Picture of Dan Whitehead

Dan Whitehead

Senior Contributor, Eurogamer.net

Dan has been writing for Eurogamer since 2006 and specialises in RPGs, shooters and games for children. His bestest game ever is Julian Gollop's Chaos.

Featured articles

Battlefield 3: Close Quarters - Anmeldelse

Imitation fremfor innovation.

Battlefield gjorde ikke synderligt meget for at skjule sin gæld til Modern Warfare, da de to mega-shootere blev direkte konfronteret sidste efterår. Ved siden af de episke kampscenarier som de loyale fans forventede, bød man på en single-player kampagne fyldt med bombastiske scenarier og en samling af lidt småfesne co-op challenges.

FeatureDungeon Siege III

Mere kælderkravl i Ehb.

Få computerspil formår at være så vanedannende som loot-baserede action-rollespil. En genre, der dikterer, at hver en kiste åbnes, og hver en sten vendes. Den handler om glæden ved at eje virtuelle goder, den ene mere magtfuld end den næste.

Secret of Monkey Island: Special Edition

Yo ho ho og en hel kasse ROM.

For dig, der aldrig har spillet Monkey Island, er det nok er en bedre idé at hoppe direkte til slutningen, tjekke scoren og så skynde sig over på Xbox Live Arcade og trykke ’download’. Hvis du ikke er den perfektionistiske joypad,fetichist, der har svært ved at se ud over den næste store shooter, får du her noget nær det perfekte adventurespil skabt til dato.

Resistance: Retribution

Sony slår hovederne sammen.

PSPen er i en sjov situation. På trods af at have præsteret imponerende salgstal set i lyset af den kolossale konkurrence fra Nintendo DS, er det måske på grund af sit eget multifunktionelle design, at spillene i 2008 begyndte at dø ud. ”LAv flere spil!” har været Sonys udmelding til deres tredjeparts udviklere, før de måtte sande, at de måske selv skulle gøre det samme.