Redaktionen hos Eurogamer.dk

Danmarks smukkeste spilredaktion

Hvis du er på udkig efter at få omtalt dit spil eller du har en nyhed til os, kontakt os på (kontakt@eurogamer.dk).

Henvendelser om hardware og anmeldelser heraf skal ske til Thomas Bornø (thomas@eurogamer.dk).

Vil du arbejde her? En gang imellem søger vi nye skribenter til Eurogamer.dk. Send din ansøgning til Asmus Neergaard (asmus.neergaard@eurogamer.dk).

Da vi fra tid til anden drukner i e-mails, garanterer vi ikke et svar, men vi bestræber os på at komme så meget af brevstakken igennem som muligt.

Husk også at læse vores redaktionelle profil, så du ved, hvem vi er, og hvad vi står for.

Her er vi:

Eurogamer-banden

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. Han har en kandidatgrad i Spildesign, og har arbejdet hos Nintendo i Frankfurt. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse. Har været på Eurogamer siden 2016.

Thomas Bornø

Hardware-redaktør

Thomas har været gamer næsten ligeså længe som han har været Thomas. Resident Evil lagde fundamentet for hans livslange fascination af zombier og Fallout cementerede hans permanente higen efter postapokalyptiske verdener. Med sin svaghed for æstetik, grafisk realisme og first-person uhygge er Thomas en dedikeret PC mand som hellere vil udforske digitale verdener end sin egen ikke-eksisterende baghave. Har været hos Eurogamer siden 2012.

Johannes Wørts

Skribent

Johannes sprang let og elegant ungdommen over, for i stedet at blive en gammel og sur mand. Få ting kan dog bringe en smule glæde til hans kolde hjerte, især nørdede rollespil fra PC'ens guldalder i 90'erne, japansk gøgl og omfattende doser fodbold. Når han ikke klikker på dværge, svælger i japansk melodrama og forsøger at føre Aston Villa til europæiske triumfer, overvejer Johannes ofte livets helt store spørgsmål - er Wind Waker eller Morrowind tidernes bedste spil? Har været hos Eurogamer siden 2013.

Troels Sejrup Rødkjær

Skribent

Troels har sovet, spist, læst og levet gaming siden hans hænder var store nok til at omklamre et gamepad, og han har aldrig siden givet slip. Han kan fare vild i sin egen lejlighed, men vækker du ham om natten, kan han tegne et ret præcist kort over Hyrule i Ocarina of Time. Han undres til stadighed over at surround sound så sjældent prioriteres i et ordentligt gamer-setup. Har været hos Eurogamer siden 2013.

Mikael Bisp

Skribent

Mikael er en gammel gamer som startede helt tilbage i Pong tiden. Vi snakker her om en mand som har smadret 10 til 20 Joysticks på både Commodore 64 og Amiga 500, men de seneste mange år har det dog været på Playstation-maskinerne, at han har ladet sine frustrationer få frit løb. Mikael har igennem mere end et årti hærget danske spil-hjemmesider, både som anmelder/skribent og som den altid hjælpsomme forumpersonlighed Hanmik. Har været hos Eurogamer siden 2016.

Thomas Christensen

Skribent

Thomas er redaktionens audiofil, og bruger alt for mange penge på headsets og lignende. Bliver han ved, vil drengedrømmen om at have en fuldt udstyret hjemmebiograf snart være opfyldt. Hans første spillemaskine var en Gameboy størrelse mursten, og siden tog han springet over på PlayStation. Han er også, efter egen opfattelse, utroligt ringe til FIFA, hvilket vi glæder os til at efterprøve til næste redaktionstræf. Har været hos Eurogamer siden 2016

Mads Pedersen

Skribent

Fodboldmonstret fra det kølige nord. Mads er ivrig sportsudøver, rapper og dedikeret gamer. Hvis ikke han er at finde i færd med at ydmyge sine modstandere i Fifa, står han gerne på slagmarken og vifter med sit virtuelle gevær. Desuden er han fan af festival-øl, og studerer til dagligt på RUC. Har været hos Eurogamer siden 2013.

Jump to comments (0)

About the author

Redaktionen

Redaktionen

Contributor