Picture of Will Porter

Will Porter

Contributor

Will ‘Velvet Owl’ Porter is a roaming freelance writer who most recently worked with The Creative Assembly on Alien: Isolation. You can find out how cold/hungry he is by following @Batsphinx on Twitter.

FeatureTilbageblik på Freedom Fighters

I anledning af Hitman: Absolution ser vi tilbage på et andet spil fra danske IOI: Freedom Fighters.

Det gjorde mange danskere varme om hjertet, da vi i 00'erne havde en plads i toppen af det internationale spilhierarki. IO Interactive kickstartede en ny bølge med Hitman-serien, og selvom kvaliteten af deres spil er faldet en del af på den med Mini Ninjas og Kane & Lynch 2, så var det københavnske spilfirma i meget høj kurs med især ét spil: Freedom Fighters.

FeatureMass Effect 3 Preview

BioWare sætter ild til galaksen.

Alle kender historien om Peter og Ulven. I Mass Effect serien er det historien om Shepard og Reaperne, og efter gode gamle Shepard har råbt 'Reaper' to gange nu uden, at de dukkede op, ja, så kommer de altså.

FeatureStarhawk

Fri fugl.

Pistolerne er blevet stille i Warhawk fra 2007. Indtil for nylig var det en kontinuerlig cyklus af Battlefield-agtig multiplayer-forviklinger mellem tropper, tanks og fremtidsfly. Nu, takket være vores tvungne fravær fra PSN, har de Eucadianske og Chernovianske hære ikke meget at lave, andet end at dele en cigaret i ny og næ, tage en fodbold med ud i det ingenmandsland, der ligger mellem Capture The Flag punkterne og i det hele taget begynde at spekulere over, hvor forskellige de mon egentlig er i virkeligheden.

FeatureBrink

En shooter med en plan. Og tortur.

Urolighederne lurer under overfladen i Bromley, Kent. Dens indbyggere, skønt de vader rundt i tiger-shoppen eller venter på et stangtennisspil ved kassen i Bilka, lever i lykkelig uvidenhed. Brink foregår i 2025 på en futuristisk-øgruppe kaldet Arken, menneskets måske sidste håb. Spillet er en holdbaseret, mål-drevet, historiefyldt FPS, men er designet til at appellere både til n00bs og normale gamere. Alligevel er gaderne ikke fyldt med høtyve, brændende biler og afhuggede hoveder, der truende bliver holdt hævet mod udviklerne Splash Damage’s kontorvinduer. Det er en fager ny verden.