Picture of Anne Christina Elsberg

Anne Christina Elsberg

Contributor

Anne er den oprindelige Prinsesse Peach. Som søster til Nintendo-boy flyder det Marioske blod tykt i hendes årer. Når hun ikke sidder og krammer sin WiiU eller 3DS, står den på World of Warcraft eller Skyrim. Faktisk har hun i mere end 300 timer været forklædt som Dragonborn. Derudover elsker hun management-sims, RPG'er og snigerspil. Har været hos Eurogamer siden 2014.

Featured articles

E3 2015: Bethesda kickstartede E3

Det var et veloplagt Bethesda, der i nat skød E3 i gang

Kunne du ikke holde dig vågen i nat, da Bethesda kickstartede dette års E3-messe? Det kunne vi, og vi har samlet de vigtigste nyheder, der blev annonceret undervejs.

New Nintendo 3DS - Anmeldelse

En helt ny dimension

3DS-konsollen blev allerede ved sin lancering dømt ude af mange. Man mente, at prisen var for høj, 3D-effekten ustabil og hovedpinegivende, og i et hastig voksende smartphone-marked var der da simpelthen ikke plads til dedikerede håndholdte spillemaskiner længere.

Lige meget hvad, vil de første Pokémon-generationer altid være de mest elskede. Selvom spillene uden tvivl er blevet bedre med årene, mangler mange af de nye Pokémoner simpelthen den charme og udstråling, de gamle Pokémoner havde. Serien huser efterhånden flere end 700 Pokémoner, men de fleste vil huske de første par hundrede bedst.

Hyrule Warriors - Anmeldelse

Legendernes legeplads

I Nintendos store børneflok holdes der godt øje med alle børnene. De opfører sig (næsten) altid ordentligt og får pæne karakterer i skolen. Det er dog ikke ofte, at fremmede får lov til at lege med Nintendos børn og slet ikke med hjertebarnet The Legend of Zelda.

Kirby: Triple Deluxe - Anmeldelse

Den lyserøde super-suger er tilbage

I 1992 var et helt nyt platformspil til Nintendos Game Boy under udvikling. Før det endelige design af spillets helt var færdigt, havde man lavet en simpel kugleformet karakter som stand-in. Popopo blev den kaldt. Udviklerne forelskede sig i lille runde Popopo, og besluttede sig for, at han var kommet for at blive. Sådan starter historien om Kirby, Nintendos lille, runde, lyserøde suger, som er blevet en af deres største spilhelte.

The Elder Scrolls Online - Anmeldelse

De gamle ruller hører fortiden til

Massively multiplayer online role-playing game. Intet mindre. Her er vi alle helte og redder allesammen verden, både hver for sig og sammen. Vi er fastlåst i en tidslomme af problemfulde begivenheder, som alle synes at genindfinde sig samme øjeblik vores helt, præsten Crossblesser the Patient, stiger op på sin bevingede midnatsblå hest og forsvinder ind i en random dungeon. En genre som må se sig udkørt af mangel på revolution. Den oprindelige formel er blevet perfektioneret af Blizzard i form af World of Warcraft, men på trods af utallige bud på varianter og afskygninger af konceptet, må man konkludere, at kun få heldige udviklere kan lave et rentabelt produkt i denne genre.

FeatureTake-On Mars - Preview

Flyv mig til Mars

Mennesket har altid været fascineret af det ydre rum. Et mystisk mørke der kun brydes af det svage lys fra stjernerne. Et forunderligt tomrum, som gennem tiden har været fundament for menneskets verdensbillede og selvopfattelse. For ganske nylig blev det så muligt, at rejse hen, hvor intet menneske før har været. Desværre har intet rumprogram, siden Neil Armstrong tog et spring for menneskeheden, været i stand til at få folk helt op af stolen. Det vender måske snart, og nu er Mars det hotte inden for rumrejse, med den berømte rover og snakken om bemandede missioner.

Dominique Pamplemousse - Anmeldelse

Den der ler sidst, ler bedst

Musical og claymation. To kunstformer, der, oftest hver for sig, har lagt hus til utallige storslåede oplevelser. Musicalen, der skaber kontekst og udvikling i udtryksfuld og storslået sang. Claymation, der giver et yderst charmerende visuelt unikt udtryk. Desværre ikke ligefrem de to mest anvendte elementer, når det kommer til spil. Det er dyrt og tidskrævende, men med stort udbytte, hvis altså det bliver gjort rigtigt.

Banished - Anmeldelse

Et spil om balance

Den mørke middelalder. En tid præget af sygdomme, politisk ustabilitet og religiøs fanatisme. Udskældt af den efterfølgende tids renæssancesnobber, for at bruge religion til at føre samfundet ud i teknologisk stagnation. Alligevel elsker vi at fortælle historien om den mørke alder, og de folkelige overleveringer, i form af ridderviser og Heltesagn, kvidrer også om det eventyrlige og romantiske i middelalderen. Kommer du efter heltemod uden grænser og dånende skønjomfruer, så vend om. Indiespillet Banished tager nemlig fat i den barske del af middelalderen. Skab en middelalderby og mål din succes i hvor mange der overlever vinteren, for vinteren er altid på vej.

Inner World - Anmeldelse

Asposia står på afgrundens rand. Kun Fløjtenæsen Robert kan redde verden

Forestil dig, at jorden er hul. At det vi plejer at kalde jordens skorpe, bare er en tom skal. Hvis du graver dybt nok, og forventer at støde på Kina, i stedet vil finde en sfærisk verden - En verden på indersiden af vores tomme skal, hvor hverken blå himmel, lys eller vind er en selvfølge. Udfordringerne for den hule klode stopper ikke her. Denne verden er nemlig plaget af hævngerrige vindguder, en religiøs leder af værste skuffe og et ustabilt økosystem i forfald. Lyder det trist? Det er det faktisk slet ikke. Grav ned i dybet og oplev et fantastisk og humoristisk eventyr. Et eventyr i form af det tysk-producerede point-and-click-adventurespil The Inner World. Velkommen til Asposia!