Picture of Allan Skou Kristensen

Allan Skou Kristensen

Contributor

Featured articles

Patrician IV

Bytte bytte købmand.

FeatureFM 2011 ifølge SI Games

En snak med manageren over dem alle.

Apple verdens største teknologi-firma

Microsoft glider i æbleskrællen.

Apple har med Steve Jobs i spidsen haft stor succes i det seneste årti. Det resultererer nu i at firmaet, for første gang siden 1989, overhaler Microsoft i markedsværdi, og oveni hatten kan kalde sig verdens største teknologi-firma.

Gearbox sikrer trademark af Z-day

Vil tjene penge på verdens undergang.

Gearbox er i gang med at forberede sig på verdens undergang. Den kommende zombie-apokalypse, som vi alle har trænet til i Left 4 Dead-spillene, nærmer sig tilsyneladende og Gearbox vil tjene penge på det. Det er i hvert fald denne skribents mening, siden der er ingen der aner, hvorfor Gearbox Software har taget patent på navnet ”Z-Day”.

Left 4 Dead 2... D?

Left 4 Dead udviklet tilbage til 8-bit grafik.

Stik imod storudviklernes fokus på blændende grafik, er indie-spiludvikleren Eric Ruth gået i en noget anden retning.

Michael Jackson PS3-bundle på vej

Europæerne hvide af misundelse.

Sony Entertainment i Japan udgiver en speciel ”Michael Jackson THIS IS IT Special Pack”. Pakken, som udkommer 27. januar i Japan, indeholder Michael Jackson dokumentaren THIS IS IT, der prydede det hvide lærred sidste år samt et specielt wallpaper til din PlayStation 3.

Med udgivelsen af Grand Theft Auto 4 gav udviklerne Rockstar Games en gave uden lige til spilverdenen. En videreudvikling af det allerede etablerede franchise, men så alligevel en komplet revolution af serien. Som om at Rockstar Games er blevet inspireret af deres eget spil prøver de, ligesom gangsterne i spillet, at udnytte deres kunder til at betale endnu mere til deres voksende imperium.

Football Manager 2010

En stilling værd at kæmpe for.

Den dyreste spillerhandel i historien er lige afsluttet og klubben kan nu nyde godt af verdens bedste angriber. Min salgsafdeling forudser en kraftig stigning i spillertrøjer som følge af købet, præcis som jeg havde forventet. Vores placering i ligaen mangler stadig en smule, men pokalsejren reddede vores sæson – og mit arbejde. For med pokalen i hus, opfylder jeg kravene fra bestyrelsen om kvalifikation til internationale turneringer i næste sæson. Det har været en hektisk uge, men alt har flasket sig. Jeg løsner mit slips mens min privatchauffør kører mig hjem mod min milionhybel i Madrids celebre kvar... ”Så er der mad!”

Championship Manager 2010

Sparker sig mod nye højder.

Det er ikke mange år siden Championship Manager per definition var SPILLET for alle manager-spirerne ude foran computerskærmene. Men uenigheder førte til SI Games’ oprettelse af Football Manager-serien, og samtidig at spillets hidtidige, utroligt detaljerede database røg med, og stille og roligt ændrede spilnavnet på førstepladsen i denne nicheprægede, men højt elskede genre. Faktisk var Championship Manager helt ude af billedet i et par år, men nu er Eidos og Beautiful Game Studios tilbage med et spil der ikke prøver at abe efter, men vil spille på andre tangenter, end hvad der hidtil er blevet gjort i genren.

Madden NFL 10

Fodbold med arme og ben.

Lyden af publikum stiger til uvirkelige højder, samtidig med at lyden af tyve mere end fuldvoksne mænd klasker sammen og en aflang læderbold kastes gennem luften. I løbet af få sekunder er det hele ovre og selvom man godt kunne argumentere for at navnet ikke har særligt meget med sporten at gøre, så er amerikansk fodbold blevet meget populært i Europa, og ”the Greatest Show on Earth”, Super Bowl, højdepunktet i mange danskeres kolde vinter. De fleste af dem sidder sikkert og ønsker at de selv kunne være der, men siden en tur til Staterne ikke ligefrem er billig, er alternativet at få oplevelsen hjemme i stuen i form af Madden NFL 10.

FeatureFootball Manager 2010

Et tidligt kig i kampkalenderen.

Om kort tid vil der igen indfinde sig et mærkeligt fænomen i Danmark. Fodboldinteresserede vil pludseligt forsvinde ind i mørke rum, være distræte i hverdagen og møde meget trætte op på arbejdet om morgenen. Til oktober udgiver SEGA og udvikler Sports Interactive nemlig deres seneste udgave af Football Manager - serien, hvor du, som en anden Morten Olsen, selv kan bestemme hvor mange (eller hvor få!) frispark Rommedahl skal tage.