Eurogamer.dk drives under licens af Joypad Media Handelsbolag

Ønsker du at kontakte os? Kontaktoplysninger kan findes her.

Redaktionel profil

Eurogamer er hjemsted for diskussion, kritik, perspektiv af computerspilmediet. For oplysning, underholdning og fordi vi simpelthen ikke kan lade være.

Målt på læsere er Eurogamer en af Danmarks største og mest populære website om computerspil. Hver måned bliver vores artikler læst af omkring 150.000 danskere.

Vi er et semi-professionelt drevet site, hvor indholdet formes af passion og interesse. Fodboldspillet og sæsonens fedeste skydespil bliver selvfølgelig anmeldt, men de konkurrerer blandt andet med tekster om eksperimenterende indiespil, banebrydende design, nørderi om flysimulatorer, interviews med interessante kulturpersoner og hardware, for at nævne bare et lille udsnit af vores samlede pakke.

Da vi befinder os i lille Danmark og ikke har alverden med ressourcer til rådighed, vægter vi kvalitet og personlighed højere end volumen. Du kan helt sikkert finde spilsider derude, som på daglig basis skriver flere historier end os, men vi tvivler på, du finder mange med samme nerve og entusiasme som os.

Tak, fordi du læser med.

Eurogamer er opdelt i forskellige sektioner, hver med et klart defineret redaktionelt mål:

Anmeldelser: Analyse, perspektiv og kritik af computerspil. Vi skriver anmeldelser med kant og personlighed.

Danmark: Vi er et dansk medie, og derfor ynder vi at skrive om de hjemlige projekter.

Kultur: Vi ønsker at udforske, hvordan livet er i skæret fra en computerskærm.

Brætspil: Indflydelsen fra brætspil til computerspil, og omvendt, er betydelig, og derfor har de deres egen sektion på sitet.

Hardware: Processorer, grafikkort og joysticks er for gaming, hvad kniven er for en kok - et studie for sig og ganske vigtigt.

Meninger: Vi er en samling mennesker af mange meninger, nogen ganske kontroversielle. Vi lægger aldrig bånd på os selv, så her finder du de skarpeste, mest højtråbende artikler.

Pwn'd: Alle elsker skæve historier; mærkværdigheder omkring fankultur, udfordrende cosplay og fede mods af populære spil.

FIFA: Fifa, om man vil det eller ej, er år efter år det bedst sælgende spil i Danmark. Eurogamer har sin egen ekspert, der uge efter uge disker op med et bedste fra boldens verden.

Kontakt

Hvis du er på udkig efter at få omtalt dit spil eller du har en nyhed til os, kontakt os venligst på (kontakt@eurogamer.dk).

Vil du arbejde her? En gang imellem søger vi nye skribenter til Eurogamer.dk. Send din ansøgning til Asmus Neergaard (asmus.neergaard@eurogamer.dk).

Henvendelser om hardware og anmeldelser heraf skal ske til Thomas Bornø (thomas@eurogamer.dk).

Da vi fra tid til anden drukner i e-mails, garanterer vi ikke et svar, men vi bestræber os på at komme så meget af brevstakken igennem som muligt.

Om Adblock

Vi ved, I elsker Adblock. Det gør vi også selv. Reklamer er noget, fanden, eller smarte mænd i jakkesæt, har skabt. Men reklamer er tilfældigvis også det, der betaler vores husleje. Så hvis du kan lide vores skriverier, vil det være en stor hjælp, hvis du gad slå Adblock fra de få minutter dagligt, vi underholder dig. Vi lover, at reklamerne hverken bringer pest, kolera eller anden vira med sig. Hjerteligt tak.

About the author

Kommentarer (3)

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce