Picture of Filip Krasilnikoff

Filip Krasilnikoff

Staff Writer

Filip trådte sine tidlige 8-bit sko i et hjem med C64, Amiga, PC og Troldspejlet kørende i baggrunden. I starten blev der kigget over storebrors skulder, indtil han selv fik lov til at slås med titler som Final Fantasy VII, Quake 2 og Jedi Knight: Dark Forces II. Nu om dage bliver det til såvel indie som AAA-titler og den barnlige glæde er uberørt. Ud over at besejre ondskaben digitalt, er Filip sideløbende ved at uddanne sig til at kunne tage sig af den spirende ungdoms evner i engelsk og musik. Musikfestivaller, bøger og diverse anime er andre ting der sluger hans tid. Har været hos Eurogamer siden 2014.

Featured articles

FeatureUnder Hatten: Interview med Lasse Med Hatten

Den evigt hovedbeklædte 19 årige youtuber svarer på vores spørgsmål

FeatureDayz Standalone bliver udgivet i 2016

Men indtil da, har vi fået en oversigt over spillets fremtidige planer

Red jorden sammen med din hund i Ashen Rift

Post-apokalyptisk indie-fps inspireret af Quake, Dear Esther og The Journey

Wander: MMO'et du ikke kan slås i

Til gengæld kan du være et kæmpe træ

FilmCall of Duty: Advanced Voicechat

Youtuber udstyret med autotune underholder i multiplayer

I de fleste nyere fps spil der indeholder multiplayer, er voicechat på godt og ondt blevet en obligatorisk ting. Det kan være fedt, at arbejde ordentligt sammen med sine holdkammerater, der prøver at få det bedste ud af det. Men det er knap så sjovt, at blive svinet til af en spydige folk, der kun er bedre til Call of Duty, end de er til at pjække fra arbejde.

FeatureFar Cry 4 i gedens tegn

Se youtuber med bizart had til geder

Det nye Far Cry 4 indeholder en hulens masse dyr, blandt andet geder, og en map editor. Det ved den svenske youtube-viking Robbaz bedre end nogen anden, da han siden 2012 har kæmpet en imaginær krig mod geder i forskellige spil.

Bloodborne-producer afdækker skumle detaljer

From Software viser karakterer, våben og områder

Hvis du allerede har kæmpet dig igennem Lords of the Fallen, klør det garanteret i håndfladerne, indtil du sidder foran fladskærmen med Bloodborne kørende på din ps4. Men nu har From Software afsløret en smule mere fra deres mareridtsskumle souls-efterfølger, så du kan glemme uroen for en stund.

Ubisoft inkluderer piratfælde i Far Cry 4

Dem der har brokket sig over en manglende Field of View slider, har én ting til fælles

I øjeblikket har det været svært for udviklere at udgive deres spil, uden at der straks bliver slået ned på diverse fejl og mangler. Det er vel også fair nok, men nogle gange kan man godt være lidt for hurtigt på aftrækkeren.

FilmKan man tage Battlefield for seriøst?

Hvis bare alle spillede som StoneMountain64

Livet er hvad man gør det til, den sætning har man hørt før, og der er garanteret noget om det. Men gælder det også i spil? Det giver StoneMountain 64 et fornuftigt bud på i hans youtube-serie, Y.O.L.O on the Battlefield, hvor han spiller Battlefield (både 3 og 4) med en uhyre seriøs tilgang, udover at det er lavet i sjov.

Vær en filippinsk gadedreng i The Slum Challenge

Dansk fusion af dokumentar og spil

De fleste af os gamere har efterhånden modtaget en god mængde erfaring, når det gælder om at være kriger, kommandør eller snigmorder i deres af forskellige digitale afskygninger. Vi kan sigte ordenligt, lægge en vellykket strategi og/eller manøvrere forsigtigt væk fra en farlig situation.

Randal's Monday - Anmeldelse

Spil som Randal, den bitre kleptomannørd der er fanget i et evigt loop af mandag

Randal's Monday [RM] er et imponerende skørt point-and-click adventure spil, med skuespilleren Jeff Anderson (der også spiller Randal i Clerks filmene), som stemme til hovedpersonen. Som dyrkende Clerks og adventure-spils fan, havde jeg store forventninger til RM og jeg kan sige, at de blev delvist tilfredstillet.

FeatureBag om den excentriske youtuber, Son-Michael

Youtuber, fan-dubber og anmelder af spil og film

Nu er det tid til vores tilbagevendende interview-serie, der handler om populære og spændende youtubere. I dag er vi nået til Michael Eriksson, måske bedre kendt som Son-Michael. En ung, alternativ, gakket gamer og anmelder, der følger sit kald om holde publikum underholdt, uden at spare på selv-ironien. Her kan du læse med og lære mere om hvordan og hvorfor at 'Son' er kommet frem som den etablerede youtuber, vi kan opleve i dag.

Den svenske stat har tildelt det, der svarer til 219.000 danske kroner til brancheforeningen Dataspelsbranchen, der støtter udvikling i spilindustrien, fortæller den engelsksprogede svenske avis, The Local. Den sum har de fået, for at finde ud af, hvordan man kan støtte udviklere, der forsøger at skabe fokus omkring ligestilling i computerspil.

Assassins Creed: Unity er fyldt med bugs og fps drops

AAA-spil lever ikke op til forventningerne

Det nye Assassins Creed: Unity [ACU] har været offer for en imponerende mængde af tilsvininger, siden spillet blev udgivet i mandags. Selv før ACU kom ud, frygtede man, at de høje PC krav kontra det lave antal af FPS, varslede om endnu et AAA spil, der ikke var klar til at komme ud af ovnen.

Film3-årig flækker invaders i Dark Souls 2

Hvor svært kan det være?

Selvom jeg konstant bliver dræbt af invaders, er jeg lidt stolt over at kunne sige, at jeg har gennemført både Dark Souls 1 og 2. Dog ikke mere end én gang hver, og jeg har endnu ikke spillet Demon Souls, så kan næppe prale af at være en hardcore Soul-gamer.

Videokrig mellem youtuber og spiludvikler

Anmeldelse af en anmeldelse af en anmeldelse

Man kunne godt tro, at dette opslags undertitel er et klodset forsøg på at snige lidt poesi ind i nyhedsstrømmen, men det bliver ikke i dag. Derimod drejer det sig om selskabet Digital Homicide, der har formået at sætte nye standarder for, hvordan en udvikler kan reagere på en omtale af sit spil.

Gavmilde Witcher udviklere gør lidt ekstra

Fan belønnet for taknemmelighed

Det er sjovt og underholdende at game, det tror jeg godt, vi kan blive enige om. Afhængigt af hvem man er, så kan det bruges som et eller flere slags hjælpemidler, hvilket er tilfældet for gameren Nick, der lider af Hortons hovedpine.

FilmDokumentar: World of Warcraft - Looking for group

10 års historie om verdens største MMORPG

Det er nu næsten 10 år siden, at World of Warcraft blev udgivet, og det er efterhånden klart, at det ikke bare er et spil, men i den grad et enormt kultur-fænomen. Nogle ville måske kalde det at spille WoW en livsstil, andre en afhængighed, en er i hvert fald ting sikkert, dette MMORPG er uden tvivl det største af sin slags og har formået at bevare og forsvare sin titel, siden det kom ud i vinteren 2004.

Eksplosiv expansion til Hearthstone

Goblins vs Gnomes annonceret til Blizzcon

Under åbningsceremonien til Blizzcon, blev den første udvidelse til Blizzards populære digitale kortspil, Hearthstone: Heroes of Warcraft, annonceret. Det kommer til at handle om to af Warcraft verdenens kortbenede racer, der gør brug af mekaniske monstre og sprængstoffer.

Bungie-direktør omringet af politi og SWAT

Prank-fænomenet 'swatting' vokser sig større

I går, kl. 4 om morgenen amerikansk tid, blev nabolaget i forstaden Sammamish, Washington, vækket af en lavtflyvende helikopter. Den svævede over et bestemt hus, samtidig med at betjente og SWAT-teams gjorde sig klar til at storme bygningen, grundet et anonymt tip om, at der skulle være en bevæbnet mand, der anbragte bomber i husets have og holdt familien som gidsler.

Du får mere ud af Nvidia i Far Cry 4

Ubisoft offentliggører systemkrav

Nu er det muligt at finde ud af, hvad der skal skiftes ud i maskinen, hvis du vil geare op til Far Cry 4 på PC. Med blik på dagens første artikel om Ubisofts fravalg af steam, kan vi med lige så godt tilføje klienten Uplay til listen. Systemkravene blev slået op på Ubisofts blog, og de er som følger:

Muligt Mass Effect remake til next-gen

Bioware spørger fans om genudgivelse af trilogien

I går aftes lagde Aaryn Flynn, formanden for Bioware Canada, sine overvejelser til et remake af Mass Effect trilogien op på siden NeoGaf, hvor han samtidig spurgte fans, hvad de godt kunne tænke sig spillet skulle indeholde. Siden E3, hvor Bioware viste en teaser-trailer til det nyeste Mass Effect (4), har der været rygter og ønsker om et remake af den originale trilogi.

EA kasserer LoL-konkurrent

Dawngate får ikke lov til at vise sine kræfter som MOBA

En af verdens største spiludviklere og udgivere, Electronic Arts, har måtte se i sandheden i øjnene når det gælder deres MOBA-projekt og efterlade markedet til de etablerede, som Riot's League of Legends og Valve's Dota 2. Dawngate, som spillet blev døbt, har ikke levet op til EA's forventninger, så nu har de simpelthen valgt at stoppe Waystone Games' udvikling af spillet og aflyse udgivelsen.

Blizzard i drillehumør op til Blizzcon

Mystiske lydklip skaber nye forventninger

Med kun to dage tilbage til Blizzcon, Blizzards årlige hyldest- og annonceringsevent, sidder vi spændt og venter på, hvad der kan komme ud af dette års fest. Ud fra de rygter der på nettet har vokset sig større over de sidste par måneder, og ikke mindst den sidste uge, er det en forholdsvis sikker antagelse, at Blizzard vil annoncere noget nyt på fredag.

FeatureThis War of Mine - I krig som civil

Dystert blik på overlevelsesgenren

11 Bit Studios næste udgivelse er uden tvivl et krigsspil, men her er man hverken soldat, søofficer eller samurai. I det dunkle overlevelses-spil, This War of Mine, bliver historien fortalt af de civile, fanget i en by under belejring. Ved første blik virker spillet som en blanding mellem zombie-sidescrolleren Deadlight og det strategiske overlevelsesspil Zafehouse Diaries, men her er det omgivelserne og de andre overlevende du kæmper imod.

Dying Light - Fokuserer på next-gen

Techland dropper spil til PS3 og Xbox360

Kun et par måneder før udgivelse har Techland, selvskabet bag det første Dead Island spil, oplyst, at de alligevel ikke kommer til at udgive spillet Dying Light til Playstation 3 eller Xbox 360. Det har de oplyst på facebook, efter at have testet sig frem til, at de to konsoller "bare ikke kunne køre spillet og samtidig leve op til hoved-visionen"

første forrige