Picture of Mikael Bisp

Mikael Bisp

Skribent

Mikael er en gammel gamer som startede helt tilbage i Pong tiden. Vi snakker her om en mand som har smadret 10 til 20 Joysticks på både Commodore 64 og Amiga 500, men de seneste mange år har det dog været på Playstation-maskinerne, at han har ladet sine frustrationer få frit løb. Mikael har igennem mere end et årti hærget danske spil-hjemmesider, både som anmelder/skribent og som den altid hjælpsomme forumpersonlighed Hanmik.

Featured articles

The Last Guardian anmeldelse

Bliver dit julegaveønske en katteørn fra The Last Guardian?

Playstation Experience 2016 trailere

Se, eller gense, de fedeste trailere fra Sony's show.

The Last of Us part II

Playstation Experience 2016 bød på et par overraskelser, blandt andet et nyt The Last of Us spil.

Bulletstorm: Full Clip Edition

"Hey dicktits, this game ain't gonna pre-order itself!" - Grayson Hunt 2011.

MASS EFFECT: ANDROMEDA - Official Gameplay Trailer

Mass Effect er snart klar til den sidste generation af konsoller og pc.

Ny trailer til Hideo Kojima's Death Stranding

Mads Mikkelsen, Norman Reedus og Guillermo Del Toro er alle med på listen over celebrities.

Allerede i August spekulerede vi her på siden, om at Mads Mikkelsen vil være med i Hideo Kojima's, kommende Playstation 4 eksklusive spil, Death Stranding. I går ved det amerikanske show, The Game Awards, præsenterede Hideo så en ny trailer.

World of Final Fantasy anmeldelse

Squall du ud og købe det?

Jeg er stor fan af spilserien Final Fantasy. Jeg har spillet mig igennem alle spillene siden Final Fantasy VII, dog har jeg droppet online-spillene, da jeg ikke er den store fan af MMORPG-genren. Alle spillene har været en fornøjelse at spille, på den ene eller anden måde. Jeg kan faktisk ikke huske, at jeg nogensinde har været skuffet over et spil i serien. Jeg går dog ikke og ser frem til spillene i serien, de bliver bare spillet når jeg har tid og lyst, og spin-off spillene har jeg aldrig nogensinde været interesseret i. World of Final Fantasy lander i kategorien Spin-off, hvilket vil sige, at jeg slet ikke har spekuleret på dette spil, før det landede i min postkasse. Så det var en lidt sær følelse, da jeg skubbede spillet ind i min Playstation 4, og tankerne faldt straks på, om det her virkelig skulle være det første Final Fantasy-spil, som ville skuffe mig?

Prøv Fifa 17 på Xbox One og PS4 gratis

Den her weekend sparker EA fodbolden gratis videre til alle konsol spillere.

Er du en af de få danske konsol spillere, som endnu ikke har investeret i en kopi af Fifa 17, ja så kan du prøve spillet gratis den her weekend. EA har lagt en ny trial version online, på både Xbox One og Playstation 4.

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands: Freedom Of Choice

Ubisoft har lagt en video online, hvor de går lidt mere i dybden, med det kommende Ghost Recon spil.

Ved E3 i år præsenterede Ubisoft et nyt Ghost Recon spil. Der har ikke været meget nyt om spillet siden, men igår lagde de en ny video op på nettet.

The Elder Scrolls Online: Free Play Weekend

Den her weekend kan du gratis spille Elder Scrolls Online gratis, på din PC eller Playstation 4.

Det er skam ikke kun Overwatch som er gratis at spille den her weekend, Bethesda Softwork's online rollespil byder nemlig også på en gratis weekend. Allerede fra i går har det været muligt at downloade og spille gratis, dette gælder frem til den 20. November.

Battle Chasers: Nightwar - Gameplay Trailer

Airship Syndicate fremviser deres kommende rollespil på Playstation 4.

Battle Chasers: Nightwar er sat til at udkomme i sommeren 2017, det er et helt ny spilfirma ved navn Airship Syndicate, som står bag spillet. Det 12 mand stærke udvikler hold, består bland andet af tidligere Marvel Comics medarbejdere, og folk fra Vigil Games.

AnbefaletCall of Duty: Infinite Warfare anmeldelse

Det bedste i serien siden Modern Warfare 2?

Endnu et år, endnu et Call of Duty spil. I år er det Infinity Ward, som står bag udgivelsen. De har valgt at tage en tur ud i rummet med Infinite Warfare. Som sædvanligt er der flere spilmodes i dette års udgave; Singleplayer, Multiplayer og en omgang Retro Zombier, så der er garanti for mange timers underholdning igen.

Rise of The Tomb Raider: 20 Year Celebration Edition - Anmeldelse

Lara Croft har ledt efter den hellige gral i mere end et år, lad os se om hun finder den på Playstation 4.

For et år siden udkom Rise of the Tomb Raider på Xbox One og Xbox 360, og lidt senere udkom det også på PC, men på grund af en eller anden aftale, måtte PlayStation 4-ejere vente et helt år før de kunne spille Lara Croft's nyeste eventyr på deres konsol. For at fejre dette, har Square Enix udgivet spillet som en speciel 20 års jubilæums udgave, en udgave som indeholder alt det DLC der allerede er udkommet, plus en omgang nye eksklusive spil modes. Hov, skrev jeg virkelig 20 år? Jeg husker første gang, jeg stiftede bekendtskab med Lara på PlayStation 1, som om det var i går. Det gik faktisk lige op for mig, at jeg er mere end dobbelt så gammel som spillene om den smukke skattejæger. Det næste spil i serien kunne sagtens handle om jagten på min ungdom, det værste er faktisk at Lara bliver yngre og smukkere med hver eneste udgave af spillet, mens jeg ... ok, nu skal det her ikke handle om mig, lad os bare konstantere, at jeg er gammel.

Se traileren til Red Dead Redemption 2 her

Vi skal dog vente et helt år, før vi igen kan lege Cowboy og Indianere.

Red Dead Redemption 2, bare navnet giver kuldegysninger hos mange spillere. Efter et par dage med teasere på Facebook og Twitter, så er traileren her endelig. Dog virker det her mere som en kort teaser, istedet for en ordentlig trailer. Den varer kun 1 min. og 8 sekunder, men det ser rigtig flot ud.

Og den nye Nintendo hedder... Switch

Nu er det ikke længere nogen hemmelighed, Nintendo's næste konsol kommer til at hedde Switch.

Nintendo Switch bliver den nye konsol, som er sat til at udkomme i Marts 2017. Med en fremragende trailer annoncerede Nintendo deres nye konsol for en lille times tid siden. Du kan selvfølgelig se videoen lige her.

Ny trailer til Prey giver forhistorie

Hvad var der sket, hvis JFK ikke var blevet dræbt?

Bethesda og Arkanes kommende Prey ser både mystisk og spændende ud, og en ny trailer giver indblik i spillets forhistorie og rumbasen Talos 1.

Tre nye Zelda Breath of the Wild videoer

Den japanske Nintendo youtube kanal har lagt 3 smukke nye videoer op.

Nintendo spiller med musklerne i dag. Først annoncerer de en teaser video til deres nye konsol, og nu har de lagt 3 smukke videoer op af det kommende Zelda spil.

Ny The Elder Scrolls Online-opdatering gør spillet mere tilgængeligt

ed Talos, nu kan du udforske mere frit uden at få en pil i knæskallen!

The Elder Scrolls Online har netop modtaget sin hidtil største opdatering nogensinde, kaldet One Tamriel. Opdateringen tillader spilleren at udforske alle spillets zoner, uanset hvilken alliance han/hun måtte være medlem af, eller hvilket niveau han/hun er på.

AnbefaletF1 2016 anmeldelse

Massa af kvalitet.

Jeg har altid været stor fan af Formel 1-sporten. Allerede som lille knægt fulgte jeg med hver eneste weekend. Michael Schumacher og Sebastian Vettel gjorde dog sporten kedelig for mig. Deres dominans og attitude resulterede i, at jeg slukkede for Formel 1 i mange år. De sidste 3-4 år er jeg dog kommet tilbage: Det er måske stadig domineret af enkelte kørere og biler, der er bare et eller andet ved sporten i dag som tiltaler mig igen. Lidt på samme måde har jeg det med Formel 1-spil. Jeg startede med Geoff Crammonds fantastiske Formula One Grand Prix på min Amiga 500. Weekend efter weekend sad mig og min lillebror, og forsøgte at genskabe de løb vi så på TV. Spillet var en perfekt simulation af datidens Formel 1-cirkus. Både sporten og spillene har ændret sig markant igennem de sidste 24 år. Codemasters har i en række år forsøgt at formidle sporten på konsol og PC. De sidste par udgaver har dog skuffet en smule, specielt sidste års udgave fik en del kritik af spillere. F1 2016 ser dog ud til at have lært en smule af kritikken, det her er nemlig et mere komplet spil.

Oceanhorn sælger 1 million, kommer til Nintendo-maskine

Zelda-klon sælger 1 million eksemplarer og sætter kursen mod Android, PlayStation Vita og Nintendo.

Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas startede som et iOS-spil med kraftige Zelda-undertoner tilbage i 2013. For en måneds tid siden udgav FDG Entertainment spillet til Xbox One og PlayStation 4, og kun få uger senere har action-adventurespillet solgt mere end en million eksemplarer tilsammen på de to maskiner.

Red Dead Redemption 2 annonceret

Rockstar Games lover os et nyt episk western eventyr, som efter planen skal udkomme i efteråret 2017.

Det hele startede i søndags, Rockstar Games lagde et simpelt billede op på twitter.

Razer køber THX

Lydfirmaet, der blev startet af George Lucas, er nu en del af Razer-familien.

Du kender logoet fra biograferne, gerne lige inden en lydtest, der blæser øregangene rene. THX, skabt af George Lucas og garant for lydkvalitet i over 30 år, er lidt af en institution i filmindustrien. Og nu ser det ud til, at spilindustrien også vil nyde godt af den THX-godkendte lyd.

Pokémon Sun and Moon - Mød nogle nye Pokémon

Ny trailer til spillet viser nogle af de nyeste Pokémon figurer.

Pokémon GO feberen er så småt ved at forsvinde, doktor Mario har opbrugt sin kvote af lykkepiller. Det betyder dog slet ikke at Pokémon vil forsvinde, fordi det er den tid af året hvor vi igen, får et nyt spil i den populære serie. Sun and Moon er snart klar til at invadere flere millioner Nintendo 3ds maskiner, den 18. November kan man gå igang med at fange Pokémon igen.

Dark Souls III | Choose Your Allegiance - PvP Trailer

Hvem vælger du? Mound-Makers, Farron Watchdogs, Blade of the Darkmoon, Sunbros eller en helt anden?

Tirsdag den 25. Oktober 2016 udkommer DLC pakken Ashes of Ariandel til Dark Souls III, med i denne pakke er en ny PVP bane. Som sædvanlig er det op til dig, om du vil være ven eller fjende. Vil du hjælpe din ven i deres kampe, eller vil du stikke dit sværd i ryggen på ham, når han kigger væk? Valget er dit.

Call of Duty: Infinite Warfare - Multiplayer Beta

Den 14. oktober kan Playstation 4 ejere, som har forudbestilt spillet, prøve kræfter med Betaen.

Der er nu lidt under en måned til at det næste Call of Duty spil lander på konsol og PC, fredag den 4. November 2016 er det så vidt. De utålmodige folk kan dog delatge i multiplayer betaen.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered singleplayer anmeldelse

Mikael tager ladegreb på første halvdel af Modern Warfare Remastered.

Da jeg købte min Playstation 3 i 2007, da var Call of Duty 4:Modern Warfare et af de allerførste spil jeg prøvede kræfter med. Det var mit første Call of Duty spil og det første online spil jeg fordybede mig i, jeg var blæst væk og kunne i lang tid ikke spille andre spil. Det var skam ikke kun multiplayer delen som begejstrede mig dengang, singleplayer delen var også en stor oplevelse, Infinity Ward leverede en solid historie fortalt på en brilliant måde. Det er snart 9 år siden, og mange udgaver af Call of Duty er kommet og gået, men et eller andet sted så er det Modern Warfare, som toner frem på min nethinde når jeg hører ordene Call of Duty.

Pokémon Sun and Moon vil presse dit SD kort

Den officielle japanske side for spillet, fortæller hvor mange GB spillet vil fylde på din 3DS.

Det er ikke kun indholdet i spillet som vil blive stort, ifølge den officielle japanske Pokémon Sun and Moon hjemmeside (oversat via Serebii.net), så vil spillet fylde dobbelt så mange GB som Pokémon XY. 1.7GB fyldte dette spil, eller omkring 14.000 blocks på 3DS.

første forrige