Picture of Malthe Wandall-Holm

Malthe Wandall-Holm

Contributor

Dette er den oprindelige kattemand. Behåret og blød. Som at leve inden i en bjørn. Derudover er enheden der kendes som Malthe god til MOBA-genren, og er ikke bleg for at skråle ørerne af sine medspillere, når de ikke kan finde ud af 'at plante den skide ward!'.

Featured articles

LEEEEROOOY JENKINS fejrer ti års fødselsdag

Den gjaldende kriger er blevet gråhåret

Kan du overleve i det ydre rum?

Menneskeheden er ved at stille træskoene og kun DU, samt lidt hjælp fra Kickstarter, kan redde os

Goblins vs Gnomes springer i luften i dag

Log ind i den spritnye udvidelsespakke til Hearthstone inden d. 19. december og få tre gratis kortpakker

FeatureHeltinde gør cinematisk entré i League of Legends

Hvad er prisen for hævn? Såmænd kun din sjæl

Selvom landskabet bogstavelig talt har ændret sig drastisk over de sidste par dage i League of Legends, med indførslen af den omfattende nye 'Preseason 2015'-patch, er der stadig blevet plads til lidt kreativ udfoldelse fra de californiske kyster, hvor udvikleren Riot har hjemme.

FeatureWorld of Warcraft eller magien der blev borte

Vores skribent mener, at Blizzard har tryllet magien i World of Warcraft væk

Vores ivrige League of Legends-spiller, Malthe, er vendt tilbage til Azeroth efter at have været i 'World of Warcraft'-eksil siden udvidelsespakken 'Wrath of the Lich King'. Her er en opsummering af hans indledende tanker omkring Warlords of Draenor efter en uge i selskab med Blizzards nye kapitel i sagaen.

Selv hos en proklameret ateist er der nok inderst inde, bag den totale fornægtelse af tilstedeværelsen af guder, et smalt ønske om, at der bag dødens slør gemmer sig en ny tilværelse for vores sjæl og ikke blot et sort tomrum. Skuler man til den buddhistiske livsanskuelse vil summen af dit livs handlinger, tanker og idéer udmønte sig i din karma, der har indflydelse på dit næste liv.

Jagten på den største 'douche'

Det er vel ikke nogen overraskelse, at han er at finde i det mørke Mordor

I gamle dage hed det Karl Smart, blærerøv eller pralhals, men som unge i alle andre tidsaldre nægter vi at anerkende vores ophavs ordspind og finder på vores eget lort (som det hedder sig). Du kan for tiden knapt påføre dig en smart jakke, et par hurtige briller eller nuppe halvdelen af din vens pizza med et smørret smil på læben uden at blive kaldt 'douche'. Det er det nye sort på gaden, men åbenbart også, passende nok i landet hvor det meste befinder sig i den mørke ende af gråskalaen, i Mordor.

En retrogamers våde drøm blev.. lidt vådere

Skraldespand viste sig at indeholde andet end udsmidte mælkekartoner

Selvom det er de færreste af os fra de lidt yngre generationer, der har lagt hånden på Nintendos sagnomspundne Nintendo Entertainment System (NES), har vi næsten allesammen hørt den nævnt i en eller anden sammenhæng - i visse ældre retro-kredse bliver stemningen næsten andægtig ved nævnelsen af apparatet, og man fornemmer at kunne høre fjerne højtonede korstemmer, som var det en himmelsk åbenbaring, der udspiller sig.

Forza Motorsport 5 - Anmeldelse

Skal kølerhjelmen poppes?

Mens stuer i resten af verden har rystet til lyden af brølende V12-motorer og lugtet af den imaginære dunst af brændt gummi siden november sidste år, er Forza Motorsport 5 på hjemlige breddegrader først netop sluppet ud af starthullerne sammen med ankomsten af Xbox One på dansk jord. Samtidig er den kulørte og popsmarte lillebror, Forza Horizon 2, netop landet til stor hyldest fra blandt andet vores egen sofa-chauffør, Janus. Kan FM 5 stadig spille med musklerne næsten et år senere, og er der nogen grund til at købe 'oldingen' fremfor det dugfriske Horizon, er nogle af de spørgsmål, jeg kaster mig hovedkulds ud i at besvare.

League of Legends varmer op til verdensmesterskaberne

Video tager dig gennem pro-scenens spæde begyndelse til sin nuværende storhed

Vi nærmer os så småt verdensmesterskaberne i League of Legends, der i år bliver afholdt i e-sportens fødested, Sydkorea. Den 19. oktober skydes finalen i gang i Sangam Stadium med kapacitet til 66.000 mennesker, og en præmiesum på næsten seks millioner kroner til vinderholdet. Før vi når til desserten, er der dog et hav af indledende kampe (se oversigt her), så vi kan få luget ud i de svagere kombattanter og stå tilbage med de udvalgte, stærkeste få.

Selvom vi ofte hylder live-tv for teknologiens rivende udvikling og muligheden for at se samtidige begivenheder på den anden side af verden direkte i flimmerkassen, må vi være ærlige overfor hinanden og indrømme, hvad det egentlig er, der trækker i os. Det er vores indre nederdrægtige dæmon, der afventende gnider sig i hænderne, og håber på at noget går galt, før TV-teknikerne kan nå at skifte billede. At Natasja Crone glider i kjolen under Melodi Grandprix, at en nyhedsvært snubler og falder af podiet midt i en vindruetrampning eller at Line Baun Danielsen ikke er så god til at skelne mellem 'rigtige mennesker' og dyreriget.

Hvem stjal alle ørehængerne indenfor spilmusik

Har de moderne spil efterladt lydmagien i grøftekanten til fordel for ensartede, bombastiske orkesterstykker

Kan du huske de søde toner, der strømmede ud af dine Game Boy i frikvarteret eller din PlayStation, når du kom hjem, smed skoletasken i hjørnet og på små børneben stormede mod fjernsynet. De dér melodier, som alle kendte og nikkede i takt til; Mega Man, Pokémon, Mario - som selv den dag i dag sidder fast forankret i vores hjernebark.

Hvad eSport egentlig går ud på

Har du altid haft lidt svært ved at vride hjernen omkring den elektroniske sportsverden, kan det her måske hjælpe

Selvom termen 'e-sport', der beskriver den professionelle, konkurrerende scene indenfor gaming, efterhånden er ved at være anerkendt i de fleste kredse, er der stadig mange mennesker, der ikke anser elektronisk underholdning som en sport. Det bliver anklaget for at mangle den fysiske topformåen, den nerve og det nærvær, der kendetegner mere regulær, klassisk sport.

Arresteret midt i stream

'Se mor, jeg er i fjer..'

Streaming går lige i hjertet på seerne, fordi det giver en hidtil uset mulighed for at blive 'budt indenfor' hos de bedste gamere verden over, og se hvordan de med hurtige museklik og skarpe observationer kæmper sig til sejr. Men det er ikke kun computerskærmen publikum ser; via et webcam får de også et lille udsnit af den virkelige verden, der udover gameren selv ofte viser en slidt læderstol, nørdede plakater og måske en nysgerrig kat.

Krydr din Lego-samling med lidt gaming

.. eller har du for klodsede fingre?

Mange danskere så bekymrede til i de første år af det nye årtusinde, da vores knejsende legetøjsgigant Lego tog det ene hårde økonomiske slag efter det andet. For en lille nation med kun en håndfuld internationale brands og en international stolthed, der har været på retræte siden Harald Blåtands forkromede dage, gjorde det ondt helt ind til benet. Men i 2005 vendte skuden med plus på bundlinjen, og Lego har siden da haft vind i sejlene.

Guide: Sådan gør du Steam hurtigere

Og det kommer samtidig til at se lækkert og luftigt ud

For den moderne gamer er der ingen vej udenom Steam; den største internetplatform for computerspil. Men Steam er ikke altid lige let at danse med, og gør krav på en del af din computers ressourcer, samtidig med at programmet efter mange gensyn måske er blevet en anelse kedeligt at se på. Det fikser vi dog med et snuptag i form af vores lille guide, der giver Steam en overhaling med et nyt, friskt 'sommerlook' og en mere flydende, hurtig brugeroplevelse.

Halvfemsernes glade vanvid

Kan du huske de rigtige skuespillere, der rådgav dig på vej til verdensherredømmet i Civilization 2

Tilbage i midt-halvfemserne havde spiludviklere to måder at håndtere videosekvenser på. Den oftest valgte var klassisk computergrafik, der modsat de ultraflotte 3D-film Pixar producerer (med meget behårede karakterer, så de kan vise deres utrolige evne til at gengive selv spaltede ender), primært bestod af stive figuranimationer med savtakkede arme grundet den lave opløsning. Den anden var at hive et par C-skuespillere eller den nærmeste uheldige programmør ind, smide dem i et kostume og få dem til at levere replikker efter bedste formåen.

Hvordan ville mere realistiske Pokémoner se ud

Vi har svaret til dig, men du ville måske hellere have været foruden

Han er arrogant, en snydepels og ikke mindst rødhåret. Din ærkerival sætter hak ved alle de ting, der karakteriserer en sand skiderik. Han står på den anden side af den afmærkede arena med et overlegent smil, der fortæller dig, at han ikke er et sekund i tvivl om, at sejren er hans. Men du har ikke gentagne gange overhørt en uendelig lang intro og stoppet Team Rocket fra at få fingre i din, åbenbart, utroligt attraktive Pikachu og slidt kondiskoene tynde, i kampen om at få 'fanget dem alle'. For at fortælle omverdenen, at du er en hård hund, og fordi du ved, at skidtet er ved at gå ned, vender du kasketten 180 grader. Du slynger din rødhvide bold henover arena'en - og ud dumper et rynket, hårløst lille misfoster med blege øjne og leverpletter. HVAD?!

FeatureUltimate Fighting på slap line

Se med når bizarre fejl tager overhånd i EA's UFC

Det er sjældent, at de store Ultimate Fighting-kampe i Las Vegas' mest prominente kasinoer, Caesars Palace og MGM Grand, er skueplads for en omgang galskab, hvor kæmperne flyver gennem luften som babyer på trampoliner eller laver det klassiske gedetrick med at ligge på ryggen, stiv som et bræt og spille død. Selvom det ville være et anderledes syn, er dette nok for det bedste.

Spillet som tiden glemte

Én mands 13 år lange kamp for at færdiggøre sit drømmespil

Det tog britiske Adam Butcher tretten år at færdiggøre sit livs projekt i form af spillet 'Tobias and the Dark Sceptres', som han påbegyndte i sine spæde teenageår i slutningen af halvfemserne, og først nu har lagt sidste hånd på. Den sprudlende indiescene, der for tiden spytter den ene sublime og højprofilerede spiloplevelse ud efter den anden, bestod dengang af en gruppe amatører, der i deres fritid havde kastet kærligheden over at nørkle med hjemmestrikkede 2D-animationer og primitive programmer til spilkonstruktion.

Hvor mange Mario'er kender du

Vi kan kun krydse et par stykker af listen

På trods af lidt ensidig tøjsmag udover det totalt outrerede og knap så meget eksperimentering med skægtrimmeren må man sige, at Mario er lidt af en verdensmand. En ørn til golf, styr på piller, tæmmer af dinoer, mesteren over dem alle bag gokart-rattet - listen af færdigheder er uendelig lang. Han har holdt spræl i skelettet i over tredive år, og du kan roligt regne med, at han er overalt, hvor Nintendo har sat sine nuttede, farverige fodspor.

Gør dig klar til at tisse i bukserne

... af skræk over en tog-simulator

Markedet bugner af gyserspil, der prøver at tage livet af os med psykiatriske anstalter proppet til bristepunktet med morderiske patienter, en dunkel skov fyldt med blodtørstige kannibaler eller en løssluppen xenomorph (læs: død og ødelæggelse camoufleret af flot latin) i et forladt rumskib.

Der er god stemning, fuglekvidder i luften og lethjertet snak mens valget af de forskellige helte foretages, før det egentlige spil går i gang. Vores "mand" i midten har åbenbart fået tidligere fri fra skole i dag, og denne uforudsete flugt fra triste, trivielle gøremål fejrer vi sammen med ham. Os andre? Nej, vi er en gruppe voksne, der enten har ladt livets mere seriøse gøremål stå på hold for en formiddag eller lystigt sutter på statskassens fuldfede pat i ugidelige jobløshed foran skærmen. Her er plads til os alle.

E3 2014: Den hurtige gennemgang af konferencerne

Til de travle business-typer, der ikke kan sætte et par timer af til familie eller computerspil

Årets største gaming-kanon er skudt af og E3-spilmessen i Los Angeles buldrer derudad for fulde gardiner. Fra i går aftes til ud på de tidlige morgentimer sad vores to trofaste nyhedsreportere Mark og Jonatan klar ved tasterne og kommenterede på begivenhedernes gang hjulpet afsted af en solid koffein-promille i blodet.

Hvilket våben ville DU vælge

Billede med mange af de blodige værktøjer vi gennem tiden har brugt til at filetere besværlige typer med

Skær! Pløk! Hammer! Swasschiiiin! (Sidstnævnte var den fonetiske fortolkning af et lyssværd, der skar gennem luften)

PlayStation Plus åbner for sommerballet

Juni måned byder på artsy 2D-pixelspil, uforskammet markante kvindelige fortrin og basket til de sportshungrende

Juni er ved at stikke sit fregnede, sommerbrune ansigt frem, men det skal ikke holde os garvede gamer-veteraner fra at tilbringe et par timer med en håndholdt i æbletræets skygge eller foran skærmen i stuens mere tempererede klima. Hvis du er i tvivl om, hvilke spil du eventuelt skal kaste dig over, og ligger inde med en moderne Sony-konsol, kan det være, at PlayStation Plus fra d. 4. juni kan give dig et skub i den rigtige retning.

Kom til tops i Hearthstone

Har du svært ved at stige i rang i Blizzards vanedannende kortspil, har vi måske løsningen til dig

Vi nåede knap nok at få pusten efter endelig at have smidt World of Warcraft-lænkerne og genfundet det normale liv med menneskelig interaktion og arbejde, før Blizzard tryllede endnu et narkotikum til masserne ud af troldsmandsærmet i form af kortspillet Hearthstone.

første forrige