Picture of Alec Meer

Alec Meer

Contributor

A 10-year veteran of scribbling about video games, Alec primarily writes for Rock, Paper, Shotgun, but given any opportunity he will escape his keyboard and mouse ghetto to write about any and all formats.

FeatureWildStar

MMOet der former sig efter din spillestil.

Der var engang, vi drømte om fantastiske verdener, hvori man kunne glemme tid og sted, og få lov til at handle, som man lystede. Drømme, der måske en dag bliver til virkelighed, men som MMO-landskabet ser ud anno 2011, er der endnu et stykke vej.

FeatureXCOM

Reinvasion.

Jeg kunne finde på mange titler, der ville være en bedre at relancere til Xbox 360 end det populære halvfemserspil UFO: Enemy Unknown. En del kloge hoveder (mit eget inkluderet) har ofte hævdet, at dette spil hører til blandt de bedste i spilhistorien. Selv efter seksten år fyldt med fanprojekter, uofficielle efterfølgere, samt helt igennem uhyggeligt dårlige officielle spin-offs, er der intet, der på samme måde har indfanget den samme bemærkelsesværdige blanding af intensitet, strategi, uhyggelige oplevelser og fjollede b-filmsreferencer.

Helt oppe i toppen af en hypotetisk pyramide, ser jeg alle de mennesker der spiller StarCraft til konkurrencer. Derefter følger de fyre som er imponerende og fascinerende gode til spillet. Efterfølgende dem der er virkelig, virkelig gode til det. Så er der dem der er gode til spillet, og så er der dem som er kompetente StarCraft-spillere.

The Sims 3

Her er dit liv.

Nej, nej, desværre: jeg kan ikke gå ud i aften. Jeg skal først have skrevet den her anmeldelse. Selvom jeg er for træt og konstant keder mig, og bliver ved med at afbryde mig selv med konsolspil og Facebook-besøg. Ja, jeg ved godt det er ynkeligt. Men bare rolig, jeg fortsætter ikke sådan her for evigt. Jeg arbejder jo også på den der roman, du ved. Det tager bare sååå lang tid med den. Og det er som om der altid er noget BEDRE jeg kan foretage mig - som for eksempel de førnævnte ting.