Picture of Jesper Krogh Kristiansen

Jesper Krogh Kristiansen

Skribent

Jesper kan sit indie udenad. Men det gør ham ikke for stolt til også at straffe kloner på stribe i de brede genrer. Jesper elsker hård metal og lange gåture i Cloakwood - og så har Jesper en gal klæbehjerne og er i øvrigt Nørrebros eneste skæggede ninja. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.

Featured articles

FeatureUdlev din traktorfetich her

Eller måske har du drømt at få lov til at køre gaffeltruck? Det har mange computerspillere nemlig. Det er rigtigt. Liste over sære simulatorer.

Steam indfører $100-gebyr på Greenlight-tilmeldinger

Skal fjerne bizarre og useriøse projekter.

Dansk spilveteran skal levere interaktiv børnebog til Gyldendal

Michael Valeur og partner får 75.000 kr. til en app om et firben.

FilmThe Last Of Us - 15 minutters gameplay

Naughty Dogs seneste spilkreation fanget i det fri.

FilmVideo: Plants vs. Zombies på vej till Zen Pinball 2

Tæsk de blomsterspisende zombier med stålkugle og flippere.

Ny Resident Evil 6-demo klar d. 18. september

.. og denne gang behøver du ikke at købe Dragons Dogma først.

Efter at rygterne begyndte af flyve, da forskellige debatfora begyndte at forsøge at oversætte teksten på en nyhed fra Capcoms japanske site, har folkene bar Resident Evil-serien i dag på twitter bekræftet, at der er en ny Resident Evil 6-demo på vej til både Xbox360 og PS3, og at den nye demo vil være tilgængelig den 18. september.

Call of Duty: Black Ops 2 dropper Windows XP

Så er det slut med at game med styresystemet fra 2001

Så lader det endelig til at være begyndelsen på enden, hvad angår Windows XP som styresystem for seriøse gamere. I hvert fald har folkene bag næste afsnit i den storsælgende Call of Duty-serie annonceret, at Call of Duty: Black Ops 2, ikke vil understøtte den efterhånden aldrende styresystem fra Microsoft.

De mest solgte spil i uge 35

Her er toplisten over de spil, der fandt vej til indkøbskurven i sidste uge.

Så er det tid til at kaste et blik på denne uges topliste på det danske spilmarked. Og der er sket ting og sager siden sidste uge.

EA: Spil i æske bliver "genfødt" i næste generation

EA's Peter Moore, tror stadig på den klassiske forretningsmodel.

Selvom der er tegn i sol, måne og stjerne på, at den klassiske forretningsmodel, med spil på en plastikskive, i en æske, i en butik er under hårdt pres fra download-salg, så er EA langt fra klar til at smide hånklædet i ringen, hvad angår den klassiske såkaldte "retail"-model.

Half-Life 1-remake udkommer d. 14. september

Den gratis 'Black Mesa'-mod er endelig på vej ud til folket.

Det ser ud som om, at vi endelig får mulighed for at prøve at spille Half-Life 1 i HD-kvalitet den 14. september. Den fanproducerede mod til Half-Life 2, 'Black Mesa', genskaber hele det første spil i Half-Life serien i den opdaterede Source-spilmotor, der også driver eksempelvis Left 4 Dead og Team Fortress 2.

NCSoft lukker City of Heroes

Både spillet og dets udvikler, Paragon, får kniven.

Så er der triste nyheder for alle der holder af at gå med underbukserne uden på tøjet. NCsoft har nemlig meddelt, at de lukker ned for superhelte-MMO'et "City of Heroes" og i samme åndedrag lukker udvikleren bag spillet, amerikanske Paragon Studios.

Hop i Vasquez støvler i Aliens: Colonial Marines

Underskriftindsamling får Gearbox til at inkludere muligheden for at spille  kvinde.

Det ville jo ikke være helt rigtigt, uden en maskinklippet cool hispanic Colonial Marine, der med bandana om panden råber "Let's Rock!!", mens maskingeværet spytter kugler ud mod de angribende aliens. Det er i hvert fald den konklusion, som Gearbox også er nået frem til, efter at omkring 4.000 personer nu har sat deres navnetræk på en underskriftindsamling, der taler for at Aliens: Colonial Marines, ikke ville være rigtigt uden spilbare kvindelige karakterer.

Første in-game trailer fra Final Fantasy XIV

Square Enix åbner døren på klem, i anledning af seriens 25-års fødselsdag.

Efter den noget nær katastrofale start for Sqaure Enix forsøg på at kombinere MMO-genren med deres kendte Final Fantasy-verden i Final Fantasy 14, har den japanske udvikler arbejdet hårdt på at få gjort spillet bare nogenlunde brugbart. Det har resulteret i en planlagt genudsendelse af spillet, nu med undertitlen "A Realm Reborn".

Steam Greenlight i luften med fire danske spil

99 Levels to Hell, Heroes & Generals, Exp: Conquistador og Forced er klar til folkets dom.

I går gik den nye Steam-tjeneste, Greenlight, så endelig i luften. Tjenesten, som vi tidligere har skrevet om, lader nu brugerne bestemme, hvilke spil der skal udkomme på Steam.

FeatureSpil Hitman: Blood Money gratis i browseren

Det eneste Square Enix kræver til gengæld er, at du ser på reklamer.

Square Enix har netop lanceret en helt ny tjeneste, kaldet Core Online, hvor man kan få lov til at spille bl.a. Hitman: Blood Money direkte i browseren, uden at skulle betale en krone for det. Det eneste du skal betale med er din tid, for tjenesten kræver, at du ser 1 minuts reklamer, for hver 10 minutters spilletid.

Her er de 8 typer computerspillere

Se hvilken type, du selv er.

I tidens løb, er der mange der har forsøgt at opdele den stadig voksende lagkage af computerspillere i forskellige stykker, alt efter hvad det var folk gik efter, når de spillede computerspil. Men nu mener spilanalytikerne i firmaet Playnomics, at de er nået frem til den definitive inddeling af de forskellige slags computerspillere. Og ifølge dem, kan computerspiller-lagkagen inddeles i præcis otte stykker.

Kæmpe bundle på vej fra Edmund McMillen

Skaberen af Super Meat Boy og Binding of Isaac rydder kælderen d. 31. aug.

Hvis man efter Super Meat Boy, The Binding of Isaac og ikke mindst Indie Game: The Movie har fået en smag for Edmund McMillens surreelle og vanvittige spiluniverser, så er der hjælp på vej.

Wii-U udkommer d. 18 november

Tilbehørsfabrikant jokker i spinaten og afslører lanceringsdato.

Tilbehørs-fabrikanten PDP skal nok ikke regne med at få julekort fra Nintendo i år. De har nemlig lige punkteret en af Nintendos største presseballoner i forbindelse med lanceringen af deres nye Wii-U-konsol.

Lollipop Chainsaw slår salgsrekord

700.000 solgte eksemplarer er Grashoppers bedste resultat nogensinde.

Ved arrangementet med det ganske passende navn, Lollipop Chainsaw Summer Appreciation Festival, der blev afholdt i Japan i Lørdags, kunne udgiveren af Lollipop Chainsaw, Kadokawa Games, med glæde meddele, at spillet nu har solgt mere end 700.000 eksemplarer.

Microsoft får nyt logo

Første nye logo i 25 år.

Det er ellers ikke tit, at Microsoft skifter logo. Men efter 25 år med den samme gamle grafik, har Microsoft i dag annonceret på deres technet-blog, at de har fået nyt logo.

første forrige