Picture of Anders Høvring Hansen

Anders Høvring Hansen

Contributor

Featured articles

Scribblenauts Unlimited annonceret til Wii U

5th Cell arbejder på første udgave til et format større end lommen.

Mass Effect 3 udkommer til Wii U

Voksent RPG en del af lancerings porteføljet i andet halvår.

New Super Mario Bros. U på vej til Wii U

Lækage! Ring til blikkenslagerne! Første trailer og info her.

Pikmin 3 afsløret til Wii U

Captain Olimar vender tilbage med sine karismatiske radisemænd.

FeatureSpec Ops: The Line Preview

Over stregen på den menneskelige psyke?

Monteret højt på den glitrende sølvfarvede superstruktur på en af Dubais udenjordiske skyskrabere er der en kæmpemæssig reklametavle, der fremhæver en supermodels fyldige læber. I det nedre venstre hjørne har nogen malet et enkelt ord med rødt: Hjælp.

FeatureThe Secret World Preview

Funcom blander X-Files, Cryptonomicon, Hellblazer og pop-fænomener i vovet MMO.

"Det her er ikke nogen simpel Dan Brown novelle," lyder det fra en af tempelriddernes talsmænd - en af de tre hemmelige organisationer, som du kan blive medlem af i Funcoms nye MMO, der tager en mere moderne drejning. Så meget ved vi da om det ellers ret hemmelighedsfyldte spil.

DOTA 2 rygter intensiverer

Mulig afsløring ved Gamescom i august.

Det tyder på, at Valve Software tænkt sig at løfte sløret på DOTA 2 ved næste måneds offentligt tilgængelige spilmesse Gamescom i Köln, Tyskland. Spillet er den officielle efterfølger til Warcraft III modifikationen Defense of the Ancients (DotA).

Mortal Kombat

Ud af kroppen.

Der er et eller andet ved Mortal Kombat. Hvis man voksede op i halvfemserne, var det et meget svært fænomen at undgå. Kombinationen af hypervold, kampsport, asiatisk mytologi og en tegneserieæstetik satte mange et teenagehjerte i brand, og på trods af et meget svingende kvalitetsniveau har serien holdt sig kørende i meget længere tid end det næsten burde være muligt.

Hvad end man synes om den moderne DLC-trend og mikro-transaktioner, er de store udgiverhuse opsat på at forlænge varigheden af deres spil, og forhindre folk i at smide dem lukt tilbage til Gamestop. Det er der heller ikke noget galt i, men vi mangler en fælles standard for konsistensen og naturen for disse mindre udvidelser, og resultaterne er mildest talt blandede.

Sony: 3D hører ikke hjemme i hånden

Overvejde 3D i PSP2, men valgte fra.

Sony har på det seneste prioriteret stereoskopisk 3D - både i fjernsyn og på PlayStation 3 - men det kommer tydeligvis ikke til at være en del af den nyligt offentliggjorte Next Generation Portable, som også går under navnet PSP2.

Kinect skyld i vækst hos Microsoft

Bevægelsesteknologien sælger konsoller.

Bevægelsesteknologien Kinect har som bekendt solgt otte millioner enheder over sensorens første to måneder på markedet. Dette har medvirket, at Microsoft har kunnet levere et positivt financielt resultat i første kvartal, med en stigning på 55 procent sammenlignet med sidste år.

Sony afdækker NGP / PSP2

Sig hej til Next Generation Portable.

Torsdag morgen afholdt Sony deres planlagte konference og afsløring af PSP2, efterfølgeren til PSP (Playstation Portable). Kaz Hirai og Shihei Yoshida trådte ud på scenen i Tokyo, og vi blev mødt med den såkaldte NGP (Next Generation Portable).

Ninja Gaiden 3 skal være lettere

Team Ninja dypper posen.

Ninja Gaiden serien er blandt andet kendt for dens brutale, men retfærdige sværhedsgrad. Men i Ninja Gaiden 3 gør udvikleren Team Ninja et bevidst forsøg på at gøre spillet mere tilgængeligt.

L.A. Noire får dato*

Kom maj du søde...

Opdatering: Den europæiske udgivelsesdato er nu officielt fastsat til den 20. maj 2011. Dette gælder både PS3- og Xbox 360-versionen af L.A. Noire /Red.

Nye detaljer om PSP2

Nu med 3G netværk.

Ifølge den japanske avis Nikkei (oversat af af Andriasang), vil Sonys nye håndholdte, PSP2, benytte et 3G netværk, så brugere kan downloade både film og spil via trådløst internet.

LittleBigPlanet 2 slår første spil

MM lærte meget af betatest.

Media Molecules grænseløse LittleBigPlanet 2 har kun været ude i et par dage, men Media Molecule, studiet bag opfølgeren, siger, at det allerede har overgået det første spils maksimale antal samtidige brugere online.

første forrige