Picture of Oli Welsh

Oli Welsh

Editor

Oli is the editor of Eurogamer.net and likes to take things one word at a time. His friends call him The European, but that's just a coincidence. He's still playing Diablo 3.

Featured articles

FeatureDust 514 - en fager ny verden

Udviklerne bag Eve-Online MMO'et laver online skydespil til PS3'eren. Eurogamer har besøgt det islandske udviklingshus CCP for at høre om spillets fremtid

FeatureGrid 2 Preview: Nu uden motorsagkyndig

Codemasters tør tage risici med GRID-serien.

FeatureForza Horizon Preview: Ud på de åbne vidder

Playground og Turn 10 byder på festival af musik og ræs i en åben spilverden.

FeatureBeyond: Two Souls - Med David Cage bag lukkede døre før E3

Tæt på Quantic Dreams overnaturlige thriller med Ellen 'Juno' Page.

New Guild Wars 2 screenshots

We've just visited ArenaNet - report soon!

FeatureDefiance Preview

Næste MMO fra folkene bag RIFT har en overraskelse i ærmet.

Den unikke feature, der skal sælge Defiance, blev annonceret længe før der overhovedet var kommet andre detaljer ud om dette kommende massively multiplayer actionspil.

FeatureWorld of Warcraft: Mists of Pandaria Preview

Er pandaer svaret på World of Warcrafts kvaler?

World of Warcraft kæmper bestemt ikke for at overleve. Blizzards onlineverden bevæger sig snart ind i sit syvende leveår med samme totale dominans over genren som dengang spillet gjorde sin landgang.

FeatureRainbow 6 Patriots Preview

Er chok-effekt nok til at skyde Ubis taktiske shooter tilbage til tops?

Nu har du formentlig allerede set videoen fra Rainbow 6 Patriots, som Ubisoft sendte ud i begyndelsen af november måned. Du befinder dig i et smukt hus, med en smuk kone. Du er en succesfuld bankmand. En gruppe mænd bryder ind og fanger jer begge. Du vågner op med en bombe bundet til brystet, og du får besked på at tage den til Times Square i New York for at sprænge den i luften. Det er den eneste måde, du kan redde din kone og barn på. Du ender i en trafikprop på Brooklyn Bridge, hvor du følger efter en af terroristerne fremad, i dækning bil for bil, mens politiet skyder på jer.

FeatureWii U

Vi spiller på Nintendos nye konsol.

I 2005 afslørede Nintendo Wii'en ved E3 – men de viste konsollen uden controlleren.

FeatureThe Secret World

Fra Age of Conan til onlinerollespil i moderne tid.

Her følger Eurogamers indtryk af Funcoms næste MMO, The Secret World, fra en live demo ved dette års Game Developers Conference. Du kan også læse vores efterfølgende interview med spillets producer, Ragner Tornquist, hvor han fortæller nærmere omkring designet af spillet og dets strategi for høj holdbarhed.

FeatureRagnar Tornquist om The Secret World

Produceren taler ud om Funcoms nutids-MMO.

Her følger et Eurogamers interview med Ragnar Tornquist fra Funcom om deres kommende nutids-MMO, The Secret World, i forlængelse af vores preview af spillet ved årets Game Developers Conference.

FeatureFilosofien bag Diablo III

Ledende designer Jay Wilson taler ud.

Blizzard var mødt talstærkt op ved dette års Gamescon-messe, og med sig havde de en spilbar demo af Diablo III. Trods at være et år gammel, og allerede dækket intensivt af diverse netmedier, var der lange køer at spotte foran den dunkelt udsmykkede Diablo-stand.

Hvorvidt du anser BioShock Infinite for at være en sand opfølger til BioShock, afhænger højst sandsynligt af din definition af ordet opfølger. Vi har allerede oplevet én numerisk og kronologisk efterfølger i Raptures druknede ruiner, der gav genlyd af undersøisk gys og ikonisk art deco-interiør.

FeatureGears of War 3

Locust én masse.

Vi fraskriver os alt ansvar: vi har ikke spillet noget af kampagnen i Gears of War 3, og vi kan derfor ikke uddybe mere om, hvordan den udvikler sig. Demoen fra Microsofts pressekonference er alt I, og vi, får, men den var også en okay start.

FeatureNintendo 3DS

Vi prøver Nintendos nye 3D lommekonsol.

Det måske mest ironiske ved Nintendo 3DS er, at selvom den ikke tilbød 3D, vil man stadig være begejstret over den. Det er en ny DS med så imponerende kræfter, at den ikke kun overgår Sonys PSP med flere længder, men næsten når niveauet af Nintendos egen Wii.

Dragon Age: Origins

Sort magi.

Jeg kan næsten ikke huske sidste gang jeg spillede et spil, hvor jeg ikke gik op i levels. I Forza Motorsport 3 får man XP for hver omgang man tilbagelægger. Borderlands er en forslugen hybrid af hjerneløst skyderi og akkumuleret statistik. Call of Duty har erobret onlineshooter-sfæren med vedvarende udvikling af ens spillerprofil. Selv kanonen i Space Invaders – der er den mest primitive samling pixels i et spil – stiger i level og styrke for hver dræbt fjende. I 2009 er rollespillet overalt.

Fejl i Borderlands kan nulstille din figur

Spil online på eget ansvar indtil videre.

Spillere af Borderlands står over for en temmelig alvorlig risiko for at få nulstillet deres figurs stats, når de forsøger at spille online. Det skriver 1UP i dag.

FeatureDiablo III

Imorgenstjerne.

Blizzard har fortalt at de fokuserer på ‘character class’-afsløringer i forbindelse med Diablo III – som eksempelvis afsløringen af Monk-klassen på BlizzCon – fordi ”det at se en fyr rende rundt og splitte fjenderne ad” giver mest valuta for pengene og i øvrigt smart undviger eventuelle spoilers. Ganske logisk – men man kan have en mistanke om, at der ligger mere bag end som så.

Kojima bekræfter Zone of the Enders 3

Derfor bør spiludviklere droppe at blogge.

Manden bag Metal Gear serien Hideo Kojima har ifølge et blogindlæg fra Kojima Productions blog lovet, der vil komme et tredje spil i serien Zone of the Enders.

Age of Conan gratis i 7 dage

Funcom har opdateret spiloplevelsen.

Funcom har relanceret den gratis prøvesmagning af Age of Conan, hvor den tålmodige downloader tilbydes syv dage i Hyboria.

To års DLC planlagt til Dragon Age

Items og expansions. Plus: Byg en figur i dag.

BioWare har afsløret, at de har omfattende planer om, på tværs af alle platforme, at udgive masser af DLC (downloadable content) til Dragon Age: Origins i minimum to år efter spillets udgivelse i næste måned.

Archon genfødes til PC efter 26 år

Blanding af skak og mand-mod-mand.

Den efterhånden aldrende klassiker Archon er ved at blive genskabt til vor tids moderne PCer, 26 år efter at det debuterede på 8-bit hjemmecomputere, tidlige IBM PC’ere og Mac’er under titlen Archon: The Light and the Dark

første forrige