment (dog mangelfuldt) gensyn med en genre, jeg egentligt havde afskrevet som værende død.

Ugens App - Asphalt 7: Heat

Need for Speed: Most Wanted er godt, men befinder du dig på de mobile platforme, findes der alternativer der er både bedre og billigere.

Asphalt serien er en klassiker på de bærbare konsoller, og fik først i 2009, med Asphalt 5, sin debut som dedikeret mobilspilstitel. Siden da er det blevet til to nye versioner, der begge har været med til at sætte nye standarder for, hvad vi kan forvente os af grafik og lyd på vores smartphones. Den nyeste version, Asphalt 7: Heat, blev udgivet for knap fem måneder siden, og er i vores øjne den bedste streetracer på markedet lige nu.

Ugens App: 100 Floors

100 Floors er et glimrende eksempel på en applikation, der er lige så simpel som den er god.

En af de helt store foredele ved app-udvikling til smartphones er, at det ofte er den gode idé, mere end det store budget, der får en applikation til at sejre. Det blev eksemplificeret fint, ved den svenske udvikler af Wordfeud, der blev multimillionær på grund af en genopfindelse af Scrabble.

Football Manager 2013 - Anmeldelse

Næsten lige så let som at handle i IKEA.

Det er efterhånden en lille måned siden jeg kastede første blik på FM2013, og allerede i mit preview for godt og vel 14 dage siden, kunne jeg berette, at der var massere at glæde sig til. Nu er der ganske få dage til spillet landet på butikshylderne, og på mange måder er dette verdens nemmeste anmeldelse at skrive.

Ugens App - Beneath a Steel Sky

I denne uge er der virkelig kræs for kendere og oldskool rollespilsentusiaster.

Halvfemserne var på mange måder en golden age for RPG-titler (Role Playing Game) til pc. Her blev eksperimenteret for fuld skrue i de små spilstudier rundt omkring i verden. Det betød udgivelsen af et utal af titler, der til sammen var med til at fastsætte en standard for den type spil, der blev fulgt i flere årtier fremover.

Ugens App - Quell Reflect

En ægte hjernevrider til både Android og Iphone.

I denne uge ser vi på en ægte hjernevridertitel, der brillerer med sin helt unikke zen-agtige stemning, sin høje sværhedsgrad og sin stilrene grafik.

FeatureCharmen ved fodbold og regneark

Football Manager 2013: Vi har spillet et af årets mest ventede spil. Læs ordene.

Er du fodboldfan og samtidigt gamer, hører du nok til blandt de mange tusinde, der hvert år sparer 800,- sammen til årets udgaver af FIFA og Football Manager.

Ugens App: Game Dev Story

Et spil hvor du spiller spiludvikler. Sig det hurtigt tre gange.

Sammen med Androidhjemmesiden Ndroid.dk, vil vi fremover kåre "Ugens Applikation", der vil være vores bud på et stykke software, du bare må have på din telefon. Der vil blive tale om en bred vifte af spil og applikationer, både gratis og af den slags der koster penge, så forhåbentligt skulle der var noget for enhver smag.

Guild Wars 2 - Anmeldelse

Kan GW2 gøre, hvad The Old Republic og Secret World ikke kunne?

Det kan være lidt af en utaknemmelig tjans, sådan, at skulle anmelde en MMO. Dels fordi, man som anmelder, helst vil have prøvet det meste af en titel, før man giver sin vurdering af hvor god den er, og dels fordi MMO'er altid lider af en række børnesygdomme, i en kortere eller længere periode, efter den officielle udgivelse.

Diablo III Anmeldelse: Så er Helvede tilbage på jord

Klarer Blizzard den 16 år lange rejse?

Der har været tale om en form for massehysteri, den seneste måneds tid. Ligesom om, der på trods af det pæne solskinsvejr, alligevel har været optræk til torden, langt derude i horisonten. Hvileløse teenagere, hvoraf en del af dem er af den slags, der er godt oppe i trediverne, har virket underligt distancerede på deres arbejde og på deres skoler. Rundt omkring på gaderne, i træningscentrene og i butikkerne, i blandt tilsyneladende fremmede mennesker, har man kunnet overhøre sataniske samtaler, blandet op med chips posernes knitren og halvanden liter flaskernes hule dunken i indkøbskurvene. Og det hele er kulmineret i netop disse dage, hvor sygemeldinger og feriedage, ved et sært sammentræf, har nedsat arbejdsstyrken markant i Danmark - og vidst nok også i resten af verden.

Yesterday Anmeldelse

Som født i går.

Adventure genren har mildest talt set bedre tider. Engang var genren den altdominerende på PC'en, og selvom vi i løbet af det sidste år, har set en stigende tendens til at spilfirmaerne forsøger sig med adventure titler, er der langt mellem guldet.

FIFA Street Anmeldelse

Der fintes ingen som dig.

Der var engang hvor det at lave et godt konsolspil primært handlede om at få en god idé med en høj underholdningsværdi. Sidenhen blev konsolspil en mere seriøs affære, hvor en god historie og vild 3D grafik blev prioriteret højere end det egentlige gameplay.

Mass Effect 3 Anmeldelse

Modigt modangreb.

Det er ret præcist to år siden, vi så på det anmelder roste Mass Effect 2, og med den netop ankomne 3'er, er trilogien komplet. Welcome back Commander Shepard.

Syndicate Anmeldelse

Blodsbrødre med forskellige forældre.

Jeg skal være ærlig og sige, at det var med en slet skjult begejstring, at skiven med Syndicate røg i PS3'en, forud for denne anmeldelse. Det var Bull Frog, det legendariske spilfirma, der også stod bag titler som Dungeon Keeper og Theme Park, der stod bag originalen i midt-halvfemserne, og selvom jeg godt var klar over, at der sikkert var sket en del på udviklingsfronten siden dengang, glædede jeg mig alligevel til at genopdage den dystre melankolske Syndicate verden.

første forrige