Picture of Natacha Severin

Natacha Severin

Staff Writer

Videospil, tegneserier, bøger og tv-serier i timevis; nørden vi alle kender i dens perfekte element. Læg dertil en alarmerende passion for nuttede dyr, samt alle de bakterier og parasitter de kan have indeni, og en drøm om at evolve til en enhjørning, så har du Natacha! Hun er nede med pixeleventyr og N64-klassikere, og der er intet, hun er for sart til – bortset fra P.T. Med øglen Puddi på sin skulder tæsker hun sig igennem både tropiske dyresygdomme og superskurke i alle opløsninger, som en moderne Lara Croft. Og snacker imens.

Featured articles

FeatureÅrets Spil 2015: Journey (PS4)

Et beroligende, berigende og betagende gensyn

AnbefaletLeo's Fortune - Anmeldelse

På billedskøn skattejagt med en østeuropæisk nullermand

Anbefaletn++ - Anmeldelse

Platformeraction i ok syg ninjastil

EssentieltJourney - Anmeldelse

Et beduineventyr i ny forbedret opløsning

AnbefaletAnmeldelse: Ultra Street Fighter IV

Knytnævesuppe og bryderlår er tilbage på menuen!

Fable Legends bliver en gratis fornøjelse

Lionhead hopper med på free-to-play vognen i deres nye RPG

I sidste uge blev det afsløret, at Lionheads nye mytiske RPG Fable Legends udkommer til PC og Xbox One, med mulighed for overlappende multiplayerfunktion mellem de to platforme. Nu er sidste nyt så, at spillet også bliver muligt at opleve gratis.

Riot løfter sløret for ny League of Legends-champion

Sig goddag til en oplyst handymand

Riot har netop introduceret det nyeste skud på stammen i LoL-familien, og det er intet mindre end en spirituel vagabond med verdens længste skæg, der kunne være hevet ud af et Hayao Miyazaki-eventyr. Bard er navnet på den charmerende fyr, der skal agere oplyst opsynsmand i Runeterra.

GTA V forsinket til PC igen

Rockstar fremtryller ny udgivelsesdato

Har du siddet og svedt tran af spænding over at skulle spille det nye GTA på din PC her til marts, så har jeg nedslående nyheder til dig, min ven. Du må væbne dig med tålmodighed lidt længere. Den bliver nemlig forsinket med yderligere en måned, og udkommer altså i april i stedet for.

Kanye West arbejder på et spil om sin mama

Hollywoods hærgen indenfor spilbranchen fortsætter

Hvis du troede det sluttede med LiLo og Kim K, så kan du godt tro nej: nu fortsætter Hollywood nemlig sin infiltrering af spilverdenen med Kanye Wests seneste, ifølge ham selv, fremragende forretningsidé, der involverer både spilbranchen og familiebranding. Han skal nemlig lave videospil, ligesom sin kone.

Dansk komponist bag musik til Warhammer-spil

Jesper Kyd leverer lyden til Fatsharks næste eventyr

Det er ikke mange uger siden, at svenske Fatshark afslørede deres næste projekt, Warhammer: End Times - Vermintide- et actionfyldt fantasyspil baseret på End Times-delen af Warhammer-universet.

11-årig Destiny-spiller offer for trolling

Ung gamer lærer vigtigheden af online-forsigtighed

Haters og sympatisører meldte sig på banen hen over weekenden, da den (lidt for) unge Destiny-spiller Henry var offer for en heftig omgang cyber-sabotage, da han i god tro valgte at give en anden bruger på PSN adgang til sin konto.

AnbefaletCastle in the Darkness - Anmeldelse

Tilbage til 8-bit-æraen i et perfekt pixeleret riddereventyr

Har du nogensinde tænkt på, hvordan det ville se ud, hvis Megaman blev genoplivet i 2015, men denne gang som en ædel ridder frem for en tunet husrobot, og smidt ind i middelalderlige, Castlevania-agtige omgivelser med det formål at redde et smuldrende kongerige ved at overvinde en svært forstyrrende sammensætning af tegneseriemonstre? Nej? Det behøver du heller ikke længere, for med skabelsen af Castle in the Darkness har du lige netop den sære, men åh så pirrende fusion af klassikere i en fantasifuld og ridderlig platformer.

World of Warcraft Patch 6.1 får udgivelsesdato

Blizzard giver dig selfies og nye blodelvere

Så er der nyt fra Blizzards kommende patch til World of Warcraft; Patch 6.1 har nemlig så sent som igår aftes fået både udgivelsesdato samt en survivalguide via World of Warcrafts Twitter.

Japansk sagnspil lever stadig

The Last Guardian er ikke droppet, trods gårsdagens rygter

I går svirrede der rygter om, at Team Ico & Sonys længe ventede The Last Guardian skulle være droppet, fordi Sony ikke havde ansøgt om forlængelse af varemærke- registreringen hos USA's Patent- og Varemærkekontor.

Terraria: Otherworld er ikke Terraria 2

Det nye spil er helt sit eget

Igår annoncerede Re-Logic og Engine Software deres nye spil, Terraria: Otherworld. Samtidig gjorde de det klart, at spillet ikke er en efterfølger til Terraria, men nærmere en slags spin-off historie der ifølge udviklerne centrerer sig omkring, hvad der "kunne have været sket".

DOOM hopper med på selfie-trenden

Tag selvportrætter, mens du nakker dæmoner

Nu kan du bevæge dig et skridt nærmere den ultimative DOOM-oplevelse; en ny mod gør det nemlig muligt at lufte trutmunden, mens du forsøger at forhindre et helvede på jord.

Grow Home - Anmeldelse

Kluntet bønnestage-klatring med WALL-E's fætter

Eurogamer har droppet karakterer som del af vores anmeldelser, og uddeler nu i stedet mærkater. Læs mere om hvordan og hvorfor.

Banjo Kazooie-efterfølger i støbeskeen

90'er klassiker genoplives af Nintendo-veteraner

PlayTonic Games er navnet på en ny indie-gruppe, som en håndfuld Nintendo 64-veteraner fra udviklergruppen Rare netop har grundlagt. Formål med stiftelsen er med deres egne ord, at "skabe fremtidens stjerner indenfor videospil, inspireret af fortiden".

Resident Evil Remaster rekord-hitter på PSN

Survival-horror-remake populært som aldrig før

Capcoms Resident Evil HD Remaster, der udkom d. 20. januar, har vist sig at være mere end bare en rygende succes, hvis man skal tro sidste udmelding fra survival horror-lejren.

Evolve får sidste-øjebliks forbedring

Ny lappe-opdatering annonceret kort tid før udgivelse

I kølvandet på Open Beta-weekenden i januar har Turtle Rock Studios og 2K netop annonceret, at de har forbedret flere aspekter af spillet i en ny opdatering - det såkaldte Dag-1 plaster.

Shadow of Mordor tager kegler ved stor prisuddeling

Monoliths øjesten imponerede ved årets DICE Awards

Der blev kastet med store ord og høstet lige så store priser ved det netop afholdte DICE Awards 2015. 23 priser skulle uddeles til de nominerede spil, der blev offentliggjort tidligere på året - og her brillerede Middle Earth: Shadow of Mordor som den helt store sværvægter, med hele 9 nomineringer!

Lara Croft på jagt efter evigt liv

Nyt fra Rise of the Tomb Raider-lejren

Hvis man stod og manglede en teaser til det kommende Rise of the Tomb Raider-spil, så er den netop landet. Lara Croft er nemlig stjernen i GameInformers marts-udgave, og de kan fortælle nyt om det længe ventede eventyr.

første forrige