Picture of Sebastian Sørensen

Sebastian Sørensen

Contributor

Sebastian fik gaming ind med modermælken, begyndende med Prince of Persia og Hellcats Over the Pacific og på faderens Macintosh 9500. Som femårig purk fik han sin første PlayStation. Sonys konsol skulle sidenhen vise sig at blive en fast følgesvend. Han er primært optaget af kompetitive spil - bilspil, shooters og MOBA'er (primært HoN) er en del af den daglige kost. Indimellem kan en stærk RPG fungere som tilskud. Når han ikke har en controller i hånden, bruger han tiden på at knipse motiver med sit kamera samt glane surrealistiske film.

Featured articles

Doom klaret på 101 minutter i nightmare-mode

Og sætter dermed en ny verdensrekord

Fallout 4-mod invaderer landskabet med vegetation

Og bringer lidt Cyrodiil-stemning til Boston

Se denne vanvittigt smukke Overwatch-kortfilm

Og oplev en af Overwatch's største rivaliseringer; Dragebroderskabet!

Sony E3 2016 dato og tid offentliggjort

Psst, 4K, The Last Guardian og The Last of Us 2?

Civilization 6 udkommer i år

Som et lyn fra en klar himmel

Temmelig overraskende er Civilization 6 sprunget frem fra ingenting. Endda med en aspirerende trailer speaket af Sean Bean, kendt fra blandt andre The Elder Scrolls: Oblivion, Game of Thrones med mere.

Der er nu kun omtrent 3 uger til udgivelsen af The Witcher: Blood & Wine udvidelsespakken. Så findes der noget bedre tidspunkt, at udgive en t-e-a-s-e-r på? Videoen her er definitionen på en teaser. Og den er alt andet end en trailer.

Se en times gameplay fra Homefront: The Revolution

Det dødsdømte spil, som genopstod

I starten af året gik vi og troede, Homefront: The Revolution var i knibe. At det måske aldrig ville se dagens lys. Først lukkede udvikleren bag spillet, Kaos Studios, ned. Sidenhen måtte udgiveren af spillet, THQ, dreje nøglen om. Og som om det ikke var nok, blev også de oprindelige Homefront-udviklere, Crytek UK, solgt til Deep Silver.

Store opdateringer til GTA Online er på trapperne

Skriver Rockstar i ny pressemeddelelse

Rockstar udtaler, at de har planer om "massive, indholdsrige opdateringer" til GTA Online over de næste par måneder. Deriblandt en efterfølger til Executives and Other Criminals, som vil indføre smugling som aktivitet og profession til din organisation. Du kommer til at kunne købe og sælge alt fra stjålne smykker til medicinalvarer og narkotika.

Fans utilfredse over bilfysikken i Mafia III

Det tager en arkade-agtig drejning - ligesom GTA V

Mafia III udspiller sig i 60'erne. Og udviklerne bag spillet går all-in på 60'erstilen. Så meget, at de nu har udgivet en video, hvor de forklarer, at bilfysikken er opbygget med inspiration i 60'ernes bilfilm. Du ved dem, hvor en biljagt snildt kunne vare en halv time. Eller mere.

Tag på rumopdagelse i Norman's Sky

En - gratis - lo-fi udgave af det længe ventede No Man's Sky

At flyve gennem rummet helt uden mål og plan er noget af det, som forekommer mest tiltrækkende ved No Man's Sky, som udkommer den 21. juni 2016.

GTA V: Vild 360° driftvideo

Vælg selv vinklen i dette gymkhana-inferno

For et par måneder siden lancerede YouTube en 360 graders-funktion. Den tillader dig som seer at justere kameravinklen mens videoen kører. Tilsæt det GTA V, og du har et temmelig giftigt resultat.

GTA V: Sådan skal sticky bombs bruges

Til at pille politihelikoptere ned, eksempelvis

Sticky Bombs er et kraftfuldt redskab i GTA V. Det ved du sikkert allerede. Men har du nogensinde prøvet at nakke en helikopter med en sticky bomb, mens du hænger i luften på ryggen af en sportsmotorcykel?

Det er nu 4 år siden, BlueIsleStudio forærede os computerspils-fortolkningen af gyserhistorierne om The Slender Man. Og til sommer er de igen aktuelle med spillet "Valley". Denne gang er der dog skruet lidt ned for uhyggen og pænt meget op for action'en!

Rygte: Her er Red Dead Redemption 2-mappet

Det vilde vesten rykker en tand mod øst

Fanboys ved det allerede. Det er langt fra sikkert, at det næste Red Dead-spil kommer til at hedde Red Dead Redemption 2. Faktisk er det en anelse usandsynligt. Det hedeste rygte går på, at spillet kommer til at hedde Red Dead Revenge. Hvilket lyder plausibelt. Men med den detalje ude af vejen kan vi rykke videre til det, der egentlig betyder noget.

første forrige