Picture of Bjarke Johansen

Bjarke Johansen

Contributor

Featured articles

FeatureEgoraptor og Ninja Sex Party udgiver et album - Starbomb

Videospil-inspireret musik bliver ikke meget mere fjollet

Mange af jer kender nok allerede flash-animatoren Arin Hanson, bedre kendt som Egoraptor, der for nogle år siden gjorde sig populær på internettet med sine "Awesome" videoer, hvor han gør grin med forskellige videospil, heriblandt Metal Gear Solid, Mega Man, Sonic og nyere spil som L.A. Noire.

Dementium 2 HD dukker op på Steam

Mens Mutant Mudds Deluxe rammer PS3 & Vita i Nordamerika

Det er en stor dag for Renegade Kid. Både deres first person shooter/horror spil, Dementium 2, og deres retro platformer, Mutant Mudds, har nu fået forbedrede versioner udgivet på nye platforme.

DayZ er nu på Steam Early Access

Men den er ikke helt levende endnu

Den stærkt populære Arma 2 Zombie-MMO-mod Day Z er netop blevet udgivet i standalone form, omend i alpha version, på Steam Early Access today.

FeatureVIDEO: Cut Mans hverdag

Hvordan får en Robot Master egentlig hverdagen til at gå?

Youtube brugeren Esquirebob er en ganske dygtig CGI animator. Og når han ikke lige sidder og laver animerede versioner af nogle af morsommere øjeblikke fra Game Grumps, så viser han da også at han har sin helt egen udmærkede sans for humor i sine selvskrevne videoer. Som for eksempel i denne video, hvor Cut Man må trækkes med en irriterende nabo.

Er man blandt dem, der savner de gamle dage, hvor konsollerne vrimlede med farverige, antropomorfiske dyremaskotter, der alle havde deres egen 3D platformer, så er der måske grund til at juble. The Legend of Lobodestroyo VS La Liga de Los Villanos har nemlig for nyligt nået målet for deres Kickstarter kampagne.

Double Fine annoncerer puzzle adventure Hack 'N' Slash

Schafer: "Jeg tror vist nok det indeholder algoritmer"

Psychonauts og Brutal Legend udvikler Double Fine har nu annonceret deres seneste projekt, Hack N' Slash, et puzzle action spil om hacking, der skal udkomme til PC, Mac og Linux i løbet af det første halvår i 2014.

FeatureThe Dex: Pokémon helt ned til de mindste detaljer

Enkelte pokémon studeres i dette YouTube show

Pokémon er et betydeligt mere avanceret spil end de fleste tror. Der er meget mere, man skal overveje, hvad angår de enkelte kreaturers egenskaber, end hvilken type de er og hvor højt level de er. Og det kan for mange være ret uoverskueligt at prøve at regne de bedste kombinationer af egenskaber, stat-boosting genstande og holdsammensætninger ud. Men frygt ej - YouTube kanalen The National Dex er er for at hjælpe.

GTA Online's deathmatch & race creator er nu i Beta

Campaign DLC udgives eftersigende i 2014.

Grand Theft Auto Online's content creator har muligvis ikke en officiel udgivelsesdato endnu, men Rockstar vil gradvist lade dets nye features snige sig frem i form af deathmatch & race creators beta tests, som netop i dag ryger online via en gratis opdatering.

første forrige