Picture of Søren Muska Stærk

Søren Muska Stærk

Contributor

Featured articles

Final Fantasy XIII-2 Anmeldelse

Den endegyldige fantasi fortsætter, paradoksalt nok.

Sonys Vita lanceringsspil bekræftet

14 SCEE-spil klar til Danmark ved launch.

Gran Turismo 5 patch 1.11 frigivet

Nye biler, NASCAR Seasonal m.m.

Det er efterhånden et godt stykke tid siden, at Wizards of the Coast lancerede Magic the Gathering kortspillet og tjente en mindre formue på det (og opkøbte Dungeons and Dragons). En af de jomfruelige nørder der hoppede med på Magic-vognen for de 20 år siden var undertegnede, og det grundlagde en længerevarende kærlighed til spillet end jeg umiddelabrt lige havde forudset.

Nyt Alan Wake måske via XBLA

Night Springs var mere end tv.

Ikke en efterfølger, forhistorie eller DLC. Nej, en uafhængig arcadetitel bygget over universet omkring Alan Wake vil ifølge folkene hos XBLAfans ramme Xbox Live Marketplace i løbet af året.

Mere Magic: The Gathering til sommer

Duels of the Planeswalkers 2012 datosat

Det kendte, nørdede, kortspil Magic the Gathering er allerede at finde på XBLA og andet, nu får alle fansene en dato på Duels of the Planeswalkers 2012, nemlig den 15. juni.

The 3rd Birthday

Stor action på den lille skærm.

Den gode gamle PSP har ligget og trukket lidt støv på i skuffen det sidste stykke tid – indrømmet. Men som det er med gamle kærlighed, så ruster det ikke (undtagen de elektriske metalkomponenter). Og bedst som man havde troet, at håndholdt gaming var forbeholdt de nye smartphones med alle deres smarte feature, nyopfundne ord og jeg-skal-komme-efter-jer, dukker en lille perle op. Square Enix har enten brugt en god rum tid på at udvikle The 3rd Birthday, eller også mener de, at rigtige gamere spiller på konsol – i dette tilfælde en PSP. En eksklusiv titel er det i hvert fald blevet til.

Chrono Trigger til PSN og mobil

Forfaderligt SNES-RPG genfødes på ny.

Chrono Trigger, det digitale rollespils ubestridte forfader, dukker nu op igen efter sin oprindelige udgivelse på SNES tilbage i 1995, og her er der ikke tale om genudgivelsen fra 2001 til PsONE, hvor spillet var en del af Final Fantasy Chronicles-pakken.

Star Wars: The Old Republic i år

EA-chef: "Det bliver årets bedste spil."

EA Games' præsident Frank Gibeau taler for tiden storladent om sci-fi MMOet Star Wars: The Old Republic som "årets mest ventede titel" - ord, der antyder, at spillet udkommer i år. Nogen præcis dato er dog ikke til at få ud af ham.

Fable III DLC - Traitor's Keep

Forrædder dagen.

DLC til spil er en flygtig størrelse, hvor alle har en mening om, hvorvidt spiludviklerne skulle have ladet udvidelsen været i hovedspillet i stedet for at fylde pengepungen senere på fanboys, der ikke kan få nok. Argumenterne er mange for de forskellige spil, dog med hensyn til DLC-pakken Traitor's Keep til Fable III må jeg efter gennemspilning sige, at dette er en ganske retfærdiggjort udvidelse – og så at det fylder over 800mb tyder også på, at der er noget at hente.

Sidste Mass Effect 2 DLC i marts

På mission i udkanten af galaksen.

Den sidste DLC-mission til Mass Effect 2 - "Arrival" vil ramme spilmarkedet den 29. marts, og betyder blandt andet en tilbagevenden for Admiral Hackett, der atter vækkes til live med voice-over af Lance Henriksen.

Spil WOW-klon på farten

Væn dig til forkortelsen OACO.

At spiludviklere kigger andre udviklere over skulderen i deres koncept- og udviklingsfase er rimeligt almindeligt set i disse dage. Det sker hele tiden.

Spil Rocksmith med en rigtig guitar

Luftguitar er for tabere.

Guitar Heros populæritet er ikke til at komme uden om, men dog har spillet ikke formået at krydse grænsen til at spille på et rigtigt instrument. Dette har Ubisoft nu tænkt sig at ændre ved med afsløringen af Rocksmith.

Legacy of Kain: Soul Reaver på PSN

PSOne-klassiker fundet frem fra gemmerne.

PSOne-klassineren Legacy of Kain: Soul Reaver vil være tilgængelig på PSN fra og med i dag. Her er chancen for at (gen)opleve minderne fra en svunden tid på PS3, og endda også på farten via PSP til godt under en hundredemand. Hvis du ikke kender serien, kan du glæde dig til en god historie.

BurgerTime HD snart

På vej til alle store skærme.

Så er det retrotid! Mangt en gamer har stået på den lokale grillbar og puttet de sidste mønter i den fede arkademaskine i hjørnet – spillene derpå kunne være mange – et af dem var BurgerTime.

Dead Space 2 DLC til konsol om få dage

To kapitler til singleplayer-delen.

Rummet er stort - meget stort - og der gemmer sig flere rædsler ude i mørket. I hvert fald hvis du har gennemført Dead Space 2 på konsol og ikke kan vente på mere gru, er der gode nyheder.

Gears of War 3 datosat

Når sommer møder efterår...

Microsoft har i dag bekræftet udgivelsesdatoen for Epic Games' Gears of War 3. Således udkommer spillet i Danmark den 20. september i år.

Playstation Mobil nu officiel

Se film, billeder og info om Xperia Play.

Sony Ericsson har nu endelig officielt lanceret Xperia Play, også kendt som PlayStation-mobilen. Det skete på firmaets pressemøde på Mobile World Congress i Barcelona. Maskinen kommer med en 4-tommer berøringsfølsom skærm med 854 x 480-pixel, der akkompagneres af klassiske spil-kontroller, der glider ud bag skærmen.

For lang tid siden i et kongerige langt, langt væk – sådan starter historien i bedste velkendte eventyrsstil. Blandt folket flurerer profetier om en ung kriger og hans følgesvend Majin'en, et kæmpe kreatur, og da mørket kryber over landet og fortærer alt på sin vej, synes der efter 100 år med mørkets onde regime ikke at være noget lys for enden af tunnelen. Men i et forladt slot langt væk fra folkets pinsel er en ung røver på rov efter forladte skatte, men ved sin færden finder han ingen små skatte, dog derimod en lænket Majin. Han befrier den straks, og starten på et smukt venskab er grundlagt.

CSI: Fatal Conspiracy

Beviserne taler imod.

CSI – Crime Scene Investigation. Nogle af jer forbinder måske CSI-serien med smarte biler, underskønne laboratoriebabes, Horatio og ikke mindst hans evigt fesne kommentarer, der lystigt bliver lirket af, imens han hiver nogle svedige solbrille-moves ud af ærmet. Dette er dog ikke helt sagen, da CSI startede i Las Vegas med kyndigt selskab fra Grissom (nu Langston), Sidle, Willows og Jim Brass. På menuen stod mere hårdkogt granskning af beviser og efterfølgende afhøring. En moderne krimi der fungerede, og stadig fungerer, særdeles godt.

Et nyt kapitel i den originale Tomb Raider, Lara Croft's, mangfoldige historie har ramt pc og konsol via digital distribution. Denne gang har Eidos slået pjalterne sammen med Square-Enix for at give os et nyt eventyr uden Tomb Raider-kasketten på i Lara Croft and The Guardian of Light (herefter GoL).

første forrige