Picture of Nadia Mouritzen

Nadia Mouritzen

Skribent

Nadia er glad for alting sparkly. Faktisk så meget, at hun er menneskets bedste bud på en real life Smaug. Hendes bachelor i japansk kultur og business, samt ophold i Japan, har gjort hende ualmindeligt effektiv til at pointere hvor meget bedre Japan er til alt, og hvor mange nuttede ting de har. Derudover anbefales det at lukke hende inde i eget rum når hun spiller et spil, da hun bliver ét med karakteren hun spiller. Action er dermed udelukket for ikke at ødelægge ejendomme.

Featured articles

FeatureFem WTF-moments i GTA

Fem videoer der får dig til at kradse panden

White Night - Anmeldelse

Mørket byder på ubudne gæster

Lara Croft and the Temple of Osiris - Anmeldelse

Den sexede arkæolog er tilbage

Startscenen består af barmfagre Lara og hendes evigt trofaste rival Carter Bell, hvor de denne gang befinder sig i den Egyptiske ørken, og som sædvanlig jagter artifacts. De begiver sig ind i et forladt gravkammer i en pyramide, hvor de støder på den legendariske 'Staff of Osiris', og tro det eller ej, trods Laras 'Don't!' er Carter selvfølgelig dum nok til at slentre hen og gribe staven. Værsgo, you just unleashed the wrath of Seth.

I tidernes morgen, da SingStar først udkom til PS2 og senere PS3, bragte det stor glæde til folket. Karaoke i dagligstuen foran TV'et! Ikke mere tumlen omkring på dystre karaoke-barer eller skrålen-med-på-musikken fra stereoanlægget til fester. SingStar var den kronede konge til fester, med mulighed for konkurrenceprægede duetter, 'party play' med op til otte spillere, samt mulighed for egne individuelle stjerne-navne.