Picture of Mads Ordrup Frost

Mads Ordrup Frost

Contributor

Mads begav sig for 10 år siden ud på den evige jagt efter det MMORPG, som kunne fylde det tomme rum i hans hjerte efter Dark Age of Camelot. Han leder stadig, men i mellemtiden er han blevet besat af League of Legends og er lettere aktivistisk omkring spils muligheder for at gøre os til overmennesker. Hans nuværende uddannelse på ITU giver ham rig mulighed for at blive i den tro, hvor han til daglig studerer spilkultur, design og internetsociologi. Har været hos Eurogamer siden 2015.

Featured articles

MSi DS502 Headset - Anmeldelse

Næsten liret til perfektion

FeatureOpinion: Black Desert Online vil sluge din tid på godt og ondt

Mads Frost fortæller om sin tid i det koreanske MMO

Guide: Her er LoL holdene til IEM Katowice 2016

Turneringen starter i dag. Hvem skal du heppe på?

AnbefaletFar Cry Primal - Anmeldelse

Tid til at besøge stenalderen

Så det er jo altid lidt skørt, at de spil, som bliver spillet over flere år, forsvinder under radaren, når man omtaler de spil, som har været mest relevante i et givent år. Specielt også når det er det mest spillede onlinespil i 2015. League of Legends kører stadig stærkt, og jeg har valgt at hive preseason-ændringerne i gameplayet frem som et af årets spil.

FeatureÅrets Spil 2015: Archeage

Lav dit eget eventyr

Det er ingen hemmelighed, at MMO-genren har lidt i 2015, og selv World of Warcraft har set sit værste år nogensinde målt på antallet af spillere. Men indimellem skal man kigge på enkelte innovative elementer i de nye MMO'er, som kan spå en spændende fremtid.

Roccat Nyth - Anmeldelse

Nær uendelige muligheder for at skræddersy din styring

Efter at have været yderst tilfreds med mine tidligere MMO/MOBA mus som desværre mødte deres død lidt for tidligt, var jeg klar til at tage skridtet videre med mit første Roccat-produkt. Roccat's Nyth er firmaets først modulære mus og er en drøm for personen som elsker macro's i MMORPG's eller ønsker at skære lidt af reaktionstiden i MOBA- og FPS-spil. Roccat Nyth's mange muligheder betyder også at denne anmeldelse er det umiddelbare indtryk af musen, men kun længerevarende brug kan slå pointer fast med sikkerhed i denne nye generation af mus.

Det er længe siden, jeg har spillet et co-op-spil, hvor man virkelig kan mærke, at det er samarbejdsaspektet, der er i højsædet. Derfor teamede jeg op med min ven Patrick for at se, om Lovers in a Dangerous Spacetime kunne give os en den savnede følelse af fællesskab, eller om det bare gjorde os uvenner.

Satellite Reign - Anmeldelse

Red Alert møder Lost vikings i efterfølgeren til Syndicate

Syndicate-spillet fra 1993 har endelig fået sig en efterfølger, der byder på en række nye tiltag, men som stadig er tro mod sin forgænger.

FeatureHvor blev MMORPG-magien af?

Mads analyserer genrens tilstand og kigger fremad

De fleste MMORPG (Massively Multiplayer Online Role Playing Game)-spillere husker deres første bekendtskab med genren som noget helt fantastisk. Vi husker, hvor magisk det var at bruge seks måneder på at komme i maks level, timerne det tog at finde en god dungeon-gruppe, og hvordan de sjældne monstre kun spawnede én gang i døgnet.

OlliOlli2: Welcome to Olliwood - Anmeldelse

Vær forberedt på at vælte... mange gange

Efter den store succes med det tandudtrækkende svære skatespil OlliOlli, er efterfølgeren nu landet. Det hedder OlliOlli 2: Welcome to Olliwood, og det er både flottere og sværere.