Picture of Simon Parkin

Simon Parkin

Contributor

Simon Parkin is an award-winning writer and journalist from England, a regular contributor to The New Yorker, The Guardian and a variety of other publications.

Featured articles

FeatureI en Liga for sig

Backstage hos Riot Games, førsterække pladser til verdensmesterskabet i League of Legends.

FeatureStar Wars 1313 preview: Kraften viger for realismen

Der er en overflod af flot grafik i LucasArts nye spil, men er det alt?

FeatureSpilmusik i front

Sådan brød spilmusikken gennem lydmuren.

FeatureTekken 6

Bare kom nærmere. Namco vil dig intet ondt.

”Europa er meget vigtig for os”, proklamerer produceren på Tekken 6, Katsuhiro Harada, ivrigt for at pointere, at hans besøg til London var meget mere end blot et høflighedsvisit. Selvom den seneste titel i rækken af Namcos kampspil dominerer det japanske arkademarked, kommer mere end 90 procent af salget af Tekken fra Vesten. Af disse, så blev over halvdelen af seriens 33 millioner solgte eksemplarer afsat i Europa, som også står for næsten to tredjedele af det globale salg af Tekken 5 til dato. Så for Harada og hans hold, er spillets efterårsudgivelse til Playstation 3 og Xbox 360 meget vigtig.

Phantasy Star Portable

PSP til PSP.

Vores hobby er fuld af glemte verdener. Byer, hvis gader og bygninger, som vi engang kendte ligeså godt som en indfødt taxachauffør, er med tiden blevet ligeså forgængelige som gårdagens drømme. Bakkerne, dalene og skovene som udgør stien til Rabanastre eller Imperial City, synes snart at svinde ind til kontekstløse klumper af polygoner og teksturer. Det er næsten hver eneste spilverdens skæbne at blive glemt, at synke til bunds i forglemmelsen som arkæologiske rester i den tyngede hukommelse på den rejselystne gamer.