Picture of Janus Hasseriis

Janus Hasseriis

Skribent

Janus kan uden tøven sige til dit ansigt, at han godt kan lide at spille Pokémon. Det er der ikke mange granvoksne mænd der kan. Men der er meget mere i gemmerne hos denne digitale eventyrer og redaktionens eneste oprigtige fan af Halo. Kan i øvrigt se gennem vægge tyndere end 20 cm. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.

Featured articles

Battleborn - Anmeldelse

Det er åbenbart en farverig affære at være født til kamp

FeatureEurogamer brugerundersøgelse

Hvad spiller du lige nu? Og er der noget du særligt ser frem til?

FeatureOpinion: Hvorfor er gamere så forkælede?

Janus kigger på DLC og Season Pass med andre briller

FeatureOpinion: Derfor kan The Division få det svært

Janus håber på at blive positivt overrasket af Ubisofts storspil

AnbefaletUnravel - Anmeldelse

Er der en rød tråd i EAs nye indie-like?

Jeg undrer mig tit over at EA, som en af de største og mest succesfulde spiludgivere i verden, ikke gør det ret meget i små og eksperimenterende titler. Deres portefølje er for tiden næsten udelukkende stortitler som FIFA og Battlefont: Star Wars. Dét er der selvfølgelig også penge i, men med det fokus der har været på indie-scenen de seneste år, skulle man mene, at der er mere omtale og good will i de små spil.

FeatureÅrets Spil 2015: Destiny The Taken King

Jagten på loot når nye højder

Personligt var Destiny lidt af en fuser, da det udkom sidste år. Men jeg kunne alligevel ikke lade være med at følge spillets community, og så blev jeg trods alt grebet af hypen, da Bungie og Activision gjorde klar til at udgive den tredje udvidelse The Taken King tidligere i år.

StarCraft II: Legacy of the Void - Anmeldelse

På vej til eller fra intetheden?

Starcraft, spillet der mere eller mindre skabte esport og indirekte startede MOBA-genren. Man kan jo kun gisne om, hvor bevidste Blizzard var om, hvad de egentlig gjorde, da de lavede det første Starcraft, men det er et faktum, at ved at udvide den typiske RTS-model fra to fraktioner til tre lavede de en decideret genistreg. Sten, saks, papir-opbygningen giver nemlig enorm variation og dynamik.

AnbefaletHalo 5: Guardians - Anmeldelse

Er det nu cirklen skal sluttes?

Da den første teaser til Halo 5 blev vist frem, stod det klart, at det var en titel, som Microsoft satsede meget på. Ikke mindst fordi det er den første rigtige fuldblods Halo-titel til Xbox One, og serien har tidligere været instrumental i at få solgt først den originale Xbox og senere Xbox 360 i fantastisk store mængder.

AnbefaletDestiny: The Taken King - Anmeldelse

Skæbnens time for Destiny?

Destiny er en sjov størrelse. Hvis man kigger på spillandskabet helt generelt, så får man nok et indtryk af, at Destiny måske ikke var en kæmpe fiasko, men i forhold til de ressourcer der er lagt i spillet, og de forventninger Activision og Bungie havde, eller har, så var det en lidt lunken modtagelse det fik.

Alle danskere slået ud af The International 2015

Verdensmesterskabet i Dota 2 er i fuld gang

Det årlige verdensmesterskab i Dota 2, The International, er godt i gang, og med en samlet præmiepulje på 18 millioner dollars, omkring 120 millioner danske kroner, er både pres og forventninger tårnhøje.

Eurogamer.dk vodcast #13 - domineret af holdspil

Ingen hånd på bolden og hold med hat og briller

Det er højsommer, men vejret er absolut gearet til gaming. Det er heldigt for så er der tid til den helt store dille: Rocket League, blandt andet præsenteret af en ny mand i podcasten, Morten.

FilmLet's Play: The Witcher 3 - del 3

Heksemester Hasseriis prøver at blive level 3 i del 3

Jeg er nok lidt af en kylling, for jeg tør ikke helt kaste mig ud i kampen mod den lede grif. I stedet forsøger jeg at få nogle experience points. Det er ikke helt nemt.

FilmLet's Play: The Witcher 3 - del 1

Heksemester Hasseriis på fantastisk fantasi-færd

En gang imellem må man adlyde kaldet fra de populære meningers horn. Eurogamers egen Johannes Wørts gav "Essentielt" til The Witcher 3: Wild Hunt, og han er ikke alene i sin begejstring.

Splatoon - Anmeldelse

Splatastisk farveorgie med teenage-blæksprutter i hovedrollerne

Nintendo har aldrig været interesseret i at følge i andres fodspor. Oftest går de deres egne veje, eller også går de slet ingen steder, så Splatoon er i den forstand lidt specielt på mere end én måde.

AnbefaletState of Decay: Year-One - Anmeldelse

Hvis du ikke er dødtræt af zombier

Det siges at George Romeros "Dawn of the Dead" er en, måske ubevidst, kritik af den forbrugerisme, der startede i USA i 60'erne. En hjernedød og endeløs jagt efter mere og mere, der uundgåeligt vil lede os alle i døden.

første forrige