Picture of Catherina Svendsen

Catherina Svendsen

Contributor

Catherina elsker at kaste sig ud i nye projekter, og kan som regel ikke holde mund, når nogen spørger ind til det. Hun elsker gifflar, og der forsvinder gerne en hel pose, når hun tjekker de nyeste spil ud for Eurogamer. Hvis man lytter godt efter, kan man stadig høre den jyske dialekt, som nok aldrig forsvinder helt. I sin hverdag kan man finde hende på KUA, hvor hun studerer film- og medievidenskab med spansk som tilvalg.

Featured articles

Wii Fit U er forsinket igen

Denne gang er det dog kun én uge

Et lille kig på PC og Oculus Rift spillet The Forest

Gyserspillet skulle gerne komme ud, før året er omme

Ny Diablo 3: Reaper of Souls trailer

Udvidelsen kommer med en del nye elementer til spillet

Mercenary Kings kommer til PS4 denne vinter

Der er rygter om Vita forbindelse til multiplayer

Projects Cars kommer til PS4, Xbox One og SteamOS

Spillet bliver dedikeret til den næste generation af konsoller

Xbox Ones Kinect kode-skanner er lynhurtig

Microsoft viser funktionen her

Kinect er kommet med en ny funktion til sensoren til Xbox One. Det er nok en af de bedste opgraderinger til dato. Sensoren kan nemlig skanne en spil-kode, uden at du selv skal skrive en masse informationer ind.

Project Zomboid kommer ud i denne uge

Spillet kan købes gennem Steam Early Access

Udvikleren Indie Stone har lige udtalt, at deres zombie-overlevelsesspil Project Zomboid kommer ud på Steam Early Access på fredag d. 8. november. Dette sker efter den utrolig succesfulde kampagne på Greenlight sidste år.

Her er DriveClubs afløser

Udviklerne bag indiespillet Contrast er kommet med en ny trailer

Vi hørte tidligere på måneden, at Evolutions racerspil DriveClub bliver forsinket til 2014. Det er lidt ærgerligt for PlayStation Plus abonnenter, da spillet var en del af PS4'ens udgivelsestitler, og ville have været gratis for dem at downloade fra dag ét. Istedet har Sony givet abonnenterne gratis adgang til indiespillet Contrast.

FilmVideo: En rigtig tøsedreng spiller Cry of Fear

Oktober er gyserspillenes måned

I anledning af Halloween har Cry of Fear bevæget sig op på listen over mest sete spil på Twitch i øjeblikket. Der er åbenbart flere personer, der har besluttet sig for at spille gyserspil i denne tid, og det giver underholdende resultater.

første forrige