Picture of Ellie Gibson

Ellie Gibson

Contributor

Ellie spent nearly a decade working at Eurogamer, specialising in hard-hitting executive interviews and nob jokes. These days she does a comedy show and podcast. She pops back now and again to write the odd article and steal our biscuits.

Featured articles

FeatureBeyond: Two Souls: Preview

Eurogamer ser nærmere på den åndelige efterfølger til Heavy Rain

Ubisoft: 3D er vor tids stereolyd

"Ingen gider at høre musik i mono".

Salget af PS3 er stigende

Mens PSP og PS2 gradvist falder.

Strukturen i Alien Breed forklaret

5 til 8 timers spil i hver af 3 episoder.

Splatterhouse udkommer i 2010

Første ultravoldelige billeder og infogibs.

Namco Bandai har bekræftet at de laver et remake af arkadefighteren Splatterhouse, der vil blive udgivet i Europa næste år.

Kojima om Obamas Nobelpris

"Yes he can", siger Solid Snakes fader.

Hideo Kojima har afsløret, hvad han mener om præsident Barack Obamas nylige tildeling af Nobelprisen. På sin egen måde, i hvert fald.

SSFIV-kæmper får kunstige bryster

Juris bryst var tilsyneladende for småt.

Der er i dag godt nyt til spillere med hang til menneskepatter og Super Street Fighter IV: Capcom har planer om at give en af fighterne større fordele.

BF: Bad Company 2 datosat*

Udkommer i marts næste år. Film/billeder her.

* Opdatering kl. 00:11: Vi har nu lagt den fremviste trailer fra messegulvet i arkivet, ligesom billedarkivet er vokset med fem nye billeder, som tager sig ud i sol og ørkenstøv, modsat de tidligere billeder, hvor alt synes svøbt ind i en parkacoat.

Mobil platform med HD-grafik fra Apple?

Analytiker hævder, han har rørt ved den.

Apple arbejder på en håndholdt computer af tablet typen, med trykfølsom skærm, specielt designet til at spille spil og til afvikling af lyd- og billedmedier.

PS3 nu 70 procent billigere at fabrikere

Skulle vi ikke snart se på det prisfald, Sony?

Omkostningerne forbundet med fabrikationen af en PlayStation 3 er ifølge Sonys helt egen shogun, Nobuyuki Oneda, faldet med 70 procent, fortæller TVG, som i smug lyttede med på et konferenceopkald sent i sidste uge.

Dead Space vokser med tvende spil

Biograffilm også på tegnebrættet.

Electronic Arts arbejder ifølge Variety på yderligere to Dead Space-spil samt en filmatisering af den feterede survivalhorror-serie.

11.2 millioner X360 solgt i året der gik

Men salget er på det seneste faldet.

Microsoft solgte på verdensplan 11,2 millioner Xbox 360-konsoller i løbet af det seneste regnskabsår, hvilket placerer dem på en andenplads i konsolkrigen , hvor Wii er på en klar førsteplads og Sonys PS3 indtager en stigende tredjeplads.

Nyt GTA IV DLC får en dato

Ballad of Gay Tony til Halloween.

Rockstar har annonceret, at den næste DLC-pakke til Grand Theft Auto IV vil være tilgængelig via Xbox Live den 29. oktober.

Find Holger på vej som spil

Pegefinger og lup ikke inkluderet.

Ubisoft er i færd med at udvikle et spil baseret på Where’s Wally? bøgerne (eller Where’s Waldo? som de er bedre kendt som). I Danmark kender vi alle disse bøger under navnet Find Holger.

White Stripes græder over musikspil

Led Zeppelin heller ikke lune i filten.

Rockmusikeren Jack White, der for nylig underskrev en aftale mellem sit band, White Stripes, og Harmonix om at komme med på tracklisten til Guitar Hero 5, har sjovt nok beklaget sig over de børn, der spiller spillene.

Tim Currys stemme i Brütal Legend

Erstatter rockikonet Ronnie James Dio.

Tim Curry som jo blandt andet er kendt for The Rocky Horror Picture Show, såvel som flere tusinde andre film, skal lægge stemme til en figur i Brütal Legend.

Rock Revolution

Spillere søges!

Ingen vil lave et dårligt spil, eller det siger de i hvert fald. Men er der ikke altid nogen, synes du, som lige laver et spil på kortest mulig tid med et budget-budget, bare for at tjene nogle penge på den sidste nye trend. De tænker jo nok ikke, at de vil lave et dårligt spil, men man har alt imod sig for syv kroner om dagen i 3 dage. Spilfirmaerne er ikke dumme, de ved det jo godt. De er bare ligeglade.