Picture of Thomas Bornø

Thomas Bornø

Contributor

Thomas har været gamer næsten ligeså længe som han har været Thomas. Resident Evil lagde fundamentet for hans livslange fascination af zombier og Fallout cementerede hans permanente higen efter postapokalyptiske verdener. Med sin svaghed for æstetik, grafisk realisme og first-person uhygge er Thomas en dedikeret PC mand som hellere vil udforske digitale verdener end sin egen ikke-eksisterende baghave.

Featured articles

Razer Naga Hex V2 - Anmeldelse

Nyt legetøj til MOBA-folket

MSI GeForce GTX 1070 Gaming X - Anmeldelse

Den Taiwanske Drage banker sømmet helt i bund

Blue Microphones Yeti Blackout - Anmeldelse

Krystalklar lyd til streamer-folket

Razer Turret - Anmeldelse

Sofagaming uden kompromis?

2016 har været året hvor vi for alvor er begyndt at se introduktionen af lapboards - en transportabel hybrid af tastatur, musemåtte og mus, i én samlet pakke, beregnet til sofa-gameren, der ikke vil begrænses til en controller. Både Corsair og Roccat har tidligere lanceret deres egne varianter, med henholdsvis Lapdog og Sova og nu er turen kommet til Razer, der med den nye Turret vil forsøge at redefinere stuens gaming-potentiale.

Acer Predator Z650 - Anmeldelse

Gaming på det store lærred

"Gaming" og "projektor" er ikke typisk ord der går hånd i hånd. En skam vil mange nok mene, men grundet en mangelfuld teknologi har kompromiserne for de fleste været talrige nok til, at man har holdt sig til mere sikre valg, som fjernsyn og PC-skærme. Den nye Predator Z650 er Acers bud på en projektor, der ikke kun vil glæde film-entusiasten, men også gameren der ønsker at spille på det helt store lærred. Via en række unikke features skal Z650 appellere til en lang række forbrugere, der måske ikke ligger inde med den slags plads som typiske projektor-ejere har at gøre godt med.

Logitech K830 - Anmeldelse

Den ultimative fjernbetjening til hjemmebiografen

HTPCer (Home Theater PC) har altid været en interessant størrelse, der dog kræver den rette hardware, hvis man vil udnytte denne konstellation fuldt ud. Et mediecenter i dagligstuen kræver trådløst udstyr hvis det virkelig skal skinne og foruden headset og controller, er det oplagt at anskaffe sig et trådløst tastatur til at styre slagets gang fra sofaen. K830 er Logitechs flagskipsmodel inden for denne kategori af periferi-udstyr og jeg kan godt allerede nu afsløre, at dette tastatur lever op til sit fornemme prædikat.

Nvidia GeForce GTX 1060 - Anmeldelse

GTX 980-performance til masserne

Med lanceringen af Nvidias nye superstjerne-grafikkort, GTX 1080, samt årets bang for your buck-kandidat, GTX 1070, tidligere på sommeren, forestiller jeg mig, at der nok er mange, der har haft dankortet fremme og opgraderet deres PC. Men for dem der ikke søger denne form for astronomisk performance, og samtidig ønsker at at holde deres system budget-venligt, er der nu et nyt alternativ.

Razer ManO'War - Anmeldelse

Razer vasker tavlen ren

På trods af at Razer, i min optik, ligger inde med det bedste tastatur på markedet, i form af deres DeathStalker Chroma, og også byder på en række lækre kvalitets-mus, der blandt andet tæller den legendariske DeathAdder og den trådløse Mamba, så har jeg aldrig været fan af deres headsets, som jeg uden sammenligning mener er firmaets svageste led. ManO'War er Razers nyeste skud på stammen - et trådløst alt-i-ét-bæst til PC og PS4, der med mulighed for både stereo og 7.1 Surround Sound, har potentiale til at vaske tavlen ren for Razer og matche den kvalitet vi ser hos deres andre produkter.

Kingston HyperX Cloud Revolver - Anmeldelse

Kan Kingstons nye seksløber måle sig med sin forgænger?

Det er svært ikke at være spændt på at anmelde Kingstons nyeste gaming-headset, når man tænker på, at de tidligere, efter min mening, har produceret det absolut bedste af slagsen i form af deres sublime HyperX Cloud II, der erstattede det næsten lige så fuldendte Cloud I. Det nye headset er døbt Revolver, men kan det løfte den tunge arv fra forgængerne?

Corsair K70 RGB RapidFire - Anmeldelse

Corsair og Cherry debuterer de nye MX Speed-taster

Vi skal i dag se nærmere på den nyeste udgave af Corsairs berygtede K70 - et mekanisk tastatur, der siden sin første udgave, tilbage i 2013, af mange er blevet hyldet som et af de absolut bedste på markedet. Som de fleste andre producenter, så byder disse årlige revisioner af tidligere produkter sjældent på de store innovative tiltag, men er i stedet blot blevet underlagt forskellige kosmetiske ændrigner. K70 RGB RapidFire ligner også sin forgænger til forveksling, men der er nyt at finde under tasterne - eller retter i tasterne. Dette er nemlig det første tastatur i verden der gør brug af Cherrys splinternye MX Speed-taster, der har et aktiveringspunkt på bare 1,2mm sat overfor de 2mm som de andre MX-taster byder på.

Razer BlackWidow X Chroma - Anmeldelse

Den sorte enkes nye klæder

Razers flagskibs-tastatur, den sorte enke, aka BlackWidow, har gennem årende set sin del af iterationer, der både har dækket over forskellige udformninger, tilføjelsen af RGB og senest med deres nye "X"-model; et ny kabinet i metal. For under overfladen er der i virkeligheden tale om et BlackWidow Chroma, nu bare i metal og uden USB pass-through som man normalt finder på de ældre BlackWidow-modeller. Ideen er at barbere lidt af prisen af, for dem der alligevel ikke benytter sig af denne feature samtidig med at brugeren får et mere robust og holdbart produkt.

Acer lokker med gaming i 120 tommer

Eurogamer er taget en tur til The Big Apple for at se nærmere på Acers kommende gaming-produkter

Acer Har netop afholdt deres årlige globale presse-event i New York, kaldet "Next", hvor jeg havde fornøjelsen af at se nærmere på og prøve deres kommende gaming-produkter, der er sat til at udkomme I første halvdel af 2016. Selve eventet bød på over 250 produkter, med over 40 ny-annoncerede enheder, der bliver lanceret inden længe. I gamer-regi, var der dog en del allerede annoncerede produkter at finde, blandt andet firmaets vanvittige X34. Men der var også nyt under solen, i form af følgende produkter, der alle udkommer på det danske marked i løbet af de kommende måneder.

Razer Leviathan Mini - Anmeldelse

Lillebror med stor lyd

Det er ca et år siden, at Razer lancerede deres første bud på en højtaler-løsning, i form af deres imponerende Leviathan. Men vanen tro var det ikke hvilket som helst højtaler, men i stedet en overbevisende Soundbar/Subwoofer-kombo, der på én og samme tid, var både en fryd for øjet såvel som øret. Nu har Razer sat sig for at prøve at gentage successen - denne gang med en trådløs miniatureudgave af originalen, der i modsætning er beregnet til at have med sig rundt, sammen med sin laptop, tablet eller Smartphone. Og på trods af sit beskedne fodaftryk, formår denne miniput af sparke fra sig.

Creative E-MU XM7 - Anmeldelse

Creatives første bookshelf-højtalere leverer sød musik

For kort tid siden anmeldte jeg Creatives X7 - en yderst potent forstærker og Digital til Analog Converter(DAC), til dem der kræver flere hestekræfter end hvad deres bundkort er i stand til at levere. Sammen med deres X7, har Creative også lanceret deres første bookshelf-højtalere, E-MU XM7, der er designet til at udnytte X7'erens fulde potentiale. Denne anmeldelse er derfor udført parret med Creatives X7, og tager derfor ikke højde for de varierende resultater man ville kunne opleve med andre forstærkere og DACs.

Logitech G900 Chaos Spectrum - Anmeldelse

Der er ensomt på toppen

At Logitech skulle være et firma der tager kvaliteten af deres produkter yderst seriøst, kan der næppe herske nogen tvivl om. Under min tur til deres G Labs forrige år, stod det klart, at Logitech har en mission om at sætte standarden på periferimarkedet - en mission de må siges at klare ganske overbevisende, hvis man kigger på niveauet på blandt andet deres G402, G502 og G602. Med deres nye G900 tager Logitech dog skridtet videre og leverer den, fra et teknologisk standpunkt, stærkeste gaming-mus nogensinde.

Danske SharkGaming har siden oktober 2009 tilbudt skræddersyede gaming-PC'ere, der med en flåde af kvalitetskomponenter, passer til så godt som alle typer af forbrugere. Om man er på udkig efter en entry level-løsning, der blot skal kunne trække moderat-krævende spil-titler, eller om man er en dedikeret entusiast, der ønsker at begå overlagt overkill på hver enkelt komponent - så er det muligt at finde blandt SharkGamings virtuelle hylder. Dagens test-emne, er en deres Silent Shark Brutality, der via forskellige opgraderinger, er blevet taget til nye højder. Det er nemlig en del af SharkGamings forretnings-fokus, at man som kunde har muligheden for, at modificere hver enkelt komponent og vælge stærkere eller svagere udgaver, der bedst muligt matcher ens personlige ønske samt budget.

V-MODA Crossfade Wireless - Anmeldelse

Overlegen lyd - nu uden nogle bånd der binder dig

V-MODAs CEO og styrmand, Val Kolton, har i løbet af de forgangne år sat sig for at lave et sæt Bluetooth-hovedtelefoner, der skulle kunne fungere som et trådløst modstykke til firmaets flagskibs-model - de spektakulære Crossfade M-100, der på overlegen manér høstede en Editor's Choice-pris, da jeg anmeldte dem, for snart et år siden.

Razer Naga Chroma - Anmeldelse

Når man ikke kan få knapper nok

Razers oprindelige Naga er et velkendt stykke tech blandt fans af MMO-genren, hvor en mus med en overflod af knapper, er som en drøm der går i opfyldelse. Den nye Naga Chroma følger samme opskrift som dens forgænger, men med enkelte tweaks, der skal gøre den til multitaskerens weapon of choice.

Creative Sound Blaster X7 - Anmeldelse

Et audiofilt kraftværk

I takt med det interne lydkorts faldende popularitet, ser vi en næsten lige omvendt situation blandt de eksterne DACs. Tendensen med at kræse for lyd-delen af sit setup har fået et bredere appeal, og det er ikke længere kun de hardcore audiofiler der er opmærksomme på hvad god lyd kan gøre for den samlede oplevelse, hvad end man så er til computerspil, film eller musik.

Logitech MX Anywhere 2 - Anmeldelse

MX Master har fået sig en Mini Me

Vi skal i dag se nærmere på endnu en såkaldt "travel mouse", der med en formindsket formfaktor, er beregnet til at have med sig rundt på farten, uden at fylde for meget i tasken. I min anmeldelse af Razers Orochi, lagde jeg ikke skjul på, at jeg ikke helt ser den store idé i at ofte komforten fra de store mus, til fordel for at have en smule ekstra plads at arbejde med i rygsækken. Logitechs MX Anywhere 2, der er blevet lanceret, som den mobile version af firmaets fantastiske MX Master - og som fungerer som erstatning for den oprindelige MX Anywhere, der blev introduceret i 2009 - kan måske være musen, der ændrer mit syn på disse miniputter, én gang for alle.

Razer Wildcat - Anmeldelse

En eSports-kat med høje ambitioner

I takt med eSportens stadigt voksende success, ser vi, ikke overraskende, flere og flere hardwareproducenter, der forsøger at appellere til denne demograf af gamere. Traditionelt har det været tastatur og mus, der har været i fokus, i forhold til eSport-brandingen, men vi ser efterhånden også andre typer af produkter, der melder sig ind i kampen. Én af disse er den klassiske konsol-controller, der er begyndt at dukke op i toptunede varianter, der tilbyder brugeren langt flere tilpasningsmuligheder sat over for de normale versioner, der følger med, når man køber en ny konsol. Microsofts Xbox One Elite Controller har høstet utrolig meget ros, i netop denne luksus-kategori, men nu er Razer kommet på banen med deres eget bud på hvordan en eSports-controller skal se ud.

Siden 2012, hvor LG for første gang bragte Ultrawide-formatet ud til forbrugermarkedet, er der mange, der med længselsfulde blikke, har ventet på dagen, hvor disse cinematiske pc-skærme, ville blive skræddersyet til gaming. Vi tæller nu 2016 og selvom der er sket meget på skærmfronten gennem årende, så er ultrawide-modellerne ikke blevet givet den samme opmærksomhed, som deres standardiserede brødre i 16:9. Acer sætter med deres Predator X34 ikke blot punktum for denne uheldige tradition, men brager ind på markedet, med et monster af en skærm, der efterlader konkurrenterne i støvet. Jo, vi har før set ultrawide-skærme i 1440p og i 1080p, i TN såvel som IPS, flade som buede, og enkelte Freesync-variationer med et loft på 75Hz.

Logitech z906 - Anmeldelse

Opgrader din PC til en hjemmebiograf

I den bedre del af et årti har Logitechs Z5500 siddet på alene på tronen, med titlen som det bedste pc/multimedie højtalersæt, der både af forbrugere og anmeldere er blevet hyldet for overlegen lyd, features og byggekvalitet. z906 er den officielle efterfølger og tilbyder - på papiret, om ikke andet - mange af de samme herligheder, der i sin tid gjorde Z5500 så populær.

Asus ROG Swift PG279Q - Anmeldelse

Legenden fortsætter

Asus er tilbage med version 2.0 af deres, i skærm-regi, legendariske ROG Swift, fra 2014, der dengang satte nye standarder for hvor mange high end-specs man kunne få plads til i en enkelt skærm. Der er ikke meget der er ændret i overgangen fra den oprindelige PG278Q-model, til den nye PG279Q, men de få ændringer der er blevet fortaget, er stadig nok til at få savlen frem i mundvigen, på selv den mest kyniske gamer.

Logitech G933 Artemis Spectrum - Anmeldelse

Nu spiller Logitech på alle tangenter

G933 Artemis Spectrum er navnet på Logitechs nye flagskibs-headset og fungerer som efterfølger for det aldrende G930, der med fem år på bagen, i den grad havde brug for en afløser. Nu er det ikke fordi at fem år på nogen måde er lig med, at et produkt er skidt og har brug for en make-over, men i G930s tilfælde, var det bestemt på tide med noget nyt blod under ørekopperne. I min anmeldelse af G930, var der op til flere aspekter, af alt fra design, til lyd, som jeg ikke følte levede op til den høje standard vi normalt ser fra Logitech, blandt deres mus og tastaturer.

Razer Diamondback - Anmeldelse

Den ambidekstrale legende vender tilbage

Da Razers Diamondback fik sin debut i 2004, var det den første gaming-mus der gjorde brug af en optisk sensor og den blev hurtigt en darling blandt spil-folket. Musen er siden blevet opdateret i nye versioner, i henholdsvis 2005 og 2007 - og 2015 markerer altså den første revision i otte år, for den ikoniske Diamondback. Ligesom det er gældende for resten af Razers nyere produkter, så er også Diamondbacken blevet underlagt en Chroma-branding og tilbyder nu lysshow i fuld RGB, aka 16,8 mio farver.

første forrige