Picture of Morten Jansen

Morten Jansen

Contributor

Morten er redaktionens svar på en ægte Rambo. Han har været udsendt til krigshelvede i det varme Mellemøsten blot for at vende hjem til Danmark og bruge sine sparepenge på et monster af en PC. Mortens ører er tunet helt ind på, hvordan rigtige våben skal lyde, og, nej, det er ikke som papkasser der støder ind i hinanden. Den store kærlighed hedder PS4 og Xbox One, men ikke nødvendigvis i dén rækkefølge, det kommer meget an på dagsformen. Er muligvis den eneste i verden med en tilsluttet Kinect.

Featured articles

FeatureAssassin's Creed: Syndicate - Preview

Eurogamer listede sig til London for at prøvespille Ubisofts nye sniger

Det mener vi om det nye Apple TV

Morten efteranalyserer Apples gaming-udspil

Kommende Apple TV bejler til gamerne

Morten kommenterer på rygterne forud for WWDC

FeatureWindows 10: Et vindue værd at åbne?

Vores erfaringer med Microsofts nye styresystem

FeatureKan LEGO Worlds hamle op med Minecraft?

Morten tager et smugkig på LEGO's store satsning

Lad mig starte med en indrømmelse. Jeg er 110% byggemongol. Jeg er ham, der ikke kan bygge noget som helst uden en udførlig byggevejledning ved hånden. Egentlig kunne valget ikke falde mere forkert, end da det blev til, at jeg skulle kigge på LEGO Worlds.

FeatureCykelspil fra dengang far var barn

En snak om de virtuelle cykelløb

Det er det samme hvert år. Juli måned betyder Tour de France, og op imod 15 millioner cykelfanatikere fra hele verden følger slagets gang på de franske landeveje, mens de små supermænd med pinte ansigter, træder på den store klinge, op og ned af de franske bjerge.

AnbefaletFallout Shelter - Anmeldelse

Basebyggespillet vi har ventet på?

En af de store E3-overraskelser var iOS-spillet Fallout Shelter. Bethesdas mobile wonderboy strøg straks efter udgivelsen direkte til tops på App Store, men hvad er det egentligt for et spil, fungerer Fallout overhovedet på den mobile platform, og kan det holde os passende optaget, indtil Fallout 4 lander senere på året? Læs med.