Picture of Mads Pedersen

Mads Pedersen

Contributor

Fodboldmonstret fra det kølige nord. Mads er ivrig sportsudøver, rapper og dedikeret gamer. Hvis ikke han er at finde i færd med at ydmyge sine modstandere i Fifa, står han gerne på slagmarken og vifter med sit virtuelle gevær. Desuden er han fan af festival-øl, og studerer til dagligt på RUC.

Featured articles

AnbefaletHITMAN - Anmeldelse og Interview

Første sæson af Hitman er netop afsluttet, og nye eventyr med Agent 47 venter forude. Vi var et smut forbi IO Interactive for at spille sidste kapitel, og fik samtidig en snak med Online Director Torben Ellert, og Community Content Manager Travis Barbou

Titanfall 2 - Anmeldelse

EA og Respawn Entertainment forsøger sig med kæmperobotter igen.

AnbefaletGears of War 4 - Anmeldelse

Et af Xbox'ens kerneserier vender tilbage med bravour. Grib din gøb og gør klar til et voldsorgie med rumvæsener og robotter.

AnbefaletFIFA 17 - Anmeldelse

Med nytænkning og solidt gameplay går FIFA målrettet efter fodboldtronen i år

MSI GK-701 - Anmeldelse

Rød og sort er det nye

Nvidias nye grafikkort fejer konkurrenterne af banen

Lækkede benchmarks viser hvor kraftig GTX 1080 er.

Der har længe svirret rygter om Nvidias nyeste grafikkort, og hvad de egentlig kan præstere. GTX 1070 og GTX 1080 er navnene på de to nye der skal sørge for, at konkurrenterne virkelig skal vide, at der spilles med musklerne. Men der er stadig knapt med informationer. Dog er det GTX 1080 der trækker overskrifterne, med sin overlegne performance, der nok skal få skubbet til grænserne.

FeatureCS:GO spiller laver vildt ace med AWP

"Nu laver jeg et ace, se lige"

Når man laver et ace i CS:GO, så er der en følelse af overlegenhed der strømmer gennem kroppen. Adrenalinen kører, håndfladerne sveder, og hjertet banker, alt imens samtlige medlemmer af modstanderens hold nu ligger vandret.

Her er de nye starter Pokémon til Sun og Moon

Vælg mellem en ugle, kat og sæl

Vi husker vel alle Bulbasaur, Charmander og Squirtle, de ikoniske starter-pokémon fra Pokémon Red og Blue. Dengang de populære væsener virkelig slog igennem, stod de tre startere frem som front-figurerer sammen med Pikachu, for et brand som senere tog verden med storm.

I går bragte vi nyheden om, at Call of Duty: Infinite Warfare ikke ligefrem vinder nogen popularitetskonkurrence med deres seneste udspil i serien. Traileren til Infinite Warfare sidder lige nu på 1.455.000 dislikes, og blot 285.000 likes, ud af de i alt 15.700.000 views. Som man i eSport ville sige: rekt.

Luminosity vinder Dreamhack Austin i USA

Endnu en titel til de brasilianske gutter

Mens vi havde "travlt" med Kristi Himmelfart og en ekstra fridag eller to i sidste uge, så var der fuld gang i den seneste Dreamhack turnering der foregik i Austin, Texas. Her dystede de nordamerikanske hold om, hvem der er bedst i regionen, og hvor hold som Cloud9, Team Liquid og Luminosity Gaming deltog.

Det her er Battlefield 1

Første verdenskrig har aldrig været så smuk

Det kommer næppe som en overraskelse, at et nyt Battlefield er på vej. Man kan dog tilgives for, at have misset den spritnye trailer, der udkom i kristi himmelfarts-"ferien".

FeaturePewDiePie har fået ny bil

En lækker sag med attitude

Når man bliver stor på YouTube, så skal man også have sig en slæde at køre rundt i. Det har PewDiePie indset, og lavet en lille video omkring - som man nu gør, når man lever af at lave videoer på nettet.

Call of Duty sender dig på virtuel skattejagt

Ny reklame tager et twist på tingene

Det kommende Call of Duty har været flittigt dækket, her på Eurogamer. Vi har skrevet om pølle-emojien, der måske har bekræftet en nyhed, samt de lækkede billeder fra spillets - formentlige - cover.

Space Hulk Deathwing er lige dele voldsom action og intens co-op

Nyeste skud på stammen fra Warhammer universet

Er man fan af Warhammer 40k, så kræver Space Hulk Deathwing nok ikke meget introduktion. Men for alle andre, så er det altså seneste skud på stammen i Warhammer universet, hvor man som Space Marine skal kæmpe tæt sammen, og udforske gamle, efterladte kæmpe-rumskibe - også kaldet Space Hulks.

FeatureNu kan du spille Minecraft i virtual reality

Træd ind i en firkantet verden

Virtual reality er nået vidt omkring efterhånden. Kør rundt i hurtige biler, afprøv din højdeskræk og kør noget rutsjebane. Der er mange former for spil i VR. Nu er turen så kommet til ultra-populære Minecraft. '

FeatureSe Quidditch blive genskabt i Halo

Harry Potter universet inspirerer stadig

Quidditch er måske den fiktionelle sportsgren, som flest mennesker kender. Harry Potter universet spænder vidt og bredt, og netop Quidditch har en speciel status, blandt fans og ikke-fans af serien.

Nu kan du købe spil med Bitcoin på Steam

Endnu en måde at købe sine spil på - fedt!

Internettets helt egen valuta, Bitcoin, kan nu bruges til at købe spil med. Steam har nemligt gjort det sådan, at man ikke længere "kun" skal bruge sine "rigtige" penge, men nu også har muligheden for at smide lidt krypteret valuta efter det næste spilkøb.

Rygte: Næste Call of Duty er spottet

En blanding af nyt og gammelt

Så er der gang i rygtemøllen igen. Det næste Call of Duty - som nok kommer til at foregå i rummet - vil formentlig hedde Call of Duty: Infinite Warfare, og dermed køre videre på sci-fi temaet fra de seneste spil i serien.

Ny Nintendo konsol har fået udgivelsesdato

Den kommende NX er så småt på vej

Rygterne om den kommende Nintendo NX har svirret længe, men nu skal det være slut. Firmaet har i seneste regnskabsopgørelse offentliggjort, at den kommende konsol lander på gaden til næste år.

Rocket League Hoops er endelig landet

På med dine Air Jordans

Efter knap en måneds ventetid, er Rocket League Hoops endelig tilgængelig for alle. Den nye basketball make-over landede i spillet i nat, og det ser ganske fantastisk ud.

første forrige