Picture of Philip Rohrhuber

Philip Rohrhuber

Contributor

Featured articles

Singularity

Frem og tilbage.

FeatureMove og Kinect

Døgnfluer eller megasællerter?

3DS kan erobre det voksne publikum

SEGAs tophund roser og ser større markeder.

Prince of Persia slår Tomb Raider

Største filmatisering af et spil til dato.

DeathSpank snart på PSN og XBLA

Kulørt og gakket action-RPG i vente.

Command & Conquer: Red Alert

Tager hele armen.

Skolepiger der vil slås, faldskærmsbjørne og sonar-delfiner: EAs Command & Conquer: Red Alert-spil har altid stået for absurd strategi og ofte med stor succes. Trods alt er Red Alert-serien siden 1996 blevet til tre spil og talrige udvidelser.

Dragon Age får Leliana’s Song DLC

Tilbageblik udkommer den 6. juli.

BioWare har netop afsløret nyt DLC til sit rollespil Dragon Age: Origins. Det går under navnet Leliana’s Song og udkommer d. 6. juli til en pris på 7 dollars, svarende til godt to tyvere.

Her er Sonys 3D-spil

Killzone 3! Gran Turismo 5! LBP2! Med flere.

Sony brugte mange kræfter på at synliggøre deres understøttelse af 3D under pressekonferencen i går aftes og nævnte specifikt hvilke internt udviklede spil, der er på vej til PS3 med valgfri understøttelse af afvikling i 3D.

PSN Plus abonnement til PS3

Har du penge, så kan du få… lidt ekstra.

Sony har afsløret det købsabonnement til Playstation Network, som SCE chefen Kaz Hirai tidligere har indikeret ville komme til platformen i år.

Eget rumskib i The Old Republic

Første PvP-zone på Alderaan. Trailer her.

For de af jer, der ser frem til BioWares kommende MMO, Star Wars: The Old Republic, er der nu lidt mere at se frem til: Hver spiller får nu sit helt eget rumskib.

Metal Gear Solid: Rising demonstreret

Kojimas næste idé er Xbox 360-eksklusiv.

På Microsofts E3 pressekonference i går aftes dansk tid præsenterede Hideo Kojima sin nyeste fikse idé, MGS: Rising. Spillet blev som sådan vist frem af spillets egentlige producer, Shigenobu Matsuyama, og Raidens eventyr viste sig at være et sværdkampspil med fokus på nærkamp og kirurgiske snit.

Japan under USA i tech-ræset

Vestlige spil dominerer kloden.

Ifølge Gears of War manden Cliff Bleszinski, kan Japan ikke følge med amerikanerne på den rent tekniske side. Som nævnt overfor magasinet Xbox World 360, begrunder Cliffy B dette med to ting:

Forza 3 sommer-bilpakke ude nu

10 nye biler klar til at blive revet rundt.

Microsoft har i går udgivet ’Summer Velocity Car Pack’ til Forza Motorsport 3. Så hvis du er kørt tør for biler, skal du klart læse videre.

Square Enix afslører Dungeon Siege III

Får co-op. Kommer også til HD-konsol.

Square Enix har offentliggjort, at Dungeon Siege III er under udvikling hos Obsidian Entertainment, dog under under opsyn af dets oprindelige skaber Gas Powered Games, ført an af Chris Taylor.

Infamous 2 bekræftet

Eksklusiv til PS3, vises på E3.

Sony har bekræftet, at inFamous 2 er under udvikling til PlayStation 3, og vil blive vist på E3 i næste uge.

Project ten dollar forsvares

EA: Vi forringer ikke spillenes værdi.

Electronic Arts’ britiske General Manager, Keith Ramsdale, har hævdet, at ’Project Ten Dollar’ handler om at øge værdien af EA spil, og er ikke et forsøg på at forstyrre salget af brugte spil eller den ulovlige download af spil.

Infinity Ward er dødt

David ’Elite’ Braben leverer nådestødet.

Ifølge skaberen af Elite, David Braben, bør Infinity Ward som spiludvikler erklæres "død". I det mindste i den form, vi hidtil har kendt dem.

første forrige