Picture of Julian Henlov

Julian Henlov

Contributor

Julian kan fortælle dig præcist hvilket Amiga-spil et givent musikstykke er fra, blot han hører et par toner. En evne han stadig håber en dag at finde en praktisk anvendelse for i Det Virkelige Liv. Han mener, at spil generelt bør indeholde flere lasergeværer end pistoler fra Anden Verdenskrig, og at der er for få juggles og wall combos i MMA. Han har en kandidatgrad i Medievidenskab og spiller en hel del guitar, primært i genrerne metal, tango og Bubble Bobble - ofte i ét og samme nummer. Julian har været på Eurogamer siden 2012.

Featured articles

FeatureArkivet: Når en gamer bliver far

Gå så ind og leg, børn, far skal spille videospil

Rayman Legends-demo ude i dag på XBL og PSN

Og der er også en trailer med en ny bane - under vand

FeatureMelodimaskinen - Amigaens bedste sange

Musik du kunne skyde aliens og køre racerbiler til

FeatureSlut med at være offline?

Der skulle helst være andre argumenter end kopibeskyttelse for at kræve online singleplayer.

Digital FoundryFlippermaskinen nægter at dø

Glem debatten om konsollernes fremtid, der er flippermaskiner til hjemmet.

Det meget mekaniske spil med den ikoniske stålkugle nægter tilsyneladende at dø. Flipperspillet lever selvfølgelig et ganske godt nicheliv i den virtuelle verden blandt andet i form af de meget roste titler fra Zen Pinball. Men det såkaldte real life-modstykke gik den sikre vej mod de evige arkade-jagtmarker i starten af 90'erne, og man skal virkelig lede længe efter en vaskeægte flippermaskine i år 2013.

Kvinderne på vej til at overtage spil-førertrøjen

Næsten halvdelen af alle gamere er af hunkøn, og tallet er stigende.

Selvom en del af de storsælgende blockbuster-videospil ser ud som om, de sidder ubehjælpeligt fast i (drenge)teenageværelset, så holder det ikke kvinderne fra at spille med.