Picture of Martin Wiinholt

Martin Wiinholt

Editor-in-chief, EG.dk

Martin kan godt lide virkeligheden. Han er faktisk så opslugt af den, at han hver gang chancen byder sig opsøger den i sine favoritgenre blandt krigs- og fartøjssimulationer på pc. Er desuden set tænde for en Wii helt uden at tøve. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.

Featured articles

Se med på 24 timers Elite: Dangerous live stream

Følg Edward i hans quest for at holde sig vågen

Gratis opdateringer til simulator-folket

DCS, BOS og CMANO er blevet opdateret

FeatureRainbow Six Siege er rendyrket skyde-erotik

Martin prøvespiller Ubisofts længe ventede shooter

EssentieltProject Cars - Anmeldelse

Advarsel: kræver benzin i blodet og et velvoksent nørd-gen

Det skrev vi om: Arma 3

Her er den krigsliderlige gamers våde drøm

Her på Eurogamer har vi mange meninger om spil. En fast og vigtig bestanddel af indholdet er vores anmeldelser, hvor vi italesætter og bedømmer aktuelle spiludgivelser. "Det skrev vi om:" er en ugentligt tilbagevendende artikelserie, hvor vi genbringer en særlig anmeldelse fra vores arkiv.

FeatureArkivet: En troldmand er død

En hyldest til Mike Singleton og de spil han bedrev

Søndag. Ugens sidste dag, hvor alt synes at foregå i et langsommere tempo. En tid til at fordybe sig og gå i arkiverne. Denne artikel blev oprindelig publiceret den 6. oktober 2012. Vi vælger at genbringe den i anledning af, at Lords of Midnight er lige så fedt som dengang for 30 år siden.

AnbefaletIL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad - Anmeldelse

Achievement Unlocked: Flysimulator der er både sjov og hardcore

IL-2 Battle of Stalingrad har meget til fælles med Microsofts 30 år gamle Flight Simulator serie. De to simulatorer kom fra hver sin side af den atlantiske vandpyt men endte samme sted. På overfladen kunne de ikke være mere forskellige. Il-2 Battle of Stalingrad og den kuldslåede flysimulator Microsoft Flight. Den første er lavet af russere (i samarbejde med holdet bag Rise of Flight), den anden af et hold Microsoft amerikanere med 30 års udvikling af Flight Simulator under bæltet. Den ene civil, den anden militær, men de to hold udviklere endte samme sted: for at gøre oplevelsen af en hardcore flysimulator til andet end et undervisningsredskab for flyskoler eller et kuriosum for amatør militærhistorikere, blev man nød til at pakke den ind og skabe struktur omkring oplevelsen.

FeatureArkivet: Online gaming - Helvedet er de andre

Den var den bedste tid, og det var den værste tid. Fire år i Eve-Online

Søndag. Ugens sidste dag, hvor alt synes at foregå i et langsommere tempo. En tid til at fordybe sig og gå i arkiverne. Denne artikel blev oprindelig publiceret den 6. oktober 2012. Vi vælger at genbringe den i anledning af, at magien ved MMO'er er stærk som altid, men også som et minde om en genre, der har set bedre tider end i disse år.

Lykken er en sølvfarvet Mig-15bis

En vigtig, men alt for ofte overset ting, bliver forklaret her

Som trofaste læsere ved, har vi en svaghed for simulatorer her på sitet og med det mener vi ikke ting som Farming Simulator, men den slags og den slags.

FeatureArkivet: Han laver spil for sjov, og forærer dem væk

Mød Steve Walmsley og hans spil, Aurora.

Søndag. Ugens sidste dag, hvor alt synes at foregå i et langsommere tempo. En tid til at fordybe sig og gå i arkiverne. Denne artikel blev oprindelig publiceret den 12. oktober 2012. Vi vælger at genbringe den i anledning af udgivelsen af det nye Elite: Dangerous, som der allerede er et par hoveder på redaktionen, der har spillet en time... eller tusinde af.

FeatureArkivet: Fra sofakartoffel til racerkører på Le Mans

De simulatorer, vi kender som spil, kan bruges til at øve egenskaber i den virkelige verden

Søndag. Ugens sidste dag, hvor alt synes at foregå i et langsommere tempo. En tid til at fordybe sig og gå i arkiverne. Denne artikel blev oprindelig publiceret den 4. juli 2013. Vi vælger at genbringe den i anledning af bilsimulators tiltagende popularitet, ikke mindst takket være titler så som Gran Turismo, Assetto Corsa og Project Cars.

Elite: Dangerous - Anmeldelse

Mens vi venter på en Thargoid

Når man som jeg spillede det oprindelige Elite tilbage i 1984, er det nærliggende at indlede en anmeldelse af 2014 remaket Elite: Dangerous med lange poetiske passager om hvor meget spillet fylder i ens personlige spilhistorie, hvordan dets budskab om at livet mest af alt handler om at skaffe penge uden andet mål end at forbedre ens materielle status gik rent ind mens det samtidig hviskede rebelsk om, at eskapisme som livsstil var en farbar vej hvis man var villig til at vende ryggen til det velkendte og drage derud hvor ingen har gået før. Elite var og er episk stort og hvem ved hvad der gemmer sig rundt om den næste stjerne.

FeatureArkivet: Kongens dagbog

En Crusader Kings II historie om familiekvaler i det nordlige Spanien

Søndag. Ugens sidste dag, hvor alt synes at foregå i et langsommere tempo. En tid til at fordybe sig og gå i arkiverne. Denne artikel blev oprindelig publiceret den 6. november 2012. Vi vælger at genbringe den i anledning af, at der netop er kommet en ny udvidelse til Crusader Kings II, og at det forstat er et af de bedste Grand Strategy-spil på markedet.

FeatureArkivet: Mens vi venter på patchen

Patches er blevet til strategiske redskaber for spilfirmaerne men nogle gange, ja, så er en patch altså bare en lapning.

Søndag. Ugens sidste dag, hvor alt synes at foregå i et langsommere tempo. En tid til at fordybe sig og gå i arkiverne. Denne artikel blev oprindelig publiceret den 27. oktober 2012. Vi vælger at genbringe den, fordi spiludviklere åbenbart fortsat har svært ved at forstå, at vi sætter pris på et færdigt spil og ikke stiller os tilfredse med halvfærdige produkter.

FilmCall of Duty Advanced Warfare på Youtube

Se vores gæsteværter GEX og Benny_1 fortælle hvad de synes om Call of Duty: Advanced Warfare

Mens vi venter på Jonatans anmeldelse (no pressure) kan man ovre på vores Youtube kanal, eller i firkanten lige herunder, se GEX og Benny_1 snakke Call of Duty: Advanced Warfare.

FeatureFlashpoint: Velkommen til Hexadise Hotel

Her er vores nye klumme om krigsspil og simulatorer fra dengang farfar var ung

Velkommen til første klumme i vores nye Flashpoint-serie. Det handler om krigsspil, flysimulatorer, spacesims og hexbaserede spil der om ikke andet vil få et smil frem på din farfars rynkede ansigt.

Se London brænde i det nye Total War

Total War: Attila har forbedret belejringsmodul og dynamisk destruktion ved ild

Londinium, eller London, som romerne kaldte byen da den etableret i år 50 efter Kristus, er med i videoen for det nye Total War: Attilla.

FeatureDCS: MiG-21bis - Interview

Vi satte os i en sofa med Nicholas Dackard fra Leatherneck Simulations og snakkede flysimulatorer

Nicholas Dackard er en af de fire udviklere i Leatherneck Simulations. Det lille firma har lige udgivet deres første modul til Digital Combat Series, nemlig det ikoniske sovjetiske fly MiG-21bis, eller Fishbed som det blev kaldt af NATO.

Elita Dangerous Beta 2 First Look

Vi stod tidligt op i dag og optog en film af den nye beta. Se med her

I nat udkom Beta 2 til Elite Dangerous. Den nye version af spillet kommer med større rum, exploration og en alenlangt liste over forbedringer og opdateringer.

YouTube på Eurogamersk

Den næste måneds tid optræder de kendte youtubere GEX og Benny_1 som gæsteværter på vores YouTube kanal

Den næste måneds tid optræder 'Danmarks Gamer', som han helt ubeskedent kalder sig selv, GEX, fra GEXPGAMING og Benny_1, der er bornholmsk humorist extraordinaire, en 3-4 gange om ugen på Eurogamers YouTube kanal.

første forrige