Picture of Sheila Stormfeldt

Sheila Stormfeldt

Staff writer

Sheila er en vaskeægte fan-girl, især når snakken falder på The Sims, hvor hun ynder at bygge for derefter at dræbe både venner og bekendte. Er ved lejlighed set iført Mario-kasket og moustache, hvilket har givet hende det yndefulde øgenavn Mariohat Stormpants. Største spilbedrift var da hun romancede samtlige NPC'er i Dragon Age i én og samme gennemspilning. Har været hos Eurogamer.dk siden 2013.

Featured articles

The Sims 4 snydekoder

Så har vi opdateret listen med de nyeste tips og tricks

I anledning af The Sims 4 udgivelse, har vi her på Eurogamer samlet en hel liste af snydekoder, som vi håber I vil få glæde af. Velbekomme!

Sådan får du din egen koplante i The Sims 4

Advarsel: Mangel på fodring kan forårsage en pinefuld død

Her på Redaktionen er vi vilde med koplanten, og i den anledning har vi her på Eurogamer lavet en simpel guide til dig, så du kan få din helt egen koplante i The Sims 4. Vi har forneden listet de to nemmeste metoder, som har virket bedst for os her på Redaktionen. Vi ønsker dig en god koplante-jagt!

Sådan får du tvillinger i The Sims 4

Lad rollingerne vælte ind

Har du længe haft en desperat drømt om at få tvillinger i The Sims 4, men hver gang du sætter dig til at prøve, har det mislykkedes gang på gang? Hvis ja, så bare rolig! Her på Eurogamer vil vi guide dig, så du endelig kan få den store virtuelle familie, du altid har drømt om.

The Book of Unwritten Tales var et peg-og-klik-eventyrspil fra 2011, som gik i hjertet på de fleste. Det blev især prist for sit fantastiske gameplay, sit smukke univers og ikke mindst, de yderst velskrevne og sjove dialoger. Også udvidelsen, The Critter Chronicles, blev modtaget med begejstring fra seriens fans. Da spillets udviklere, KING Art, annoncerede en toer, var det til stor jubel, men også skepsis, for hvordan laver man en opfølger til så stærkt et udspil?

Aliens invaderer ny expansion til The Sims 4

Hvem har aldrig drømt om en grøn Mars-boer i familien?

I går var vi på besøg hos EA i Stockholm for at teste den helt nye expansion til The Sims 4, der som bekendt går under navnet Arbejdstid. Vi arbejder på et længere skriv om vores indtryk, men her følger de største nyheder ved udvidelsen.

Machineers - Anmeldelse

Et finurligt dansk spil om tandhjul og hjernegymnastik

Vi befinder os i Tivoli Town, en sød mekanisk by, der rummer en masse finurlige, men hjælpeløse robot-indbyggere. Du spiller som Haydens nye lærling, der har en drøm om at blive en ægte Machineer, men Hayden er en streng chef, som kun kan imponeres ved hjælp af hårdt, seriøst arbejde.

The Sims 4 - Anmeldelse

Cogito ergo sum

The Sims 4 er mange ting. En fremragende simulation, et virtuelt dukkehus, hvor drømme, eller mareridt, kommer til live og hvor man kan prøve alt det, livet ikke byder en. I den henseende er The Sims 4 en succes. Men det er også et flop, især hvis man er blandt dem, der har brugt mange år, og penge, på at følge seriens udvikling. Som garvet kending fremstår det nemlig tomt og lidt som en skygge af sin forgænger, The Sims 3. Der mangler noget, og denne fornemmelse varer ved spillet igennem. Forklaring følger.

South Park: The Stick of Truth - Anmeldelse

En episk søgen efter at blive cool

South Park: The Stick of Truth er noget af det bedste jeg nogensinde har prøvet. Det er ikke for sarte sjæle. Har du lyst til at besøge naboen? Fint, men det sker altså at du finder ham i stuen, hvor han dyrker samleje med en hest eller river den af foran fjernsynet. Man kan også vælge at låne toilettet for at lægge en ordentlig hørmer, som derefter kan bruges til at smide efter sine fjender i kamp. Lyder det for syret?

Sims 3: Ind i Fremtiden - Anmeldelse

Udforsk EA's bud på fremtiden

For fire måneder siden udkom den nye og sidste udvidelsespakke til The Sims 3 serien. Forestil dig en episode fra den kendte tegneserie The Jetsons. Ryst posen godt og bland stilen med den typiske science fiction genre. Og voila, så har du The Sims 3: Ind I Fremtiden.

Del dine Steamspil med familie og venner

Begrænset beta begynder i næste uge

Valves nye introducerer nu Family Sharing til Steam. Den vil give brugerne mulighed for at dele et spil med familiemedlemmer på tværs af flere konti. Tjenesten vil allerede være tilgængelig som begrænset beta i næste uge på Steam.

Ny digital platform til The Sims 4

Deling vil fremover foregå in-game

The Sims 4 udvikleren Maxis er igang med at integrere en digital platform til The Sims 4, som vil give spillerne mulighed for at dele indhold med andre brugere i hele verden, har Maxis fortalt til VideoGamer.

første forrige