Picture of Christian Kruse

Christian Kruse

Contributor

Christian har skrevet om computerspil i 10 år og har set alle ender af branchen: som teenager på jagt efter gratis spil, som chefredaktør for Boomtown-imperiet og som highbrow spilanmelder på Politiken. I denne periode brugte han sin fritid på en uddannelse som læge, og kl. 4 om natten har du lige så stor chance for at møde ham i en skadestue i Jylland som i et spil Civilization. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009 for at bringe et nyt spilsite til tops i den støvede og fastgroede danske spilbranche.

Featured articles

Star Citizen scorer 190 mio. kroner

Ambitioner og pengetank følges ad

FeatureÅrets Spil 2013: Strategispil

Vind Skåne tilbage i årets strategispil

Nintendo propper mere strøm i Wii U GamePad

Japanerne bliver de første til at kunne købe den nye controller

Frisk udvidelsespakke til Crysis 3 tager serien tilbage

Med The Lost Island skal du atter ud i junglen som supersoldat.

Store advarsler om PS4 DRM

Twitter-nationen er skeptisk overfor mulig DRM i PS4

Microsoft er ikke ene om at have problemer med piratsikring, der samtidig ikke skal opildne til for meget had blandt forbrugerne. Sony er kommet i en tilsvarende PR-ballade på Twitter over udsigterne til, at PS4 måske ikke bliver så DRM-fri som lovet.

Football Manager 2013 er seriens bedst sælgende

Der er store tal bag det seneste Football Manager

Det seneste kapitel i Football Manager-serien har rundet rekorden som det bedst sælgende i hele seriens levetid. Det gælder tilmed også, når man inkluderer seriens forgænger, Championship Manager, og alle dens kapitler op igennem 90'erne.

Game Dev Tycoon vokser til august

En ny opdatering skal hjælpe det lille spil på vej

Udviklerne bag det skægge, lille indie-spil, Game Dev Tycoon, har netop offentliggjort sine planer for spillets umiddelbare fremtid.

Curiosity er slut og præmien afsløret

Én person får en masse penge og retten til at præge Godus

Efter seks måneder med folk, der har hakket løs på kuben i Peter Molyneux' Curiosity, er spillet nu nået sin afslutning. Vinderen blev en spiller fra Edinburgh ved navn Bryan Henderson, som nu må bedømme, om hans liv bliver forandret for altid. Det var nemlig løftet til vinderen fra Molyneux og resten af 22 Cans.

Terraria opdateres til 1.2

Til juli venter der bunker af nyt materiale i Terraria

Det supersjove action-adventure-spil, Terraria, hvor du i 2D skal bygge bygninger og grave i dybden efter ædelstene og farlige fjender, bliver snart opdateret til version 1.2.

Avalanche: PS4 fører over Xbox One

Grafikken bliver flottere på Sonys konsol, mener Just Cause-udviklerne

Også i denne generation kan vi se frem til en religionskrig mellem tilhængere af Sony og Microsoft, om hvem af de to, der har den bedste og/eller hurtigste spillekonsol.

Xbox One klarer 3D og 4K

Den nye konsol understøtter 3D og 4K og er i det hele taget OK

I første omgang bliver Microsofts nye next-gen-konsol, Xbox One, målrettet den nuværende standard på 1080p og 60 billeder i sekundet, når det gælder detaljegrad.

SimCity når version 4.0 i dag

Med eksklusiv park til dem, der bøvlede med serverproblemerne i starten

Den næste opdatering til simulatoren SimCity bliver sendt ud på serverne i løbet af i dag. Patchen bringer versionsnummeret op på 4.0, og ud over at sikre en række fejlrettelser, så tilføjer pakken også helt nyt indhold.

Need for Speed: Rivals præsenteret

Udvikles i Gøteborg af Ghost Games

Electronic Arts præsenterede i dag det næste kapitel i Need for Speed-serien, som vil få undertitlen Rivals og udkomme lige op til julesalget. Udviklingen finder ikke længere sted hos Criterion Games, som tilfældet har været de seneste år, for EA har sendt opgaven videre til Ghost Games i svenske Gøteborg.

Stor forvirring om brugte spil til Xbox One

Mere end fire korrigerende udtalelser på ét døgn, og vi er stadig snotforvirrede

Hovedbudskabet fra gårsdagens Xbox One-fremvisning om at alt var godt, og at alle kunne se frem til en hulens masse sportsprogrammer, gled uden om et kontroversielt aspekt om brugte spil og antipiratkopiering, som vil præge den nye konsol fra Microsoft.

EA vil afsløre sine Star Wars planer til E3

Se alle de nye projekter om knap tre uger

Electronic Arts' nye partnerskab med Disney, der giver udgiveren ret til at udvikle spil til konsoller og pc baseret på Star Wars-universet, er allerede langt henne i planlægningsfasen.

Intel varsler ny strategi for sine processorer

Vil fremover nedprioritere pc og opprioritere tablets og smartphones

Chipproducenten Intel vil over de næste år gå aktivt ind i en omstillingsproces, så fokus bliver lagt på chipproduktion og -udvikling til tablets og smartphones frem for det nuværende pc- og Mac-område.

Nintendo opdaterer Wii U igen

Et lidt højere versionsnummer med mere stabilitet

Nintendo opdaterede for nylig sin Wii U-konsol til version 3.0, hvor fokusområderne var en markant hurtigere brugergrænseflade og kortere loadingtider mellem de forskellige programmer.

Ex-EA chef: Konsollerne vil igen tage magten

Nedgangen er midlertidig, for Sony og Microsoft vil generobre salgstallene på sigt

Igennem måneder har den amerikanske og europæiske konsolbranche lidt af nedgang med faldende salgstal både hvad angår software og hardware.

FIFA 14 med i aftenens Xbox-fremvisning

Sammen med kampspillet UFC

Et bud på fremtidens fodbold- og kampsportspil til Xbox og Playstation bliver en del af showet, når Microsoft i aften kl. 19:00 dansk tid viser sin næste Xbox-konsol frem for offentligheden.

Sonic bliver en Nintendo-eksklusiv figur

SEGA vil lade pindsvinet være forbeholdt Wii U og 3DS

De tidligere så svorne arvefjender, SEGA og Nintendo, udvider nu deres samarbejde i en så omfangsrig grad, at Sonic fremover bliver en eksklusiv figur for Wii U's og 3DS' vedkommende.

Super Mario og Mario Kart i næste Nintendo Direct

Næste nyhedsbrev indeholder første glimt af Nintendos nye stortitler

Nintendo vil ikke vente til E3-messen i juni før de viser det næste halve års stortitler frem for offentligheden. I stedet vil de bruge næste Nintendo Direct-præsentation på YouTube til at vise os, hvordan Wii U-udgaverne af både Super Smash Bros., Mario Kart og et nyt Super Mario ser ud.

Jokeren og Anarky med i Batman Arkham Origins

Nye billeder viser to superskurke i aktion

Warner Brothers har sendt en stribe nye billeder fra Batman: Arkham Origins ud på internettet. Som en kærkommen overraskelse bekræfter de, at Jokeren vender tilbage til Arkham, og at han endda medbringer Anarky som en anden af spillets superskurke.

første forrige