Picture of Morten Hansen

Morten Hansen

Contributor

LucasArts arbejdede på HD remake af Day of the Tentacle

Ifølge rygter var det 80% færdigt

Da Disney opkøbte LucasArts markerede det slutningen for LucasArts' egen udvikling af spil, som ellers har en lang, succesrig tradition bag sig i form af mastodonter såsom Monkey Island serien, Indiana Jones spil, Grim Fandango, ikke mindst en lang række Star Wars spil herunder Knights of the Old Republic og X-Wing serien.

LucasArts om det aflyste Star Wars 1313

Flot concept art viser en ny side af spillet der aldrig blev til

LucasFilm aflyste tidligere i år dets Star Wars spin-off, Star Wars 1313, som omhandlede den berygtede og beundrede dusørjæger Boba Fett. En anonym udvikler på projektet har nu lækket billeder og fortalt IGN omkring historien der lå bag projektet.

Rockstar gearer op til GTA Online

Multiplayer-delen til GTA V lanceres næste måned, forvent en turbulent start

Rockstar er ved at gøre hvad de kan for at gøre multiplayer delen af GTA 5, i form af GTA Online, klar til det massive antal spillere de forventer vil spille det. De fortæller at de blev overvældet af populariteten af GTA 5 og derfor er i gang med at udvide antallet af servere der skal sørge for at det hele kører glidende.

Sådan ser Nosgoth ud

Nosgoth er en gratis multiplayer udgave af Legacy of Kain spillet

Square Enix har lige løftet sløret for Nosgoth, et free-to-play multiplayer spil der foregår i Legacy of Kain universet.

Killzone Shadow Fall med Season Pass

Inkluderer co-op med 10 baner samt yderligere multiplayer udvidelser

Killzone Shadow Fall's udvikler, Guerrilla Games, lover 6 udvidelser til spillet der lanceres samtidigt med PlayStation 4, og fortæller nærmere omkring de addons der følger med i et Season Pass.

Guild Wars 2 update: Gratis trial

...Men kun frem til den 4. oktober

På tirsdag lancerer ArenaNet,skaberne af Guild Wars 2, en ny opdatering til spillet. Allerede på fredag bliver der dog mulighed for at prøve spillet via en trial, man skal dog være ret hurtig for muligheden stopper igen allerede fredagen efter, den 4. oktober.

Mere Metal Gear Solid 5 gameplay!

Endnu en video fra Tokyo Game Show har set dagens lys

I sidste uge så vi et smugkig af Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes, hvor Snake sniger sig rundt i mørket i en militærlejr.

Final Fantasy 15 Trailer

Kortvarigt klip af gameplay vist på Tokyo Game Show

I forbindelse med Tokyo Game Show 2013 har Square Enix udgivet en ny trailer til deres kommende spil Final Fantasy 15 som oprindeligt var planlagt til at udkomme på Playstation 3.

Gameplay video med Metal Gear Solid 5 direkte fra TGS2013

Kojima fremviser 12 minutters gameplay fra det næste spil i serien

I disse dage afholdes Tokyo Game Show i Japan hvor der traditionelt er fokus på japanske spil. I den forbindelse har manden bag Metal Gear Solid afsløret en 12 minutter lang gameplay demo hvor man får et indblik i prologen til spillet i form af Ground Zeroes.

Opgradér Final Fantasy 14 fra PS3 til PS4 gratis

Du mister muligheden for at spille det på PS3

Square Enix udgav MMORPG'et Final Fantasy 14: A Realm Reborn i slutningen af august, som et remake af det originale Final Fantasy 14 der fik så dårlig modtagelse at det blev lukket ned efter kun 2 år på markedet.

Sony undersøger problemer med GTA 5 på PS3

De foreslår at slette og gendownloade spillet

I kølvandet på lanceringen af Grand Theft Auto 5, har brugere som har købt spillet i digital udgave via Sony's spiltjeneste PSN, oplevet problemer med at installere spillet.

Mega Man's åndelige efterfølger udkommer bredt

Mangler 1,1 millioner dollars for at nå målet for PS4 og Xbox One

Manden bag spil-serien Mega Man, Keiji Inafune, er i gang med at få finansieret en spirituel efterfølger i form af Mighty No. 9 via Kickstarter, og målet for udgivelse til PS3, Xbox 360 og Wii U er nu nået, da Kickstarter projektet har sikret 2,2 millioner dollars.

EA får ny topchef

Kan han rette op på EA's image?

Electronic Arts har netop meddelt, at de har udpeget efterfølgeren til John Riccitiello, som blev opsagt på grund af dårlige regnskaber.

Sådan kommer kontroversielle Gridiron Thunder til at se ud

Spillet udkommer i slutningen af måneden

Spiludvikleren MogoTXT som holder til i San Francisco har forsinket det kontroversielle spil Gridiron Thunder, som udkommer eksklusivt til den Android-baserede Ouya platform. Det er forsinket med to uger og MogoTXT har frigivet en ny gameplay video som viser den seneste udgave af spillet, se videoen nederst i artiklen.