Picture of Troels Sejrup Rødkjær

Troels Sejrup Rødkjær

Contributor

Troels har sovet, spist, læst og levet gaming siden hans hænder var store nok til at omklamre et gamepad, og han har aldrig siden givet slip. Han kan fare vild i sin egen lejlighed, men vækker du ham om natten, kan han tegne et ret præcist kort over Hyrule i Ocarina of Time. Han undres til stadighed over at surround sound så sjældent prioriteres i et ordentligt gamer-setup.

En flok danskere og nordmænd med en tydelig forkærlighed for Naughty Dogs action-eventyrserie Uncharted har i fællesskab skabt en imponerende live-action genfortælling af den første cut-scene fra det første Uncharted. Stemningen sidder lige i skabet, og skuespil og effekter er, hvis ikke helt Hollywood-niveau, så i hvert fald opgaven voksen.

3D Realms sælger ud af bagkataloget i 48 timer

Duke Nukem, Commander Keen og 30 andre klassikere i bundle

Hvis man var PC-gamer i starten af 90'erne, var det ganske umuligt at komme udenom 3D Realms. Der har været noget stille om studiet de senere år, men u er de altså tilbage, og giver nostalgikere og andet godtfolk muligheden for at erhverve sig store dele af bagkataloget for 20 dollarsi 48 timer, hvorefter prisen stiger til det dobbelte.

Nu kan du spille et stykke brød i I Am Bread

Skaberne af Surgeon Simulator fortsætter med at lave helt almindelige spil

Bossa Studios, som nok er bedst kendt for det dybt seriøse Surgeon Simulator 2013, er godt i gang med deres næste gravalvorlige projekt. Nyeste skud på stammen har fået navnet I Am Bread, øjensynligt fordi man indtager rollen som en skive brød.

GTA V-spiller flyver jets som ingen anden

Mario4Lyfe viser stunts af en anden verden

Der er ingen tvivl om, at GTA som serie tiltrækker en flok dedikerede fans. Eksempelvis har fjerde kapitel i serien stadig et livligt community her 6 år efter udgivelsen til PC, som ikke mindst skyldes fans' tilføjelser til spillet. For eksempel har man længe, via mods, været i stand til at optræde som superhelte og andre figurer i spillet, og man kan omdanne spillet til helt andre oplevelser, som f.eks. Watch Dogs. Grafikken er tilmed holdt up-to-date af den ærefrygtindgydende mod ICEnhancer.

Assassin's Creed: Rogue bekræftet til PC

Med usandsynlig lidt fanfare

Endnu et år, endnu en Assassin's Creed. Sådan plejer det i det mindste at være, men i år er situationen lidt anderledes, da årets store titel, Unity, har vist sig for stor en mundfuld til de ældre konsoller. De får derfor deres egen titel, Rogue. Der har dog været spekulationer om, at denne titel også ville finde vej til datamaterne, og sørme så, Rogue dukker op på PC engang til næste år.

Snydekoder til The Evil Within PC

Lås op for uendeligt liv, ammo og 60 FPS med vores koder

Gyser-eposet The Evil Within er lige på trapperne, og en del gamere var noget slukørede, da det blev meddelt, at opdateringsraten på titlen ville holde sig på 30 FPS på alle platforme, også PC, ligegyldigt hvor hidsigt hardware man ellers var indehaver af.

Spillere tvinger Alien Isolation ind i Oculus Rift

Som om det ikke var skræmmende nok i forvejen

Man kan ikke vende ryggen til i 5 minutter, før gamere får presset nye features, grafik, modes eller hvad det nu skulle være ind i spillene de har købt. Eksempelvis lukrerer Skyrim i højeste grad på at blive smukkere for hver ny mod, og Grand Theft Auto IV til PC har stadig et livligt community, som ikke mindst holdes i live af den imponerende ICEnhancer.

Tetris bliver til en film

Langt om længe bliver det mest oplagte spil filmatiseret

Der kan kun være de færreste, som mens de har spillet det måske mest kendte puzzle-spil nogensinde, ikke har spekuleret over det bagvedliggende drama i brikkernes verden, om den potentielle kærlighedstrekant mellem T-, I- og L-stykker, og om motivationen for at dale mod bunden. Er det depression? Eventyrlyst? Trang til samhørighed? Disse og mange andre spørgsmål har indtil nu måttet gå ubesvarede hen.

Hurt Me Plenty er en kunstudstilling om spil i Berlin

Spil er kunst - også Duke Nuke'em

Aram Bartholl har skabt udstillingen Hurt Me Plenty, hvor han med udganspunkt i Duke Nukem 3D undersøger, hvordan førstepersons-perspektivet i spillet blev designet til at få spilleren til at føle sig mere til stede i spillet, og hvordan dette perspektiv i stigende grad bliver en realitet, da videoskærme bliver linsen hvorigennem vi oplever verden.

Oplev spil live på Viborg Games Expo

Prøv bl.a. kræfter med Oculus Rift 1.-5. oktober

Viborg bliver i næste uge rammen om Viborg Animation Festival, som blandt andet vil indeholde Learning Games Expo, hvor en række enormt interessante spil vil blive vist frem til offentligheden.

Sprirituel opfølger til Wipeout på vej

Veteraner fra Psygnosis skaber Formula Fusion

Det oprindelige Wipeout fra 1996 var en stor del af årsagen til, at den første Playstation blev betragtet som cool, og det var ikke midst på grund af musikken og det hyper-moderne design fra Designer's Republic.

første forrige